Αξιολογητής έγραψε: 19 Δεκ 2020, 09:26
Απαγόρευσε σχεδόν -για την ακρίβεια ζήτησε- σε στενούς συνεργάτες, συγγενείς και φίλους του Γιώργου να του δώσουν συλλυπητήρια ή να συζητήσουν το θέμα μαζί του, όχι μόνο εκείνες τις πρώτες ημέρες, αλλά και αργότερα.
Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μια ημέρα μετά το ταξίδι στην Βουλγαρία, η σύντροφός του προηγήθηκε σε συγκέντρωση όπου θα έδινε το παρόν, ζητώντας από όλους τους παριστάμενους να μην του πουν το παραμικρό, ούτε να εκφράσουν την λύπη τους.
https://www.fimes.gr/2017/08/vakakis-diakopes-maldives/
Θα έλεγα να πάρεις τα στοιχεία που γράφει το άρθρο με κάποια επιφύλαξη. Για κάποια πράγματα από αυτά που αναφέρει γνωρίζω πως δεν είναι έτσι. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω αλλά φαίνεται πως αυτός που το έγραψε κάτι άκουσε, κάτι του είπανε αλλά δεν το έψαξε και τόσο πολύ.
ΥΓ. Γενικώς μοιάζει σαν να είναι ανακουφιστικό για κάποιους από εσάς να παρουσιάζετε κάποιον επιτυχημένο ως το τέρας της αποκάλυψης. Σαν να είναι μια παρηγοριά της μορφής "εγώ δεν τα πήγα τόσο καλά, αλλά δεν είμαι και τέτοιος παλιάνθρωπος". Προσοχή. Δεν λέω ότι ο συγκεκριμένος είναι άγιος (δεν τον γνωρίζω τόσο καλά για να μπορώ να έχω γνώμη) ούτε πιστεύω ότι κτίζονται περιουσίες μόνο λόγω ικανότητας και με το σταυρό στο χέρι, αλλά φτάνετε στο αντίθετο άκρο. Μια χαρά απατεώνες μαγαζάτορες υπάρχουν και με 2 άτομα προσωπικό. Δεν χρειάζεται να έχει χιλιάδες εργαζόμενους κάποιος για να φέρετε άσχημα.
Και για να είμαστε κάπως πρακτικοί. Θα ήθελα να δω συγκριτικές πληρωμές, ωράρια και συνθήκες εργασίας από αντίστοιχες επιχειρήσεις πχ Ζαχαριάς, Μουστάκας κλπ για να κρίνω αν όντως το προσωπικό του είναι σε χειρότερη μοίρα.