Και πολύ άργησε αυτό. Γινόμαστε κανονικό κράτος σιγά-σιγά...ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:28 ελπίζω μετά από αυτή τη φάπα οι εργάτες να μάθουν να ψηφίζουν
https://twitter.com/ThePressProject/sta ... 6647675905
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόταση Βακάκη (JUMBO) για εργασία: 7 ημέρες την εβδομάδα και 12 ώρες ημερησίως
- Hector Buas
Re: Πρόταση Βακάκη (JUMBO) για εργασία: 7 ημέρες την εβδομάδα και 12 ώρες ημερησίως
- hellegennes
Re: Πρόταση Βακάκη (JUMBO) για εργασία: 7 ημέρες την εβδομάδα και 12 ώρες ημερησίως
Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων το τηρούν, το ωράριο εργασίας των υπαλλήλων δεν ξέρω καμμιά αλυσίδα να το τηρεί.gassim έγραψε: 17 Δεκ 2020, 20:55Δεν υπάρχει ούτε μια μεγάλη αλυσίδα που να μην τηρεί το νόμιμο ωράριο στα καταστήματα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Δεκ 2020, 20:51Μιλάμε για το τι συμβαίνει κατά κανόνα με την εργοδοσία και τα αφεντικά που από τον καιρό των μνημονίων και μετά ξεσαλωσαν πάνω στο θέμα των παραβιάσεων των εργασιακών δικαιωμάτωνCecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2020, 20:47
Τώρα θα μιλάμε με υποθετικά σενάρια ή για τον παπαρά τον blue booby που μονίμως γράφει αλητείες και δεν έχει βρεθεί ένας να του βάλει κωλόχερο εδώ μέσα; Έλεος και το λέω εγώ που ένα στα 3 ποστς μου είναι "γαμιέται ο τζάμπο".
.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Hector Buas
Στο super market του Σκλαβενίτη του Γέρακα είδα πρόσφατα για πρώτη φορά (στην Ελλάδα τουλάχιστον) μηχάνημα για αυτόματη χρέωση των προιόντων που αγοράζει κανείς, χωρίς την παρέμαβαση ανθρώπων. Χωρίς ταμία δηλαδή στην έξοδο. Υποθέτω πως είναι πειραματικό, αλλά δεν βλέπω και μεγάλο μέλλον σε υπαλλήλους σαν αυτούς που συζητάμε εδώ.hellegennes έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:46 ...
Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων το τηρούν, το ωράριο εργασίας των υπαλλήλων δεν ξέρω καμμιά αλυσίδα να το τηρεί.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εν τω μεταξυ ολοι αυτοι που πανηγυριζουν για κυριακατικο ανοιγμα ειναι οι μεγαλυτεροι κοπριτες που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους.
- perseus
εγω που μιλαω με υπαλληλους του Αβ μου λενε οτι στο τοπικο καταστημα τα τηρουν αλλα ειναι φουλ 4ωρα εξαωρα ,μονο οι παλιοι 8ωρα.hellegennes έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:46Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων το τηρούν, το ωράριο εργασίας των υπαλλήλων δεν ξέρω καμμιά αλυσίδα να το τηρεί.gassim έγραψε: 17 Δεκ 2020, 20:55Δεν υπάρχει ούτε μια μεγάλη αλυσίδα που να μην τηρεί το νόμιμο ωράριο στα καταστήματα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Δεκ 2020, 20:51
Μιλάμε για το τι συμβαίνει κατά κανόνα με την εργοδοσία και τα αφεντικά που από τον καιρό των μνημονίων και μετά ξεσαλωσαν πάνω στο θέμα των παραβιάσεων των εργασιακών δικαιωμάτων![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μάταια ελπίζεις. Και με κομμουνισμό αποτύχας θα ήσουνα. Πάλι οι τσάκαλοι θα πιάναμε τα πόστα και θα σε πηγαίναμε πι κάπα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Στην Αγγλία έτσι ψώνιζα στα Tesco τα βράδια από το 2007. Δεν είναι τίποτα επαναστατικό ούτε σημαίνει ότι θα καταργηθούν οι ταμίες. Το σύστημα το λειτουργούσαν μετά τις 22:00 το βράδυ (ήταν 24ωρο). Ακόμη έχουν ταμίες τα Tesco, 13 χρόνια μετά.Hector Buas έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:50Στο super market του Σκλαβενίτη του Γέρακα είδα πρόσφατα για πρώτη φορά (στην Ελλάδα τουλάχιστον) μηχάνημα για αυτόματη χρέωση των προιόντων που αγοράζει κανείς, χωρίς την παρέμαβαση ανθρώπων. Χωρίς ταμία δηλαδή στην έξοδο. Υποθέτω πως είναι πειραματικό, αλλά δεν βλέπω και μεγάλο μέλλον σε υπαλλήλους σαν αυτούς που συζητάμε εδώ.hellegennes έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:46 ...
Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων το τηρούν, το ωράριο εργασίας των υπαλλήλων δεν ξέρω καμμιά αλυσίδα να το τηρεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το αντίθετο: όσοι τρέχουμε όλη την εβδομάδα θέλομε ανοικτά καταστήματα τις κυριακές ώστε να προμηθευόμεθα τα χρειώδηperseus έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:51 εν τω μεταξυ ολοι αυτοι που πανηγυριζουν για κυριακατικο ανοιγμα ειναι οι μεγαλυτεροι κοπριτες που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αυτό είναι θέμα αξιώσεων. Εγώ είμαι γεννημένος αντεξουσιαστής. Οι άχρηστοι είναι που έχουν βλέψεις για πόστα αλλιώς η ανασφάλεια θα τους σκοτώσει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:53Μάταια ελπίζεις. Και με κομμουνισμό αποτύχας θα ήσουνα. Πάλι οι τσάκαλοι θα πιάναμε τα πόστα και θα σε πηγαίναμε πι κάπα![]()
Σε τσούζει μωρή Γενοβέφα που έχω πετύχει καλύτερα από σένα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Hector Buas
Μάλλον όχι για πολύ ακόμη...hellegennes έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:54Στην Αγγλία έτσι ψώνιζα στα Tesco τα βράδια από το 2007. Δεν είναι τίποτα επαναστατικό ούτε σημαίνει ότι θα καταργηθούν οι ταμίες. Το σύστημα το λειτουργούσαν μετά τις 22:00 το βράδυ (ήταν 24ωρο). Ακόμη έχουν ταμίες τα Tesco, 13 χρόνια μετά.Hector Buas έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:50Στο super market του Σκλαβενίτη του Γέρακα είδα πρόσφατα για πρώτη φορά (στην Ελλάδα τουλάχιστον) μηχάνημα για αυτόματη χρέωση των προιόντων που αγοράζει κανείς, χωρίς την παρέμαβαση ανθρώπων. Χωρίς ταμία δηλαδή στην έξοδο. Υποθέτω πως είναι πειραματικό, αλλά δεν βλέπω και μεγάλο μέλλον σε υπαλλήλους σαν αυτούς που συζητάμε εδώ.hellegennes έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:46 ...
Η τεχνολογία προχωράει, ο κόσμος αλλάζει...
Να πιέσετε να ανοίξουν πρώτα οι τράπεζες και οι δημόσιες υπηρεσίες πρώτα και αν πετύχει τότε να το συζητήσουμε για τους άλλους κλάδους. Πάλι οι ταλαίπωροι ιδιωτικοί υπάλληλοι θα διαλύσουν τον οικογενειακό τους προγραμματισμό για να απολαμβάνουν τα ψώνια τους οι προνομιούχοι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:56Το αντίθετο: όσοι τρέχουμε όλη την εβδομάδα θέλομε ανοικτά καταστήματα τις κυριακές ώστε να προμηθευόμεθα τα χρειώδηperseus έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:51 εν τω μεταξυ ολοι αυτοι που πανηγυριζουν για κυριακατικο ανοιγμα ειναι οι μεγαλυτεροι κοπριτες που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους.
Κατάλαβες γιατί εξαιτίας σας έχουν απαγορέψει ουσίες και την πληρώνουμε κι εμείς οι νορμάλ; Σου λέει άμα τα επιτρέψουμε φαντάσου τι μαλακίες θα λένε τα γκαβοδεξιάperseus έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:51 εν τω μεταξυ ολοι αυτοι που πανηγυριζουν για κυριακατικο ανοιγμα ειναι οι μεγαλυτεροι κοπριτες που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σκληρός καριόλης!ST48410 έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:00Να πιέσετε να ανοίξουν πρώτα οι τράπεζες και οι δημόσιες υπηρεσίες πρώτα και αν πετύχει τότε να το συζητήσουμε για τους άλλους κλάδους. Πάλι οι ταλαίπωροι ιδιωτικοί υπάλληλοι θα διαλύσουν τον οικογενειακό τους προγραμματισμό για να απολαμβάνουν τα ψώνια τους οι προνομιούχοι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:56Το αντίθετο: όσοι τρέχουμε όλη την εβδομάδα θέλομε ανοικτά καταστήματα τις κυριακές ώστε να προμηθευόμεθα τα χρειώδηperseus έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:51 εν τω μεταξυ ολοι αυτοι που πανηγυριζουν για κυριακατικο ανοιγμα ειναι οι μεγαλυτεροι κοπριτες που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- perseus
μην ξυνεις τα αρχιδια σου στο φορουμ και να πας να ψωνισεις δευτερα-σαββατο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:56Το αντίθετο: όσοι τρέχουμε όλη την εβδομάδα θέλομε ανοικτά καταστήματα τις κυριακές ώστε να προμηθευόμεθα τα χρειώδηperseus έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:51 εν τω μεταξυ ολοι αυτοι που πανηγυριζουν για κυριακατικο ανοιγμα ειναι οι μεγαλυτεροι κοπριτες που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 2457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις