Δεν ρίχνεις λεφτά σε πηγάδι.mao mao έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:14για να τους ενσωματώσεις πρέπει να ρίξεις λεφτά.Green Dragon έγραψε: 18 Δεκ 2020, 19:50Το κράτος πρέπει να σοβαρευτεί και σε αυτό το θέμα, όπως και σε πολλά άλλα. Συνδυασμός καρότου και μαστιγίου, πέλεκυς για τις παραβάσεις και βοήθεια για ένταξη για όσους προσαρμόζουν την συμπεριφορά τους προς αυτήν την κατεύθυνση.mao mao έγραψε: 18 Δεκ 2020, 19:45 Κάποια στιγμή θα πρέπει το ελληνικό κράτος να προσπαθήσει να ενσωματώσει στην κοινωνία τους τσιγγάνους. Αλλιώς αυτά τα φαινόμενα θα επαναλαμβάνονται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
87χρονος δολοφονηθηκε απο δυο ανηλικα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: 87χρονος δολοφονηθηκε απο δυο ανηλικα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
γιατί πηγάδι; πιστεύεις οτι οι γύφτοι είναι κάποιο κατώτερο είδος ανθρώπων;
- Μαυροβασίλης
δραβίδες, αυτή η μάστιγα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
οι γύφτοι πάντως πιστεύουν σίγουρα ότι είναι ένα ανώτερο είδος ανθρώπων
nowhere έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:26 οι γύφτοι πάντως πιστεύουν σίγουρα ότι είναι ένα ανώτερο είδος ανθρώπων
ας ήσουν και συ παιδί γύφτων, να δούμε τι θα έκανες.
θα γκρέμιζα γριούλες και αν ήμουν πατέρας θα ένιωθα περήφανος για το καμάρι μου.το πόιντ σου?
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Δυστυχώς λείπει υπερβολικά πολύ.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
αυτό που είπα και νωρίτερα. το κράτος πρέπει να ρίξει λεφτά να του ενσωματώσει. Το να κριτικάρεις τα γυφτάκια που έχουν μεγαλώσει σε αυτό το περιβάλλον είναι ανούσιο.nowhere έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:30 θα γκρέμιζα γριούλες και αν ήμουν πατέρας θα ένιωθα περήφανος για το καμάρι μου.το πόιντ σου?
- Golden Age
mao mao έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:14για να τους ενσωματώσεις πρέπει να ρίξεις λεφτά.Green Dragon έγραψε: 18 Δεκ 2020, 19:50Το κράτος πρέπει να σοβαρευτεί και σε αυτό το θέμα, όπως και σε πολλά άλλα. Συνδυασμός καρότου και μαστιγίου, πέλεκυς για τις παραβάσεις και βοήθεια για ένταξη για όσους προσαρμόζουν την συμπεριφορά τους προς αυτήν την κατεύθυνση.mao mao έγραψε: 18 Δεκ 2020, 19:45 Κάποια στιγμή θα πρέπει το ελληνικό κράτος να προσπαθήσει να ενσωματώσει στην κοινωνία τους τσιγγάνους. Αλλιώς αυτά τα φαινόμενα θα επαναλαμβάνονται.
3 δεκαετίες γίνεται αυτό.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ότι και καλά μέχρι τώρα δεν έχουν πέσει λεφτά γι'αυτό δεν έχουν ενσωματωθείmao mao έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:39αυτό που είπα και νωρίτερα. το κράτος πρέπει να ρίξει λεφτά να του ενσωματώσει. Το να κριτικάρεις τα γυφτάκια που έχουν μεγαλώσει σε αυτό το περιβάλλον είναι ανούσιο.nowhere έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:30 θα γκρέμιζα γριούλες και αν ήμουν πατέρας θα ένιωθα περήφανος για το καμάρι μου.το πόιντ σου?
το κράτος φταίει!
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:44ότι και καλά μέχρι τώρα δεν έχουν πέσει λεφτά γι'αυτό δεν έχουν ενσωματωθείmao mao έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:39αυτό που είπα και νωρίτερα. το κράτος πρέπει να ρίξει λεφτά να του ενσωματώσει. Το να κριτικάρεις τα γυφτάκια που έχουν μεγαλώσει σε αυτό το περιβάλλον είναι ανούσιο.nowhere έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:30 θα γκρέμιζα γριούλες και αν ήμουν πατέρας θα ένιωθα περήφανος για το καμάρι μου.το πόιντ σου?
το κράτος φταίει!
όχι, φταίει το dna.
- Dwarven Blacksmith
Όχι φταίει η ιδιωτική πρωτοβουλία. Μα τι κάνουν τα Τζάμπο;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:44ότι και καλά μέχρι τώρα δεν έχουν πέσει λεφτά γι'αυτό δεν έχουν ενσωματωθείmao mao έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:39αυτό που είπα και νωρίτερα. το κράτος πρέπει να ρίξει λεφτά να του ενσωματώσει. Το να κριτικάρεις τα γυφτάκια που έχουν μεγαλώσει σε αυτό το περιβάλλον είναι ανούσιο.nowhere έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:30 θα γκρέμιζα γριούλες και αν ήμουν πατέρας θα ένιωθα περήφανος για το καμάρι μου.το πόιντ σου?
το κράτος φταίει!
εσύ μη χαζογελάς, γιατί οι χρυσαυγίτες είναι πολύ χειρότεροι από τους γύφτους.Golden Age έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:43mao mao έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:14για να τους ενσωματώσεις πρέπει να ρίξεις λεφτά.Green Dragon έγραψε: 18 Δεκ 2020, 19:50
Το κράτος πρέπει να σοβαρευτεί και σε αυτό το θέμα, όπως και σε πολλά άλλα. Συνδυασμός καρότου και μαστιγίου, πέλεκυς για τις παραβάσεις και βοήθεια για ένταξη για όσους προσαρμόζουν την συμπεριφορά τους προς αυτήν την κατεύθυνση.![]()
![]()
![]()
3 δεκαετίες γίνεται αυτό.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
φταίει η βούλησηmao mao έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:45ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:44ότι και καλά μέχρι τώρα δεν έχουν πέσει λεφτά γι'αυτό δεν έχουν ενσωματωθείmao mao έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:39
αυτό που είπα και νωρίτερα. το κράτος πρέπει να ρίξει λεφτά να του ενσωματώσει. Το να κριτικάρεις τα γυφτάκια που έχουν μεγαλώσει σε αυτό το περιβάλλον είναι ανούσιο.
το κράτος φταίει!
όχι, φταίει το dna.
για να ενσωματώσεις κάποιον πρέπει πρώτα απ'όλα να το θέλει και ο ίδιος
όταν η όποια προσπάθεια γίνεται μόνο από τη μία πλευρά, είναι καταδικασμένη να αποτύχει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση