Μυστηρια πραγματα.
Σε μενα δεν εχει τυχει να καθυστερησει η ACS.
Σε 2 περιπτωσεις μαλιστα που αφορουσαν ιατρικα θεματα ηταν υπερ του δεοντος εξυπηρετικοι.
Μυστηρια πραγματα.
tcw3.Juno έγραψε: 12 Δεκ 2020, 16:58!!!!!Ασέβαστος έγραψε: 12 Δεκ 2020, 09:07αμφιβαλλω.aljawn έγραψε: 11 Δεκ 2020, 17:57 Η άλλη (ACS) δίνει τιμές 4-5 ευρώ όταν το κόστος για μια υπηρεσία courier (με την έννοια courier, όχι παραδίδω όταν θέλω να είναι στα 7 τουλάχιστον ευρώ),
εχω παραλαβει απειρα σκατολοιδια απο κινα, με μεταφορικα που πρεπει ναναι κατω απο μισο ευρω. αλλα ασε τους κινεζους, εφερα 20κιλο λαδι απο γερμανια, με dhl, με 10 ευρω.
Ελπίζω να μην εννοείς ελαιόλαδο!!!!!
Ok! Αμέσως σκέφτηκα ελαιόλαδο και μετά είπα πως θα είναι για το αυτοκίνητο.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ώστε γι' αυτό εγκατέλειψε το phorum,άνοιξε μεταφορική.
Κι εγώ το ίδιο θα έκανα.Juno έγραψε: 10 Δεκ 2020, 20:34 μια μέρα πετυχαίνω έναν της ACS να κολλάει χαρτάκι "ήρθαμε και δεν σας βρήκαμε" για άλλο διαμέρισμα.
Του λέω "εγώ είμαι, πού είναι το πακέτο;". Μου λέει "δεν το έχω". Τότε τι γράφεις εκεί "δεν σας βρήκαμε, αφού με βρήκες".
Αρχίζει να φεύγει με γρήγορο βήμα, τον ακολουθώ μέχρι την εξώπορτα, "βρε δώσ'το μου, δεν το έχεις, μόνον χαρτάκια κολλάς;"
Δεν απάντησε και έφυγε.
Cecily Anne έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:55Χέσε μας τώρα που θένε ένα μήνα οι έτοιμοι ντελιβεράδες να μάθουν τη δουλειά, γιατί από πιτόγυρα μεταφέρουν ξαφνικά δέματα. Σε ένα τριήμερο τους χώνουμε στην παραγωγή.vagabondo έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:44Ένα μήνα θέλει να μάθει κάποιος την δουλειά και το δρομολόγιο.Cecily Anne έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:24
Συγγνώμη, αλλά έχουν αυξημένο φόρτο, γιατί δεν προσλαμβάνουν εποχιακό προσωπικό για αυτό το μήνα (από μπλακ φράιντει μέχρι Χριστουγεννα); Είναι παράλογο να έχεις απαίτηση, εφόσον ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, να παραλαμβάνεις την παραγγελία σου;
Κωλοδουλειά είναι γενικά.
Πριν μια δεκαετία μου λέει μια φίλη ότι έχει μία κάβα που της έφυγε ο ντελιβεράς και έχει 250 πακέτα για ντελίβερι σε ένα 3ήμερο, λόγω Χριστουγέννων. Δεν έχω ξανακάνει ΠΟΤΕ στη ζωή μου ντελίβερι και δεν έχω ιδεα απο Αττική, οδηγούσα συγκεκριμένους δρόμους πάντα. Λοιπόν, 2 γυναίκες παραδώσαμε 250 κουτιά με βάρος ΔΕΝ σου περιγράφω, σήκωσα και 40κιλο αυτό σου λέω μόνο. Εϊχαμε το GPS και πηγαμε κομπλέ. Δεν με εκπαίδευσε κανένας. Πρόσεχα να μη σπάσω τα μπαούλα και τα μπουκάλια και έκανα την ευγενική, για να πάρω κάνα πουρ μπουάρ παραπάνω. Έλεος δηλαδή.
Έβγαλα 250 ευρώπουλα. Δεν με χάλασε.
Κι εγώ από Speedex περιμένω. Tracking number γιοκ. Είναι απίστευτοι.foscilis έγραψε: 15 Δεκ 2020, 10:08 Χθες έπεσε τελείως το site της Speedex και σήμερα που επανήλθε φαίνεται ότι απουσιάζει κάθε πληροφορία για κάθε πακέτο, τουλάχιστον για την ώρα. The great reset φάση. Τους κράζει ο λαός στο Facebook κι αυτοί σβήνουν τα σχόλια![]()
Εγώ περιμένω από τα ΕΛΤΑ ετικέτες μελιού εδώ και 25 μέρες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Δεκ 2020, 20:53 Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας νόμος ότι αν αργήσουν πάνω από 2 εβδομάδες να παραδώσουν, σου δίνουν 10 φορές την αξία του δέματος;
Τελείως απροστάτευτοι είμαστε;

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Δεκ 2020, 20:53 Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας νόμος ότι αν αργήσουν πάνω από 2 εβδομάδες να παραδώσουν, σου δίνουν 10 φορές την αξία του δέματος;
Τελείως απροστάτευτοι είμαστε;
https://www.star.gr/eidiseis/oikonomia/ ... hysterhshsOnline αγορές: Αποζημίωση 6 ευρώ για κάθε ημέρα καθυστέρησης του κούριερ
Πώς μπορούν να τη διεκδικήσουν οι καταναλωτές
Δικαίωμα αποζημίωσης για καθε ημέρα καθυστέρησης
Όπως είπε, οι καταναλωτές έχουν δικαίωμα αποζημίωσης 6 ευρώ για κάθε ημέρα, που καθυστερεί η παράδοση του δέματος.
«Υπάρχει μία οδηγία προς τους καταναλωτές από την ΕΕΤΤ, η οποία λέει ξεκάθαρα πως για κάθε ημέρα καθυστέρησης δικαιούται ο καταναλωτής 6 ευρώ αποζημίωση. Εάν, παραδείγματος χάριν, είναι να παραδοθεί στις 3 ημέρες και παραδοθεί στις 10 ημέρες, τότε έχει δικαίωμα αποζημίωσης 60ευρώ», σημείωσε.
Ωστόσο, όπως επεσήμανε, το πρόβλημα είναι το πού θα βρει ο καταναλωτής τη σύμβασηανάμεσα στο κατάστημα και την εταιρεία κούριερ, για να δει στις πόσες ημέρες προβλέπεται η παράδοση και να διεκδικήσει ανάλογη αποζημίωση.
«Εμείς, για μέλη του ΚΕΠΚΑ στο προηγούμενο lockdown πήραμετέτοιες αποζημιώσεις», είπε η κυρία Κεπελέκη.