Δε θα πάρεις τα φταλέ σου πίσω αλλά θα πάρεις άλλο, ίδιο ή το λίγο πιο ακριβό μοντέλο;
Καλοτάξιδο γιατρέ.
θα πω στο μηχανικο να βαλει LinuxDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Δεκ 2020, 13:29 Δεν κοιτάς ονλαίν μήπως υπάρχει κανένα open source firmware να του περάσεις;
enaon, sys3x, βοηθήστε ρε.
viewtopic.php?f=39&t=112EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Δεκ 2020, 12:09 Ένα τυπικό Σάββατο για κάποιον με αμάξι του vw group κυρίες και κύριοι, ευτυχώς πούλησε το golf η γυναίκα μου κ ησυχασαμε![]()
Τι να το κάνεις το και καλα πριμιουμ αμα τις μισές μερες είναι πάνω στον γερανό;
Δεν χρειάζεται.talaipwros έγραψε: 19 Δεκ 2020, 14:13θα πω στο μηχανικο να βαλει LinuxDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Δεκ 2020, 13:29 Δεν κοιτάς ονλαίν μήπως υπάρχει κανένα open source firmware να του περάσεις;
Να είμαστε σοβαροί, ο άνθρωπος εδωσε τα ωραία του λεφτακια για να πάρει ένα όχημα να κάνει τη δουλειά του. Αμα ήταν να κάνει πατέντες ας έπαιρνε κ ένα λαντα νιβα κ μερικά εργαλεία να χει να παίζειDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Δεκ 2020, 13:29 Δεν κοιτάς ονλαίν μήπως υπάρχει κανένα open source firmware να του περάσεις;
Ακριβώς για να μην μπορουμε να "βοηθήσουμε" έχουν θέμα νομίζω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Δεκ 2020, 13:29 Δεν κοιτάς ονλαίν μήπως υπάρχει κανένα open source firmware να του περάσεις;
έχει μια σκηνή στο prison break που είχαν προβλέψει τις δυνατότητες των ηλεκτρικών. Ζήτα να σου βάλουν πάλι το παλιό καλό φίρμγουερ που απλά κάνει το ταμπλό να αναβοσβήνει, άσε τα εχτρα για λίγο ακόμα.
δεν υπερασπιζόμουν εγώ τους ούνους για το τουρκοριμμινγκ δυο νήματα παρακάτωtalaipwros έγραψε: 22 Δεκ 2020, 15:30 εν τω μεταξυ ολη αυτη η ιστορια εγινε για να πιασει τα εμισιον ταργκετς η vw και να γλυτωσει το προστιμο
https://www.zerohedge.com/markets/apple ... as-big-day"It's next level," the source told Reuters regarding Apple's battery technology. "Like the first time you saw the iPhone."