!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΔΩΝΙΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
-
talaipwros
Re: ΑΔΩΝΙΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Τι καραγκιόζης Θεέ μου;
- Υδράργυρος
Βιομηχανική Επανάσταση, χαχαχα, τι ακριβώς;;; Η παραλαβή από το κατάστημα;;;
ΥΓ: Πήγα προχτές να βγάλω κάποιες φωτοτυπίες, γιατί έχει χαλάσει το δικό μου φωτοτυπικό. ΔΥΣΤΥΧΩΣ απευθύνθηκα σε βιβλιοπωλείο.
Χτύπησα κουδούνι, βγήκε η γυναίκα, με ρώτησε αν έχω ΑΦΜ για τιμολόγιο, της έδωσα το στικάκι, τα στοιχεία της επιχείρησης, τον αριθμό τηλεφώνου μου. Μου ήρθε μήνυμα ότι μπορώ να παραλάβω τις 4 φωτοτυπίες μου, έδωσα την κάρτα μου, την πέρασε, μου την έδωσε πίσω, υπέγραψα ότι συναινώ με την πολιτική περί προσωπικών πληροφοριών, μας φώναξε ο ιδιοκτήτης ότι μπήκα πολύ μέσα (στην είσοδο ακριβώς του καταστήματα, με το ένα πόδι έξω). Αυτό ποια βέρσιον επανάστασης είναι;
ΥΓ: Πήγα προχτές να βγάλω κάποιες φωτοτυπίες, γιατί έχει χαλάσει το δικό μου φωτοτυπικό. ΔΥΣΤΥΧΩΣ απευθύνθηκα σε βιβλιοπωλείο.
Χτύπησα κουδούνι, βγήκε η γυναίκα, με ρώτησε αν έχω ΑΦΜ για τιμολόγιο, της έδωσα το στικάκι, τα στοιχεία της επιχείρησης, τον αριθμό τηλεφώνου μου. Μου ήρθε μήνυμα ότι μπορώ να παραλάβω τις 4 φωτοτυπίες μου, έδωσα την κάρτα μου, την πέρασε, μου την έδωσε πίσω, υπέγραψα ότι συναινώ με την πολιτική περί προσωπικών πληροφοριών, μας φώναξε ο ιδιοκτήτης ότι μπήκα πολύ μέσα (στην είσοδο ακριβώς του καταστήματα, με το ένα πόδι έξω). Αυτό ποια βέρσιον επανάστασης είναι;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
χώρα μπουρδέλοΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Δεκ 2020, 21:08Στο 5.25 όλο το ζουμί.
"Αν αύριο κύριε Ευαγγελάτο το newsit μείνει χωρίς διαφήμιση και σεις αναγκαστείτε να απολύσετε όλους τους εργαζομένους σας και να σας πάρει η τράπεζα το σπίτι"
Κάπου εδώ να πούμε πως ο Ευαγγελάτος έλαβε περί τις 200.000 για τα μέσα που διαθέτει από τη λίστα Πέτσα, ενώ ο Γεωργιάδης χρωστάει 700,000 στεγαστικό εδώ και 10 χρόνια και καμία τράπεζα δεν του πήρε το σπίτι.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Αξιολογητής
Γιόρταζαν τα Χριστούγεννα οι αρχαίοι Έλληνες;
https://twitter.com/Marka149133376/stat ... 21153?s=20
https://twitter.com/Marka149133376/stat ... 21153?s=20
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Αξιολογητής
Αποτελεί μέρος της 4ης βιομηχανικής επανάστασης;
O δήθεν αστός και φιλελές πουλάει τρέλα εμπαίζοντας ουσιαστικά συνειδητά ή μη ένα σωρό κόσμο.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Υδράργυρος
Υπουργός αναπτυξης τρολάρει επιχειρηματίες
Ή είναι για ξύλο ή πραγματικά δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα και νομίζει πως η κατάσταση είναι όπως στα 50's που θα έβαζε τα παιδιά του να πηγαίνουν τα ψώνια στα σπίτια των πελατών, γιατί όποιο μέλος της οικογένειας είχε βγάλει τη δευτέρα δημοτικού και ήξερε να μετρά τα ρέστα, εργαζόταν για να στηρίξει το μαγαζί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 23 Δεκ 2020, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Αξιολογητής
- Υδράργυρος
Κοκορομαχει σαν τον εξυπνακια της ταξης. Υπουργος ονειδος
- Υδράργυρος
Εχει επαφη με την πραγματικοτητα, απλα εχει απυθμενο θρασοςJuno έγραψε: 23 Δεκ 2020, 19:30Ή είναι για ξύλο ή πραγματικά δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα και νομίζει πως η κατάσταση είναι όπως στα 50's που θα έβαζε τα παιδιά του να πηγαίνουν τα ψώνια στο σπίτια των πελατών, γιατί όποιο μέλος της οικογένειας είχε βγάλει τη δευτέρα δημοτικού και ήξερε να μετρά τα ρέστα, εργαζόταν για να στηρίξει το μαγαζί.
-
Αξιολογητής
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 63 Απαντήσεις
- 2406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot