Το αστικό σύστημα επιτρέπει στο ΚΚΕ να συμμετάσχει ελεύθερα στις εκλογές ,να εκλέγει βουλευτές ,να εκλέξει δημάρχους,να εκπροσωπηθεί τηλεοπτικά, να ελέγχει σωματεία κ.τ.λ. Δεν μένει παρά να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες αυτές που σας παρέχει το σύστημα για να πείσετε τον Ελληνικό λαό.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:06Δεν είναι λάθος. Είναι, όμως, λάθος να χύνει το αίμα του ο λαός για την ελευθερία του, να διώχνει τον κατακτητή και στο τέλος να κυβερνά ο εκλεκτός του Μαρινάκη!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η αναγκαιότητα για επαναστατική μετάβαση στον Κομμουνισμό
Re: Η αναγκαιότητα για επαναστατική μετάβαση στον Κομμουνισμό
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Καμμία σχέση δεν έχει αυτό που είπε,το ένα με το άλλο.pylothess έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:21ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:02Τελικά, είστε υπέρ της μετανάστευσης οι Δεξιοί;πατησιωτης έγραψε: 19 Δεκ 2020, 20:54
Σκλάβοι είναι οι Κουβανοί στους οποίους απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα.Ένα είναι το χαρακτηριστικό της δουλείας διαχρονικά : ότι δεν μπορείς να φύγεις από ένα τόπο σε ένα άλλο εάν δεν το εγκρίνει το αφεντικό σου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε παραδέχομαι.
Όπως η αριστερά δεν είναι ένας ενιαίος χώρος έτσι και η δεξιά έχει και αυτή τις διαιρέσεις της. Υπάρχουν αφενός οι φιλελεύθεροι αφετέρου οι συντηρητικοί. Στην πράξη όμως αυτά έχουν ελάχιστη σημασία αφού οι φατρίες είναι αυτές που κόβουν και ράβουν.
Ας ξαναέλθουμε στο θέμα της δουλείας.Ο δούλος όταν ζητούσε την ελευθερία του ζητούσε να τον αφήσουν να ΦΥΓΕΙ.Δεν του είχε ποτέ περάσει από το μυαλό ότι άπαξ και γίνει ελεύθερος έχει την υποχρέωση κάποιος άλλος που ο ίδιος θα διαλέξει να τον παραλάβει και να τον τρέφει.Το έχεις ακούσει ποτέ αυτό σε όλα τα χρονικά της δουλείας;Ποτέ.
Δεν έχει σχέση το δικαίωμα της μετανάστευσης ΑΠΟ μια χώρα με το δικαίωμα εισόδου σε μια άλλη χώρα.
Σε άλλες γλώσσες αυτό αποτελεί και άλλη λέξη π.χ. immigration και emigration.
Kάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να φύγει από τον τόπο του.Αλλά και κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να δεχθεί ή όχι ξένους που θέλουν να μπουν σε αυτήν.
- John Brown Gun Club
κι εσυ εισαι ο ορισμος του τυπου που ειναι στην κοσμαρα του: εδω ο κοσμος καιγεται, εχουμε πανδημια, οικολογικη καταστροφη, οικονομικη κριση, μισθους πεινας, τερατωδεις ανισοτητες και συνεχεις πολεμικες συγγρουσεις αλλα εσενα δε σ απασχολουν αυτα, το δικο σου προβλημα ειναι οι εθνικες ταυτοτητες και η οικογενεια.Mitharadir έγραψε: 19 Δεκ 2020, 10:59Α,καλά....εσύ τα έχεις μπερδέψει τελείως.Για εσένα προφανώς έννοιες όπως η ανεξέλεγκτη μετανάστευση,οι εθνικές ταυτότητες,η οικογένεια κτλ είναι έννοιες που φέρουν αρνητικό πρόσημο.Για εμένα όμως είναι ιερά πράγματα που θεωρώ οτι πρέπει να προστατεύονται παση θυσία.Εκεί είναι η διαφορά μας.Είσαι ο ορισμός του οπαδού της παγκοσμιοποιητικής αντζέντας γι αυτό και δεν θέλεις να καταλάβεις.John Brown Gun Club έγραψε: 19 Δεκ 2020, 05:43 Η συνομωσιολογια σου διδασκει πως να μισεις και να εχθρευεσαι αποδιοπομπαιους τραγους και φαντασιακους εχθρους
εχθρος 1: οι σεξουαλικες μειονοτητεςεχθρος 2: οι φτωχοι ανθρωποι με σκουρο δερμαMitharadir έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:22 ..της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης απο φτωχά κράτη(ισλαμικά,χριστιανικά,ινδουιστικά,βουδιστικά κτλ)εχθρος 3: η αριστεραεχθρος 4: το διεθνες δικαιοMitharadir έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:22 ..τα σχέδια για δημιουργία Ομοσπονδιακών πολιτειών της Ευρώπηςεχθρος 5: οι γυναικες.Mitharadir έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:22 η υπονόμευση του θεσμού της οικογένειας κτλ είναι μόνο στην φαντασία μας.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
Να φυγει, αλλα αφου περασει απο το ταμειο, για να αποζημιωθει για την κλοπη της εργασιας του. Αυτα ειχε υποχρεωσει ο Λινκολν τους πρωην δουλοκτητες να τα δωσουν, 40 στρεματα και ενα μουλαρι. Ο επομενος προεδρος ομως τα πηρε πισω.πατησιωτης έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:42 Καμμία σχέση δεν έχει αυτό που είπε,το ένα με το άλλο.
Ας ξαναέλθουμε στο θέμα της δουλείας.Ο δούλος όταν ζητούσε την ελευθερία του ζητούσε να τον αφήσουν να ΦΥΓΕΙ.Δεν του είχε ποτέ περάσει από το μυαλό ότι άπαξ και γίνει ελεύθερος έχει την υποχρέωση κάποιος άλλος που ο ίδιος θα διαλέξει να τον παραλάβει και να τον τρέφει.
Οι προσφυγες δεν ζητουν κατι που δεν δικαιουνται. Τα χρηματα αυτα προερχονται απο ειδικα διεθνη ταμεια. Ειναι το ελαχιστο που μπορουμε να κανουμε, ενα μικροσκοπικο βοηθημα για καποιους που τα εχουν χασει ολα. Να γιατι πρεπει να σκισουμε στη φορολογια τις μεγαλες περιουσιες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.πατησιωτης έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:42Καμμία σχέση δεν έχει αυτό που είπε,το ένα με το άλλο.pylothess έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:21![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε παραδέχομαι.
Όπως η αριστερά δεν είναι ένας ενιαίος χώρος έτσι και η δεξιά έχει και αυτή τις διαιρέσεις της. Υπάρχουν αφενός οι φιλελεύθεροι αφετέρου οι συντηρητικοί. Στην πράξη όμως αυτά έχουν ελάχιστη σημασία αφού οι φατρίες είναι αυτές που κόβουν και ράβουν.
Ας ξαναέλθουμε στο θέμα της δουλείας.Ο δούλος όταν ζητούσε την ελευθερία του ζητούσε να τον αφήσουν να ΦΥΓΕΙ.Δεν του είχε ποτέ περάσει από το μυαλό ότι άπαξ και γίνει ελεύθερος έχει την υποχρέωση κάποιος άλλος που ο ίδιος θα διαλέξει να τον παραλάβει και να τον τρέφει.Το έχεις ακούσει ποτέ αυτό σε όλα τα χρονικά της δουλείας;Ποτέ.
Δεν έχει σχέση το δικαίωμα της μετανάστευσης ΑΠΟ μια χώρα με το δικαίωμα εισόδου σε μια άλλη χώρα.
Kάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να φύγει από τον τόπο του.Αλλά και κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να δεχθεί ή όχι ξένους που θέλουν να μπουν σε αυτήν.
Πολλές φιοριτούρες και από ουσία μηδέν!
Εν ολίγοις, είμαστε υπέρ της μετανάστευσης αλλά είναι σαν να μην είμαστε.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εγώ δεν θέλω να κάνω τίποτα θετικό γι' αυτούς, αντιθέτως θέλω να τους πάρω ακόμα και τις κάλτσες που φοράνε για να δουν ότι εδώ δεν είναι καλά τα πράγματα και να ξεκουμπιστούν να φύγουν. Αν είναι να φορολογήσουμε τον Μαρινάκη για να τα δώσουμε στους Πακιστανούς που ετοιμάζονται να μας φάνε ζωντανούς, άσε, να λείπει το βύσσινο.John Brown Gun Club έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:58Να φυγει, αλλα αφου περασει απο το ταμειο, για να αποζημιωθει για την κλοπη της εργασιας του. Αυτα ειχε υποχρεωσει ο Λινκολν τους πρωην δουλοκτητες να τα δωσουν, 40 στρεματα και ενα μουλαρι. Ο επομενος προεδρος ομως τα πηρε πισω.πατησιωτης έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:42 Καμμία σχέση δεν έχει αυτό που είπε,το ένα με το άλλο.
Ας ξαναέλθουμε στο θέμα της δουλείας.Ο δούλος όταν ζητούσε την ελευθερία του ζητούσε να τον αφήσουν να ΦΥΓΕΙ.Δεν του είχε ποτέ περάσει από το μυαλό ότι άπαξ και γίνει ελεύθερος έχει την υποχρέωση κάποιος άλλος που ο ίδιος θα διαλέξει να τον παραλάβει και να τον τρέφει.
Οι προσφυγες δεν ζητουν κατι που δεν δικαιουνται. Τα χρηματα αυτα προερχονται απο ειδικα διεθνη ταμεια. Ειναι το ελαχιστο που μπορουμε να κανουμε, ενα μικροσκοπικο βοηθημα για καποιους που τα εχουν χασει ολα. Να γιατι πρεπει να σκισουμε στη φορολογια τις μεγαλες περιουσιες.
-
BlastFromThePast
Το αστικό σύστημα τα επιτρέπει αυτά κατά το δοκούν, όταν κρίνει ότι δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος ανατροπής του.pylothess έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:26
Το αστικό σύστημα επιτρέπει στο ΚΚΕ να συμμετάσχει ελεύθερα στις εκλογές ,να εκλέγει βουλευτές ,να εκλέξει δημάρχους,να εκπροσωπηθεί τηλεοπτικά, να ελέγχει σωματεία κ.τ.λ. Δεν μένει παρά να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες αυτές που σας παρέχει το σύστημα για να πείσετε τον Ελληνικό λαό.
Όταν κρίνει ότι υπάρχει, ξέρει πολύ καλά να πετάει τις μάσκες και να πηγαίνει σε ιδιώνυμα και χούντες.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εάν εσύ νομίζεις ότι το δικαίωμα να εγκαταλείψεις τη δουλειά σου θεμελιώνει και δικαίωμα να σε προσλάβει κάποιος άλλος και μάλιστα κάποιος τον οποίο θα διαλέξεις εσύ,ζεις σε άλλο κόσμο.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:00 Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.
-
BlastFromThePast
Μα εσύ είσαι άρρωστος.Green Dragon έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:03
Εγώ δεν θέλω να κάνω τίποτα θετικό γι' αυτούς, αντιθέτως θέλω να τους πάρω ακόμα και τις κάλτσες που φοράνε για να δουν ότι εδώ δεν είναι καλά τα πράγματα και να ξεκουμπιστούν να φύγουν.
- Green Dragon
Μια χαρά τα λέει. Η γενικότερη αίσθηση που μου δίνεις από τότε που επανήλθα είναι ότι είσαι πικραμένος και απογοητευμένος και γι' αυτό λες αυτά που λες.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:00Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.πατησιωτης έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:42Καμμία σχέση δεν έχει αυτό που είπε,το ένα με το άλλο.pylothess έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:21
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε παραδέχομαι.
Εν ολίγοις, είμαστε υπέρ της μετανάστευσης αλλά είναι σαν να μην είμαστε.![]()
- Green Dragon
Άρρωστοι είναι όσοι νομίζουν ότι είμαστε υποχρεωμένοι σαν χώρα να θρέψουμε όλης της Γης τους καταφρονεμένους που είναι μερικά δισεκατομμύρια. Για δέσιμο είσαστε.BlastFromThePast έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:06Μα εσύ είσαι άρρωστος.Green Dragon έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:03
Εγώ δεν θέλω να κάνω τίποτα θετικό γι' αυτούς, αντιθέτως θέλω να τους πάρω ακόμα και τις κάλτσες που φοράνε για να δουν ότι εδώ δεν είναι καλά τα πράγματα και να ξεκουμπιστούν να φύγουν.
-
BlastFromThePast
Μα δε σου ζητάει κανείς να θρέψεις εσύ κάποιον, γιατί οι πάντες στον κόσμο γνωρίζουν τι ψωμόλυσσας είσαι.Green Dragon έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:09Άρρωστοι είναι όσοι νομίζουν ότι είμαστε υποχρεωμένοι σαν χώρα να θρέψουμε όλης της Γης τους καταφρονεμένους που είναι μερικά δισεκατομμύρια. Για δέσιμο είσαστε.BlastFromThePast έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:06Μα εσύ είσαι άρρωστος.Green Dragon έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:03
Να μεταφέρεις πόρους που σου δώσανε ζητάνε αλλά εσύ -προφανώς σαδιστικά και για αιτίες που μόνο πεπειραμένοι γιατροί θα μπορούσαν να ανακαλύψουν- θες, λες, να τους πάρεις και τις κάλτσες.
Δε γίνεται τα κενά του συστήματος υγείας και την εγκατάλειψη των ατόμων με προβλήματα να την πληρώνουν πάλι άσχετοι.
Σε ποιο ποστ τα λέει μια χαρά; Σ' εκείνο που κατηγορεί την Κούβα ότι δεν επιτρέπει την μετανάστευση των κατοίκων της ή σ' εκείνο που κατηγορεί τους ανθρώπους που μεταναστεύουν; Δεν βρίσκεις αντίφαση, δηλαδή;Green Dragon έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:08Μια χαρά τα λέει. Η γενικότερη αίσθηση που μου δίνεις από τότε που επανήλθα είναι ότι είσαι πικραμένος και απογοητευμένος και γι' αυτό λες αυτά που λες.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:00Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.πατησιωτης έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:42
Καμμία σχέση δεν έχει αυτό που είπε,το ένα με το άλλο.
Εν ολίγοις, είμαστε υπέρ της μετανάστευσης αλλά είναι σαν να μην είμαστε.![]()
Για να το κάνω πενηνταράκια. Ο πατησιώτης θέλει η Κούβα να επιτρέπει στους πολίτες της να μεταναστεύουν για να μπορεί μετά εκείνος να δηλώνει κατά της μετανάστευσης και να κορδώνεται ότι είναι σούπερ ντούπερ Δεξιός.
Εγώ, φίλε μου, δεν γεννήθηκα σε αριστερή οικογένεια για να κληρονομήσω την ιδεολογία. Έχω ζήσει στο πετσί μου την αδικία του καπιταλισμού από όλες τις πλευρές. Οι επιλογές μου είναι συνειδητές.
- John Brown Gun Club
Επειδη δεν σου ζητηθηκε ποτε να κανεις κατι θετικο γι αυτους, ουτε για κανεναν αλλο, το τι θελεις εινα αδιαφορο: δεν ειναι ουτε δικα σου λεφτα ουτε δικη σου αποφαση ουτε δικη σου χωρα. Ειναι δικαιωμα τους, οχι δικαιωμα σου για να μπορεις να τους το παραχωρησεις, καταλαβες;Green Dragon έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:03Εγώ δεν θέλω να κάνω τίποτα θετικό γι' αυτούς, αντιθέτως θέλω να τους πάρω ακόμα και τις κάλτσες που φοράνε για να δουν ότι εδώ δεν είναι καλά τα πράγματα και να ξεκουμπιστούν να φύγουν. Αν είναι να φορολογήσουμε τον Μαρινάκη για να τα δώσουμε στους Πακιστανούς που ετοιμάζονται να μας φάνε ζωντανούς, άσε, να λείπει το βύσσινο.John Brown Gun Club έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:58Να φυγει, αλλα αφου περασει απο το ταμειο, για να αποζημιωθει για την κλοπη της εργασιας του. Αυτα ειχε υποχρεωσει ο Λινκολν τους πρωην δουλοκτητες να τα δωσουν, 40 στρεματα και ενα μουλαρι. Ο επομενος προεδρος ομως τα πηρε πισω.πατησιωτης έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:42 Καμμία σχέση δεν έχει αυτό που είπε,το ένα με το άλλο.
Α! Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση. Κι εγώ είχα την εντύπωση ότι στον καπιταλισμό η μετακίνηση από εργασία σε εργασία και από τόπο σε τόπο ήταν και είναι η θεμελιώδης δύναμη του καπιταλισμού. Όπως και η μετακίνηση κεφαλαίων, φυσικά.πατησιωτης έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:05Εάν εσύ νομίζεις ότι το δικαίωμα να εγκαταλείψεις τη δουλειά σου θεμελιώνει και δικαίωμα να σε προσλάβει κάποιος άλλος και μάλιστα κάποιος τον οποίο θα διαλέξεις εσύ,ζεις σε άλλο κόσμο.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:00 Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση