!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Με σταματησαν οι μπατσοι

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Re: Με σταματησαν οι μπατσοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

perseus έγραψε: 20 Δεκ 2020, 21:10 και μου λενε δεν ισχυει το εντυπο και χρειαζεται απο την εργανη ,μα αφου του λεω ο νομος λεςει οτι ισχυουν και τα δυο η βεβαιωση εχει σφραγιδα της επιχειρησεως και υπογραφη εργοδοτη γιατι το αμφισβητεις ?
Την γλυτωσα αλλα δεν μπορεις να βρεις ακρη με τους καραγκιοζηδες,την επομενη φορα μπορει να με γραψουν.
Ευρύτερα σε ποια περιοχή συνέβη ο έλεγχος;
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Guybrush Threepwood
Phorum.gr user: Guybrush Threepwood

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Guybrush Threepwood »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Δεκ 2020, 21:48
Guybrush Threepwood έγραψε: 20 Δεκ 2020, 21:41 Εγώ δεν στέλνω μήνυμα από τον Απρίλιο και δεν με έχουν σταματήσει ποτέ.

Πηγαίνω για ψώνια, περπάτημα, τρέξιμο, βόλτες με το αυτοκίνητο.
Πού μένεις φίλος;
Σε ένα Προάστιο της φασίζουσας χαβούζας του Βορρά.
I could really use a breath mint.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

πσσσ
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Και μενα δε με εχουν σταματησει ποτε , αλλα στελνω μυνημα για να μη χρειαστει να κλαψουριζω σα το μαλαια για μη με χρεωσουν λαρτζ τυπακια .
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Δεκ 2020, 21:48
Guybrush Threepwood έγραψε: 20 Δεκ 2020, 21:41 Εγώ δεν στέλνω μήνυμα από τον Απρίλιο και δεν με έχουν σταματήσει ποτέ.

Πού μένεις φίλος;

Καλά, όπου και να μένει παίζει να λέει αλήθεια. Εγώ και χαρτιά βγάζω και μηνύματα στέλνω και επίσης δεν με έχουν σταματήσει. ( Εκτός από την πρώτη καραντίνα που με σταμάτησε δημοτικος μπάτσος) Και είμαι όλη μέρα οξω. Μάλλον κάτι δεν κάνουν καλά. Μένω Α Αθήνας.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Πού μένεις; Πόλη, χωριό, χωριουδάκι χωρίς μπάτσους;
Ή καθαρή τύχη;

ΕΝΤΙΤ: Απαντήθηκε.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 20 Δεκ 2020, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Σταμάτησαν τον αδερφό μου. Δεν είχε εργάνη και τον έγραψαν. Ωστόσο έβγαλε εργάνη και του έσβησαν τη κλήση.
Και εγώ έχω πρόβλημα με τους κωδικούς. Είναι ηλίθια τα συστήματα του δημοσίου.
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Nandros έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:07
Ή καθαρή τύχη;
.
Παιζει δυνατα η καθαρη τυχη . δε με εχουν σταματησει ποτε σε πολη . βγαινω μια φορα τη μερα για σουπερ μαρκετ και αλλη μια για τσιγαρα η βολτα . ( συν το δρομολογιο της δουλειας ) ειμαι ομως τυπικος με το χαρτι της εταιριας η με μηνυμα σε σμσ ωστε αν γινει η στραβη να μη χρειαστει να παρακαλεσω τους μπατσους γουρουνια δολοφονοι :lol:
μινιον

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μινιον »

Νon4me έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:09 βγαινω μια φορα τη μερα για σουπερ μαρκετ
γιατί τύπε; :p2:
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Belisarius έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:08 Σταμάτησαν τον αδερφό μου. Δεν είχε εργάνη και τον έγραψαν. Ωστόσο έβγαλε εργάνη και του έσβησαν τη κλήση.
Και εγώ έχω πρόβλημα με τους κωδικούς. Είναι ηλίθια τα συστήματα του δημοσίου.
Μπαινεις στο Εργάνη με κωδικους η με το ταξις
Κωδικους έχεις αν έχεις απασχολουμενο, με το ταξις δεν σε αφήνει, σ αυτή τη περιπτωση,γράφει χρησιμοποιήστε τους κωδικους σας. Αλλιώς μπαίνεις με ταξις
Αριστερά έχει μενου κάτω, βεβαιώσεις, υπευθυνες δηλώσεις, εδώ είσαι. Επιλέγεις για μετακίνηση
Αυτόματα φαίνονται τα στοιχεία σου εκτός ΑΤ που το συμπληρώνεις, επιλέγεις νόμο μπορείς έως δυο, δεν έχει περιφερεια
Επιλέγεις ώρες(εδώ υπάρχει θέμα με κινητο δε μπόρεσα)
Πατάς υποβολή κι οκ. Λήγει όμως κάθε δυο βδομάδες
Ευκολο ειναι

Εγώ λέω αντί να βάζουν προστιμα στο κόσμο να μας πληρωνουν να καθόμαστε σπιτι
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Εγώ πέρασα με κόκκινο με το μηχανάκι. Με σταμάτησαν Διάδες. Είχα το έντυπο μετακίνησης μια χαρά. Με ρώτησαν αν πηγαίνω στη δουλειά τώρα. τους είπα ναι και με ρώτησαν αν έχω αργήσει. Τους είπα όχι και μου είπαν τότε γιατί περνάω με κόκκινο;
Τελικά με άφησαν κι έφυγα. κι εδώ θέλω να σχολιάσω το ρόλο που παίζει το παρουσιαστικό ενός ανθρώπου. Είμαι πολύ γλυκός κι ευχάριστος τύπος και πάντα δεν με γράφουν. Εννοείται ότι δεν είναι η μοναδική φορά που περνάω κόκκινο και φυσικά δεν είναι λίγες οι φορές.

Αυτό ήταν απλά μια πληροφορία για να πήζετε με τις ανισότητες. Εσάς σας κόβουν πρόστιμα. Εμένα τους γοητεύει η αύρα μου.

Πόσο κοινοί θνητοί είστε μωρέ μαλάκες! :e040:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Νon4me

μινιον έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:12
Νon4me έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:09 βγαινω μια φορα τη μερα για σουπερ μαρκετ
γιατί τύπε; :p2:
Ε ξερω γω . αν οχι καθε μερα μερα παρα μερα . Συνηθως δεν παω φουρνο και παιρνω ψωμι και απο εκει οποτε μπορει να παω και για ψωμι μονο και νερα η κανα μικροπραγμα .
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Χαοτικός έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:14 Εγώ πέρασα με κόκκινο με το μηχανάκι. Με σταμάτησαν Διάδες. Είχα το έντυπο μετακίνησης μια χαρά. Με ρώτησαν αν πηγαίνω στη δουλειά τώρα. τους είπα ναι και με ρώτησαν αν έχω αργήσει. Τους είπα όχι και μου είπαν τότε γιατί περνάω με κόκκινο;
Τελικά με άφησαν κι έφυγα. κι εδώ θέλω να σχολιάσω το ρόλο που παίζει το παρουσιαστικό ενός ανθρώπου. Είμαι πολύ γλυκός κι ευχάριστος τύπος και πάντα δεν με γράφουν. Εννοείται ότι δεν είναι η μοναδική φορά που περνάω κόκκινο και φυσικά δεν είναι λίγες οι φορές.

Αυτό ήταν απλά μια πληροφορία για να πήζετε με τις ανισότητες. Εσάς σας κόβουν πρόστιμα. Εμένα τους γοητεύει η αύρα μου.

Μπορεί να έπεσες σε δαρβινιστές.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:16
Χαοτικός έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:14 Εγώ πέρασα με κόκκινο με το μηχανάκι. Με σταμάτησαν Διάδες. Είχα το έντυπο μετακίνησης μια χαρά. Με ρώτησαν αν πηγαίνω στη δουλειά τώρα. τους είπα ναι και με ρώτησαν αν έχω αργήσει. Τους είπα όχι και μου είπαν τότε γιατί περνάω με κόκκινο;

Μπορεί να έπεσες σε δαρβινιστές.
Ε τμλκ! :smt005: :smt005: :smt005:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Ως εργαζόμενος μπαίνεις με ταξις, έχει υπευθυνες δηλώσεις, πατας υποβολή και λήγουν επίσης, για μείωση ενοικίου η αποδοχη
σ ότι σου στέλνει ο εργοδότης σχετικό με κοβιτ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”