Εγώ περιμένω κάτι βιολογικά προϊόντα ! Δεν ήξερα ότι θα τα στείλει με ΕΛΤΑ ο μαλακας. Φταίω εγώ να μην πάω να τα πάρω και να πάει να γαμηθει; Ειλικρινά 2 βδομαδες, χαλασμένα θα είναι!!!taliban έγραψε: 17 Δεκ 2020, 14:43Εγώ περιμένω από τα ΕΛΤΑ ετικέτες μελιού εδώ και 25 μέρες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Δεκ 2020, 20:53 Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας νόμος ότι αν αργήσουν πάνω από 2 εβδομάδες να παραδώσουν, σου δίνουν 10 φορές την αξία του δέματος;
Τελείως απροστάτευτοι είμαστε;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άρθρο: "Τραβήξτε το αυτί των εταιρειών κούριερ"
- Cecily Anne
Re: Άρθρο: "Τραβήξτε το αυτί των εταιρειών κούριερ"
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Δεκ 2020, 12:06Κι εγώ από Speedex περιμένω. Tracking number γιοκ. Είναι απίστευτοι.foscilis έγραψε: 15 Δεκ 2020, 10:08 Χθες έπεσε τελείως το site της Speedex και σήμερα που επανήλθε φαίνεται ότι απουσιάζει κάθε πληροφορία για κάθε πακέτο, τουλάχιστον για την ώρα. The great reset φάση. Τους κράζει ο λαός στο Facebook κι αυτοί σβήνουν τα σχόλια![]()
Φέρτε τις γκιλοτίνες.
η ευθυνη της κυβερνησης ειναι τεραστια ... εχει καταρρευσει το εμποριο εξαιτιας της κρατικης αδιαφοριας να ελεγξει την κατασταση με τις εταιριες του χωρου ...το προβλημα δεν δειχνει να εχει λυση αφου βρισκεται κυριως στα κεντρα διαλογης και οχι στον τομεα της διανομης ... αν δεν πεσουνε προστιμα που να κοψουνε κωλους το εμποριο θα εχει ζημια πολλων εκ. εκατομυριων
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
δεν υπαρχει κρασαρισμα κανενος site ... ολες οι εταιριες δεν ενημερωνουνε εσκεμμενα τις σελιδες τουςfoscilis έγραψε: 15 Δεκ 2020, 10:08 Χθες έπεσε τελείως το site της Speedex και σήμερα που επανήλθε φαίνεται ότι απουσιάζει κάθε πληροφορία για κάθε πακέτο, τουλάχιστον για την ώρα. The great reset φάση. Τους κράζει ο λαός στο Facebook κι αυτοί σβήνουν τα σχόλια![]()
κανονικα το νημα επρεπε να εχει μεταφερθει στην Οικονομια ... αφορα πλεον ενα τεραστιο τμημα της οικονομιας
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Τα έχεις πληρώσει ;Cecily Anne έγραψε: 18 Δεκ 2020, 17:53Εγώ περιμένω κάτι βιολογικά προϊόντα ! Δεν ήξερα ότι θα τα στείλει με ΕΛΤΑ ο μαλακας. Φταίω εγώ να μην πάω να τα πάρω και να πάει να γαμηθει; Ειλικρινά 2 βδομαδες, χαλασμένα θα είναι!!!taliban έγραψε: 17 Δεκ 2020, 14:43Εγώ περιμένω από τα ΕΛΤΑ ετικέτες μελιού εδώ και 25 μέρες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Δεκ 2020, 20:53 Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας νόμος ότι αν αργήσουν πάνω από 2 εβδομάδες να παραδώσουν, σου δίνουν 10 φορές την αξία του δέματος;
Τελείως απροστάτευτοι είμαστε;![]()
ή αντικαταβολή ;
και για να μην ξεχνιομαστε ... την ευθυνη την εχει οπως ειπαμε η κυβερνηση και ο αντιστοιχος υπουργος Άδωνις Γεωργιάδης... την επομενη φορα που θα βγει στα καναλια να πουλησει πνευμα καλο ειναι να του το τριψει στη μουρη κανενας δημοσιογραφος που σεβεται τον εαυτο του ... γαμω το γλυψιμο τους
http://www.mindev.gov.gr/%CE%BF-%CF%85% ... C%CE%B4-3/
http://www.mindev.gov.gr/%CE%BF-%CF%85% ... C%CE%B4-3/
ακομη δεν παραιτειται κανενας ...? τα κατω ειναι απο την περασμενη Ανοιξη
https://www.bankingnews.gr/index.php?id=497500Πέμπτη 07/05/2020- 22:18
Για να μην φτάσουν οι καταγγελίες στη ΓΓ Καταναλωτή, είτε υπάρχουν καταγγελίες στο Σύνηγορο του Καταναλωτή, που δεν διαβιβάστηκαν στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου, είτε οι καταναλωτές έχουν στραφεί σε άλλα μέσα καταγγελίας
«Καμία επίσημη καταγγελία δεν έχει φτάσει στην Γενική Γραμματεία εμπορίου για το θέμα των κούριερ», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.
Ο κ. Σταμπουλίδης μιλώντας χτες στην τηλεοπτική εκπομπή Μarket Watch που αποτελεί συνεργασία του bankingnews.gr με τον τηλεοπτικό σταθμό Action24, τόνισε ότι παρά το σάλο που έχει δημιουργηθεί εν μέσω πανδημίας για τις σημαντικές καθυστερήσεις που έχουν σημειωθεί στην διακίνηση εμπορευμάτων μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών, καμμία επίσημη καταγγελίαδεν έχει φτάσει μέχρι τώρα στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου
https://www.kathimerini.gr/economy/busi ... si-kartel/Ελεγχοι σε εταιρείες ταχυμεταφορών για σύσταση «καρτέλ»
Δήμητρα Μανιφάβα
09.04.2020• 09:30
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τανας γιοι δε μου έχουν φέρει ακόμη τα συγγράμματα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Cecily Anne
Αντικαταβολή. Σιγά μην ξαναπληρωσω δέμα όπως είναι η κατάσταση.taliban έγραψε: 18 Δεκ 2020, 18:04Τα έχεις πληρώσει ;Cecily Anne έγραψε: 18 Δεκ 2020, 17:53Εγώ περιμένω κάτι βιολογικά προϊόντα ! Δεν ήξερα ότι θα τα στείλει με ΕΛΤΑ ο μαλακας. Φταίω εγώ να μην πάω να τα πάρω και να πάει να γαμηθει; Ειλικρινά 2 βδομαδες, χαλασμένα θα είναι!!!
ή αντικαταβολή ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
14/04/2020 14:50
Γεωργιάδης: Ενθαρρύνουμε τις εταιρίες courier να κάνουν περισσότερες προσλήψεις
στο 8.25 ... αυτα τον Απριλιο ... απο και μετα στα @@ τους
- Dwarven Blacksmith
Ευχαριστώ το νοστρόμο για τη συμβολή του στο νήμα.
Στα δικά μου είχαμε μια επιπλέον εξέλιξη σήμερα

Στα δικά μου είχαμε μια επιπλέον εξέλιξη σήμερα

- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
βγαλανε σημερα ανακοινωση στην οποια λενε οτι το προβλημα οφειλεται σε επιθεση απο χακερς με αποτελεσμα να κοψουν τις αποστολες μεχρι δευτεραfoscilis έγραψε: 15 Δεκ 2020, 10:08 Χθες έπεσε τελείως το site της Speedex και σήμερα που επανήλθε φαίνεται ότι απουσιάζει κάθε πληροφορία για κάθε πακέτο, τουλάχιστον για την ώρα. The great reset φάση. Τους κράζει ο λαός στο Facebook κι αυτοί σβήνουν τα σχόλια![]()
που σημαινει οτι οποιος περιμενει δεμα απο speedex καλα χριστουγεννα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Παραγγελία που ταχυδρομήθηκε στις 25/11 με ΕΛΤΑ Courier και την ίδια μέρα κατέληξε στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ, παραδόθηκε στο παραπλήσιο πρακτορείο 11/12 και εντός μίας ώρας παραδόθηκε σε εμένα.
Παραγγελία που ταχυδρομήθηκε την περασμένη Παρασκευή με Γενική Ταχυδρομική, παραδόθηκε στο παραπλήσιο της περιοχής μου υποκατάστημα την Δευτέρα και παραδόθηκε Τετάρτη νωρίς το μεσημέρι.
Να σημειώσω πως όλα τα χρόνια αν και δεν κάνω πάρα πολλές παραγγελίες, ποτέ δεν μου έχει τύχει το κόλπο με το να αφήνουν σημείωμα/sms πως πέρασαν και δεν με βρήκαν κλπ.
Πάντοτε θα έρθει ο διανομέας και θα παραλάβουμε το δέμα.
Το μόνο που έχει συμβεί είναι με ACS που μια μέρα έβρεχε, μου είπε η υπεύθυνη του υποκαταστήματος πως δεν έβγαλε τον διανομέα, έξω αλλά δεν είχα πρόβλημα να περάσω εγώ από εκεί.
Παραγγελία που ταχυδρομήθηκε την περασμένη Παρασκευή με Γενική Ταχυδρομική, παραδόθηκε στο παραπλήσιο της περιοχής μου υποκατάστημα την Δευτέρα και παραδόθηκε Τετάρτη νωρίς το μεσημέρι.
Να σημειώσω πως όλα τα χρόνια αν και δεν κάνω πάρα πολλές παραγγελίες, ποτέ δεν μου έχει τύχει το κόλπο με το να αφήνουν σημείωμα/sms πως πέρασαν και δεν με βρήκαν κλπ.
Πάντοτε θα έρθει ο διανομέας και θα παραλάβουμε το δέμα.
Το μόνο που έχει συμβεί είναι με ACS που μια μέρα έβρεχε, μου είπε η υπεύθυνη του υποκαταστήματος πως δεν έβγαλε τον διανομέα, έξω αλλά δεν είχα πρόβλημα να περάσω εγώ από εκεί.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Τσεκάρετε την εναλλακτική της συνήθους μεταφορικής.
Μειονέκτημα: Ο αποστολέας πρέπει να πάει ο ίδιος στην έδρα της να παραδώσει το πακέτο και ο παραλήπτης να πάει στο γραφείο να το παραλάβει.
Την Δευτέρα παρήγγειλα μέσω τηλεφώνου έναν ενδείκτη στάθμης πετρελαίου, μια 2μετρη κουμούτσα. Ο υπάλληλος προθυμοποιήθηκε να το παραδώσει στην μεταφορική.
Το φορτηγό μου έκανε την Τετάρτη door to door delivery στον δρόμο του προς τον τελικό προορισμό του από Αθήνα για Ξυλόκαστρο.
.
Τσεκάρετε την εναλλακτική της συνήθους μεταφορικής.
Μειονέκτημα: Ο αποστολέας πρέπει να πάει ο ίδιος στην έδρα της να παραδώσει το πακέτο και ο παραλήπτης να πάει στο γραφείο να το παραλάβει.
Την Δευτέρα παρήγγειλα μέσω τηλεφώνου έναν ενδείκτη στάθμης πετρελαίου, μια 2μετρη κουμούτσα. Ο υπάλληλος προθυμοποιήθηκε να το παραδώσει στην μεταφορική.
Το φορτηγό μου έκανε την Τετάρτη door to door delivery στον δρόμο του προς τον τελικό προορισμό του από Αθήνα για Ξυλόκαστρο.
.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 1090 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 0 Απαντήσεις