Ας σοβαρευτούμε.tanipteros έγραψε: 20 Δεκ 2020, 15:20 λίγο σεβασμός... άντε γιατί εκτροχιαστήκατε εδώ μέσα...ότι θέλει ο καθένας λέει...
Που ειναι εκείνο το νήμα που είχες βάλει με κατι nude γιογκα ρε συ ;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Ας σοβαρευτούμε.tanipteros έγραψε: 20 Δεκ 2020, 15:20 λίγο σεβασμός... άντε γιατί εκτροχιαστήκατε εδώ μέσα...ότι θέλει ο καθένας λέει...
Δηλαδή τι ζητάς απόδειξη προφητείας;Λοξίας έγραψε: 20 Δεκ 2020, 13:34 Ρε συ Σπύρο...
γράφεις, γράφεις...συντεταγμένες, ύψη αστέρων, πλανητών, ευθυγραμμίσεις, γωνιακές αποκλίσεις, πυραμίδες, Βηθλεέμ, αριθμολεξίες...
Τελικά, όλα αυτά σε τι αποσκοπούν; Όχι μόνον αυτά που γράφεις εδώ, αλλά και σε όλα τα άλλα νήματα που έχεις ανεβάσει και γράφεις τα ίδια.
Έχεις βρει κάτι; Έχεις οδηγηθεί σε κάποιο συγκεκριμένο συμπέρασμα; Θα γίνει κάτι; Πότε; Που;
Ή γράφεις μόνο για να γράφεις μυσητριωδώς και αόριστα;
Στο εδώ νήμα, αυτά που γράφεις και δείχνεις με ένα σωρό υπολογισμούς; Μας ενδιαφέρουν; πρέπει να προσέξουμε κάτι ιδιαίτερο;
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Εντάξει τα διαβάσαμε...για να στο θέσω με μία μόνον ερώτηση δύο λέξεων;
Ε και;
.

Δεδομένου ότι ο Κρόνος, όπως τον βλέπουμε από τη Γη βρίσκεται πίσω από το Δία, ένα μόνο μπορούμε να συμπεράνουμε, ότι θα γαμηθεί ο Δίας.tanipteros έγραψε: 19 Δεκ 2020, 00:48 Στις 21 Δεκεμβρίου αναμένεται ο Κρόνος και ο Δίας να έρθουν πολύ κοντά σε μια σύνοδο που θα εμφανιστεί στον ουρανό ως ένα λαμπερό αστέρι.
Πολλοί μιλάνε ότι αυτό ήταν το άστρο της Βηθλεέμ πριν 2020 χρόνια που εμφανίστηκε στους Ιχθύεις,
άλλοι πάλι μιλάνε για το τέλος μιας εποχής και την συντέλεια του κόσμου...
Εσείς τι πιστεύετε? Τι μεταφυσικό ή θρησκευτικό αντίκτυπο έχει η σύνοδος Κρόνου-Δία στις ζωές μας?
Το συγκεκριμένο μπορεί άνετα να προσβάλει και χριστιανούς.Από που και ως που ένας χριστιανός πρέπει να είναι σκουλήκι.Προσβάλει την ανθρώπινη υπόσταση.Μπορώ να βρω και άλλα.Δεν χρειάζονται ούτε σκουλήκια ούτε σκουλικαντέρες για να διδάξεις την ταπεινότητα.Λοξίας έγραψε: 20 Δεκ 2020, 13:18Κάνεις λάθος Μπλου...μεγάλο.bluerose έγραψε: 19 Δεκ 2020, 18:51Συμφωνα με την ορθοδοξία απέναντι στο Χριστό πρεπει να είμαστε ταπεινοί. Η συγκριση κι αυτό που ειπε ο Καντιωτης, αφορά τον Χριστό κι εμάς απέναντι ΤουΛοξίας έγραψε: 19 Δεκ 2020, 18:28 Μπλου...αν θεωρείς/πιστεύεις ότι ο (κάθε) Καντιώτης, έχει κάθε δικαίωμα να μας αποκαλεί σκουλήκια, βρωμερούς και ότι άλλο κατεβάσει η γκλάβα του, πρέπει να γνωρίζεις ότι κάποιοι άλλοι, έχουν και αυτοί το δικαίωμα να αποκαλούν τον (κάθε) Καντιώτη αντίστοιχα. Ο (κάθε) Καντιώτης δεν έχει το μονοπώλιο στις βρισιές...
Αν λοιπόν για τον Καντιώτη εγώ είμαι σκουλήκι και βρωμερός, αυτός για εμένα είναι ένας ξεγάνωτος τενεκές και καραγκιόζης.
Το κατάλαβαν τόσος κόσμος που πηγαινε
Για αυτό λέω, όταν μιλάμε για Χριστό πρεπει να έχουμε κοινή βάση το Χριστό
Όποτε δεν έχουμε και δες αχταρμας εδώ στο νημα
Μου προτεινες να μη ξανάμιλήσουμε και συμφώνησα, δεν έχουμε κοινή βάση και τώρα σε σκανδαλισα κι έβρισες τον Καντιωτη.
Ο Καντιώτης, ή κάποιος άλλος, μπορεί να θεωρεί πως ΟΛΟΙ πρέπει να είμαστε χριστιανοί. Και να βρίζει όσους δεν είναι.
Και εσύ, ή κάποιος άλλος χριστιανός, να θεωρεί πως καλά κάνει ο Καντιώτης και βρίζει όσους δεν είναι χριστιανοί.
Ούτε ο Καντιώτης, ούτε κάποιος άλλος ιερωμένος, έχει το δικαίωμα να βρίζει όσους δεν είναι χριστιανοί.
Και φυσικά, ούτε εγώ, ούτε κάποιος άλλος άθεος, έχει το δικαίωμα να βρίζει τον Καντιώτη ή κάποιον άλλον ιερωμένο.
Αν λοιπόν ο (κάθε) Καντιώτης αυτό το δικαίωμα το παίρνει από μόνος του, τότε και εγώ έχω το δικαίωμα να του επιστρέφω τις βρισιές με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Αν ο (κάθε) Καντιώτης, βρίζει ως σκουλήκια όσους δεν είναι ταπεινοί απέναντι στον Χριστό και βάζει και εμένα μέσα, τότε και εγώ τον αποκαλώ τενεκέ ξεγάνωτο και καραγκιόζη. Και είμαστε πάτσι.
Γιατί του κάνεις αυτή την ερώτηση ; Καλά κάνει και γράφει όσα γράφει.Εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να καταλάβω τι μας δίνει κάθε φορά.Λοξίας έγραψε: 20 Δεκ 2020, 13:34
Ρε συ Σπύρο...
γράφεις, γράφεις...συντεταγμένες, ύψη αστέρων, πλανητών, ευθυγραμμίσεις, γωνιακές αποκλίσεις, πυραμίδες, Βηθλεέμ, αριθμολεξίες...
Τελικά, όλα αυτά σε τι αποσκοπούν; Όχι μόνον αυτά που γράφεις εδώ, αλλά και σε όλα τα άλλα νήματα που έχεις ανεβάσει και γράφεις τα ίδια.
Έχεις βρει κάτι; Έχεις οδηγηθεί σε κάποιο συγκεκριμένο συμπέρασμα; Θα γίνει κάτι; Πότε; Που;
Ή γράφεις μόνο για να γράφεις μυσητριωδώς και αόριστα;
Στο εδώ νήμα, αυτά που γράφεις και δείχνεις με ένα σωρό υπολογισμούς; Μας ενδιαφέρουν; πρέπει να προσέξουμε κάτι ιδιαίτερο;
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Εντάξει τα διαβάσαμε...για να στο θέσω με μία μόνον ερώτηση δύο λέξεων;
Ε και;
.
Nndropedvatraxos έγραψε: 20 Δεκ 2020, 16:58Δεδομένου ότι ο Κρόνος, όπως τον βλέπουμε από τη Γη βρίσκεται πίσω από το Δία, ένα μόνο μπορούμε να συμπεράνουμε, ότι θα γαμηθεί ο Δίας.tanipteros έγραψε: 19 Δεκ 2020, 00:48 Στις 21 Δεκεμβρίου αναμένεται ο Κρόνος και ο Δίας να έρθουν πολύ κοντά σε μια σύνοδο που θα εμφανιστεί στον ουρανό ως ένα λαμπερό αστέρι.
Πολλοί μιλάνε ότι αυτό ήταν το άστρο της Βηθλεέμ πριν 2020 χρόνια που εμφανίστηκε στους Ιχθύεις,
άλλοι πάλι μιλάνε για το τέλος μιας εποχής και την συντέλεια του κόσμου...
Εσείς τι πιστεύετε? Τι μεταφυσικό ή θρησκευτικό αντίκτυπο έχει η σύνοδος Κρόνου-Δία στις ζωές μας?
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Κάθε άλλο! Απλώς σε ρωτάω ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ όλα αυτά που γράφεις εδώ και τόσα χρόνια...
Ναι...Σπύρος έγραψε: 20 Δεκ 2020, 16:52 Ο μηχανικός Rudolf Gantenbrink μέτρησε την κλίση του τέλους του Βόρειου αεραγωγού του διαμερίσματος του Βασιλιά, το επονομαζόμενο "Mankiller" και το βρήκε 31,2 μοίρες. Έτσι το συσχέτισε με το μέγιστο ύψος του πολικού άστρου όταν ανεγέρθηκαν οι πυραμίδες το Θούμπαν (α Δράκοντος).
Πιο κάτω βλέπουμε το μέγιστο ύψος του Κρόνου και του Δία στην Θήβα κατά την σύνοδο της 21ης Δεκεμβρίου.
![]()
Μία παρατήρηση. Αν σταθμεύσει κανείς στην κορυφή της πυραμίδος του Χεφρήνος τότε κοιτάζοντας προς την κορυφή της πυραμίδος του Μυκερίνου ορίζει την κατεύθυνση αζιμούθιο των 211,84 μοίρες. Και οι δύο αυτοί φαραώ έχουν στο όνομά τους τον Ηλιακό θεό Ρα.Σπύρος έγραψε: 20 Δεκ 2020, 16:52 Ο μηχανικός Rudolf Gantenbrink μέτρησε την κλίση του τέλους του Βόρειου αεραγωγού του διαμερίσματος του Βασιλιά, το επονομαζόμενο "Mankiller" και το βρήκε 31,2 μοίρες. Έτσι το συσχέτισε με το μέγιστο ύψος του πολικού άστρου όταν ανεγέρθηκαν οι πυραμίδες το Θούμπαν (α Δράκοντος).
Πιο κάτω βλέπουμε το μέγιστο ύψος του Κρόνου και του Δία στην Θήβα κατά την σύνοδο της 21ης Δεκεμβρίου.
![]()
Βρε δε πα να πιεις και μπύρες με τον Σπύρο...Papa John έγραψε: 20 Δεκ 2020, 17:15 Γιατί του κάνεις αυτή την ερώτηση ; Καλά κάνει και γράφει όσα γράφει.Εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να καταλάβω τι μας δίνει κάθε φορά.
Ο Σπύρος είναι ήρεμη δύναμη και,επίσης, το πρώτο άτομο από το φόρουμ με το οποίο θα ήθελα να πιούμε μαζί καφέ
Και ας μην καταλάβαινα Χριστό από αυτά που θα συζητούσαμε![]()
Σπύρος έγραψε: 20 Δεκ 2020, 18:01Μία παρατήρηση. Αν σταθμεύσει κανείς στην κορυφή της πυραμίδος του Χεφρήνος τότε κοιτάζοντας προς την κορυφή της πυραμίδος του Μυκερίνου ορίζει την κατεύθυνση αζιμούθιο των 211,84 μοίρες. Και οι δύο αυτοί φαραώ έχουν στο όνομά τους τον Ηλιακό θεό Ρα.Σπύρος έγραψε: 20 Δεκ 2020, 16:52 Ο μηχανικός Rudolf Gantenbrink μέτρησε την κλίση του τέλους του Βόρειου αεραγωγού του διαμερίσματος του Βασιλιά, το επονομαζόμενο "Mankiller" και το βρήκε 31,2 μοίρες. Έτσι το συσχέτισε με το μέγιστο ύψος του πολικού άστρου όταν ανεγέρθηκαν οι πυραμίδες το Θούμπαν (α Δράκοντος).
![]()
Πιο πάνω στην εικόνα από την Θήβα, ο Ήλιος βρίσκεται σε κατεύθυνση 212,02 μοίρες. Ο Ερμής είναι στις 210,52 μοίρες.
μιλάς με γριφους γέροντα-Σπυρο.Σπύρος έγραψε: 20 Δεκ 2020, 18:01Μία παρατήρηση. Αν σταθμεύσει κανείς στην κορυφή της πυραμίδος του Χεφρήνος τότε κοιτάζοντας προς την κορυφή της πυραμίδος του Μυκερίνου ορίζει την κατεύθυνση αζιμούθιο των 211,84 μοίρες. Και οι δύο αυτοί φαραώ έχουν στο όνομά τους τον Ηλιακό θεό Ρα.Σπύρος έγραψε: 20 Δεκ 2020, 16:52 Ο μηχανικός Rudolf Gantenbrink μέτρησε την κλίση του τέλους του Βόρειου αεραγωγού του διαμερίσματος του Βασιλιά, το επονομαζόμενο "Mankiller" και το βρήκε 31,2 μοίρες. Έτσι το συσχέτισε με το μέγιστο ύψος του πολικού άστρου όταν ανεγέρθηκαν οι πυραμίδες το Θούμπαν (α Δράκοντος).
![]()
Πιο πάνω στην εικόνα από την Θήβα, ο Ήλιος βρίσκεται σε κατεύθυνση 212,02 μοίρες. Ο Ερμής είναι στις 210,52 μοίρες.
Είμαι άθεος, που έγραψε κατά του. Μάθε ότι οι χριστιανοί δεν έχετε την αποκλειστικότητα μας. Σας βάζουμε στον ίδιο κουβά όπως τις άλλες θρησκείες.Antares έγραψε: 20 Δεκ 2020, 12:02 Απ' ότι γράφουν για τον Χριστόδουλο και τον καρκίνο, συμπεραίνω ότι δεν υπάρχουν άθεοι, αλλά αντίχριστοι. Γνωρίζω άτομα, γυναίκες, με καρκίνο παχέος εντέρου. Σημαίνει ότι θα έκαναν ή θα αναγκάζονταν σε τέτοια συνουσία;