!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;
Re: Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;
EXEXE (πιθανόν βέβαια να έχω κολλήσει εγώ)
δεν ξερω πως να το εξηγησω, αλλα σε αυτο, δεν εμπ1. κατι σε τρομακτικο μου κανει.Πάνας έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 21:50Αυτό είναι ο ορισμός του "τούμπανου" Λες και την έχεις φουσκώσει είναι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
20/07/2018
Ουρές στον Πειραιά για τις πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές διακοπές.

Αυξημένη είναι την Παρασκευή η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς εκδρομείς και τουρίστες αναχωρούν για όλους τους προορισμούς.

Μπαίνουμε άλλωστε στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου και οι ταξιδιώτες συνωστίστηκαν σήμερα στα λιμάνια για να ξεκινήσουν τις πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές τους διακοπές.

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... s-diakopes
Ουρές στον Πειραιά για τις πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές διακοπές.

Αυξημένη είναι την Παρασκευή η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς εκδρομείς και τουρίστες αναχωρούν για όλους τους προορισμούς.

Μπαίνουμε άλλωστε στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου και οι ταξιδιώτες συνωστίστηκαν σήμερα στα λιμάνια για να ξεκινήσουν τις πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές τους διακοπές.

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... s-diakopes
Άμα δε πολυτρώει ή καταπίνει με δυσκολία κανένας λαιμός θα είναι. Οι αμυγδαλές,στρεπτόκοκκος κάνουν επίμονους και υψηλούς πυρετούςΠεραστικά να είναι και να είναι απλά καμιά ιωσούλα.foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2018, 15:07 Δε βγάζεις άκρη γιατί φοβάται να παραδεχτεί οτιδήποτε θα μπορούσε (κατά τη γνώμη του) να συνεπάγεται εμβόλιο ή αντιβίωση. Χθες ας πούμε είπε ότι τον πονάει λίγο ο λαιμός του αλλά μετά το πήρε πίσω.
Ξέρουμε για τον πυρετό επειδή είναι μετρήσιμος αντικειμενικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτο το ειχε πριν 2 βδομαδες εξ ου και η ανησυχια. Τελικα οντως ιωσουλα σμρ απο το πρωι ειναι τζετ.
ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΑΙ
ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΑΙ
Φοσίλις δεν έχω καταλάβει τι ηλικία είναι το παιδί, αλλά εμείς στον παιδικό είχαμε όλοι ίωση κάθε 3 εβδομάδες το πολύ, ίσως και πιο συχνά και το μόνο μας διάλειμμα ήταν τον Αύγουστο που δεν είχαμε παιδικό.Το καλοκαίρι αραίωναν οι ιώσεις, Ιούνιο Ιούλιο, αλλά δεν εξαφανίζονταν όσο υπήρχε παιδικός. Τέλος πάντων, με τον πυρετό έχεις το νου σου μην εξελιχθεί σε κάτι, αλλά συνήθως είναι περαστικό.
Καλά να περάσεις και εσύ!foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2018, 21:12 Αυτο το ειχε πριν 2 βδομαδες εξ ου και η ανησυχια. Τελικα οντως ιωσουλα σμρ απο το πρωι ειναι τζετ.
ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΑΙ![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
the end
Σιλικόνη είναι ο κώλος της, όπως τα βυζιά της και τα χείλη της.
Θα είναι και ψυχιατρικά διαταραγμένη για να το κάνει αυτό στο σώμα της.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μηχανικός έγραψε: 20 Ιούλ 2018, 23:04 Σιλικόνη είναι ο κώλος της, όπως τα βυζιά της και τα χείλη της.
Άντε τσόντες δε βλέπετε, φόρουμ δε διαβάζετε;
Ε και να σκάσει κανένα σακούλι σιλικόνης την ώρα του sex και να βλέπει ο κακομοίρης το ένα φουσκωμένο, το άλλο να κρέμεται και αυτήν να ουρλιάζει. Για καλόγερο τον βλέπω μετά.
Εγώ θα πάω Ριβιέρα! Αν θέλετε το πιστεύετε, δεν με απασχολεί!
Αν θέλετε φωτογραφίες για πειστήρια, εγώ δεν θα είμαι μέσα σε αυτές!
Εγώ θα πάω Ριβιέρα! Αν θέλετε το πιστεύετε, δεν με απασχολεί!
Αν θέλετε φωτογραφίες για πειστήρια, εγώ δεν θα είμαι μέσα σε αυτές!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Σε τι ξενοδοχείο θα μένεις;
4*
Το κανόνιζα καιρό τώρα!
edit: ακόμα και με group να πας, θα ξεπουπουλιαστείς. Γι' αυτό να βάλεις τα ξενοδοχεία στην αναζήτηση μήνες πριν για να πετύχεις προσφορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 21 Ιούλ 2018, 00:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση