Niki έγραψε: 19 Δεκ 2020, 17:20
Δεν ξέρω αλλά έμαθα από μικρή να ξεχωρίζω την υποκρισία.
Έβλεπα τον καμένο με την στολή παραλλαγής να μιλάει για την άμυνα της χώρας.
Άφησε τα υποβρύχια χωρίς τορπίλες.
Ανέβηκε η καινούργια κυβέρνηση έξω φρενών προσπαθεί να τα μαζέψει και πρώτοι την κατέκριναν ο καμένος και ο Τσίπρας για αργοπορία για τις τορπίλες.
Αυτό είναι υποκρισία.
Γέμισαν τους καταυλισμούς με μκο μόλις έγινε προσπάθεια να μπει τάξη πάλι αυτοί ούρλιαζαν.
Μόλις σταμάτησαν τους μετανάστες στον Έβρο γκρίνια οι αριστεροί.
Δεν ξέρω η μπόχα της υποκρισίας είναι τόσο μεγάλη που θα αποστειρώσω άμεσα το πληκτρολόγιο μου που ήρθα σε επαφή με τέτοια άτομα.
Η υποκρισία είναι το κατεξοχήν χαρακτηριστικό αυτής της παράταξης.
Πουλάει σανό για τα εθνικά θέματα, φτηνό πατριωτισμό. Ταχαμου δεν του άρεσε η συμφωνία των Πρεσπών του Μητσοτάκη για να μην του φύγουν ψήφοι προς τα δεξιά. Μετά το ξέχασε.
Στην οικονομία, χρεωκόπησαν τη χώρα , διπλασιάζοντας το χρέος μεταξύ 2004-2008 και μετά το έπαιζαν Κινέζοι- λες και ήταν τουριστες. Τώρα, πάλι τα έκαναν θάλασσα.
Στην Υγεία όλα είναι τηλεοπτικά. Κανένα απολύτως σχέδιο - έχουμε 100 νεκρούς τη μέρα, σχεδόν πρώτοι στον κόσμο και είναι απλά Τετάρτη απόγευμα.
Τρως αμάσητο ό,τι κι αν σου σερβίρουν. τα ΜΜΕ είναι πλήρως ελεγχόμενα.
Σου πουλάνε πως ο Ερντογάν είναι απομονωμένος και απελπισμένος διπλωματικά - σε σκίζει σε όλα τα επίπεδα- φτάνουμε στην τελευταία ξεφτίλα της Συνόδου Κορυφής.
Σου πουλάνε πως καταρρέει η οικονομία του, ενώ ο Κούλης σε πήγε στο 10% ύφεση το '20 και 0% το '21.
Σου πουλάνε πως τρέμει η Τουρκιά!ΣΟΚ, 196 νεκροί λέει! και δω έχουμε 100. Και το 1/8 του πληθυσμού τους!
Ε είσαι ζούδι και στα πουλάνε, για να καλύψουν την ανικανότητα αυτών που σε κυβερνούν και τους ταίζουν.