Ναι εγω εχω εργαστεί σε δυο εταιρείες στην ζωή μου και τηρείται κανονικά και στις δυο.Cecily Anne έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:42Έχει εργαστεί ποτέ κανείς σε ιδιωτικό τομέα και να τηρούσαν ωράριο ;Νon4me έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:40 Τα lidl πανε καλα . σε σχεση και με τον εργασιακο μεσαιωνα που επικρατει πλεον μπορει οι απολαβες να δειχνουν οκ . Βεβαια δεν εχω δουλεψει ποτε μου εκει οποτε δεν ξερω αν το 4ωρο ειναι 4ωρο η 6ωρο κοκ .
Προσωπικά δεν μου έχει συμβεί. Ούτε σε ελληνική εταιρία ούτε σε πολυεθνική
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eπιχειρησιακη συμβαση Lidl 2020-Εργοδοτης με @@
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Eπιχειρησιακη συμβαση Lidl 2020-Εργοδοτης με @@
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Eπιχειρησιακη συμβαση Lidl 2020
Τα LIDL είναι γνωστά για την πιστή τήρηση των ωραρίων, σε βαθμό παράνοιας. Έχω δει να διώχνουν υπάλληλο που εξυπηρετούσε πελάτη επειδή τελείωσε το ωράριο και ανέλαβε άλλος να συνεχίσει. Όχι, δεν τρολάρω, έγινε μπροστά μου.
- Green Dragon
Εγώ πάντως τηρώ και θεωρώ όσους δεν τηρούν μεγάλους μαλάκες που βρίσκουν και τα κάνουν. Μακάρι να εφαρμοζόταν η ηλεκτρονική κάρτα του νέου εργασιακού νομοσχεδίου αλλά επειδή ζούμε στην χώρα της προχειρότητας δεν το πιστεύω.Cecily Anne έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:42Έχει εργαστεί ποτέ κανείς σε ιδιωτικό τομέα και να τηρούσαν ωράριο ;Νon4me έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:40 Τα lidl πανε καλα . σε σχεση και με τον εργασιακο μεσαιωνα που επικρατει πλεον μπορει οι απολαβες να δειχνουν οκ . Βεβαια δεν εχω δουλεψει ποτε μου εκει οποτε δεν ξερω αν το 4ωρο ειναι 4ωρο η 6ωρο κοκ .
https://www.poudouleveis.gr/%CE%B1%CE%B ... E%CE%B7-64hellegennes έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:13Έχει τεράστια σημασία να δούμε με πόσους υπάλληλους σε θεωρητική ημιαπασχόληση την βγάζει την δουλειά. Γιατί ότι οι 6ωροι δουλεύουν όντως 6ωρο και οι 4ωροι 4ωρο το θεωρώ όχι αστείο, αλλά προσβολή.gassim έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:11τι σημασία έχει αυτό;hellegennes έγραψε: 18 Δεκ 2020, 15:35 Για δώσε μας και τον πίνακα, λοιπόν, που δείχνει πόσοι υπάλληλοι του Lidl είναι 8ωροι, πόσοι 6ωροι και πόσοι 4ωροι.
εδω πάντως οι περισσότεροι βάζουν στα υπερ τον μισθό.
- Cecily Anne
Τι εννοει βρίσκουν και τα κανουν; Στην πρώτη μου δουλειά απάντησαν κοντά 2000 αιτήσεις και πήραν 2. Αν δεν ήμουν εγω, θα ήταν κάποιος άλλος. Δεν είναι ότι είχαμε ο καθενας 15 προτάσεις κ διαλεγαμε την καλύτερη , στην Ελλάδα είμαστε και οι δουλειές είναι περιορισμένες.Green Dragon έγραψε: 18 Δεκ 2020, 17:21Εγώ πάντως τηρώ και θεωρώ όσους δεν τηρούν μεγάλους μαλάκες που βρίσκουν και τα κάνουν. Μακάρι να εφαρμοζόταν η ηλεκτρονική κάρτα του νέου εργασιακού νομοσχεδίου αλλά επειδή ζούμε στην χώρα της προχειρότητας δεν το πιστεύω.Cecily Anne έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:42Έχει εργαστεί ποτέ κανείς σε ιδιωτικό τομέα και να τηρούσαν ωράριο ;Νon4me έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:40 Τα lidl πανε καλα . σε σχεση και με τον εργασιακο μεσαιωνα που επικρατει πλεον μπορει οι απολαβες να δειχνουν οκ . Βεβαια δεν εχω δουλεψει ποτε μου εκει οποτε δεν ξερω αν το 4ωρο ειναι 4ωρο η 6ωρο κοκ .
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Εγώ σε πολυεθνική που δουλέυω μέχρι και σήμερα, το τηρούν από την Εργάνη και μετά.Cecily Anne έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:42Έχει εργαστεί ποτέ κανείς σε ιδιωτικό τομέα και να τηρούσαν ωράριο ;Νon4me έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:40 Τα lidl πανε καλα . σε σχεση και με τον εργασιακο μεσαιωνα που επικρατει πλεον μπορει οι απολαβες να δειχνουν οκ . Βεβαια δεν εχω δουλεψει ποτε μου εκει οποτε δεν ξερω αν το 4ωρο ειναι 4ωρο η 6ωρο κοκ .
- Green Dragon
Το σκέφτηκα όταν έγραψα το σχόλιο ότι μπορεί κάποιος να το πάρει έτσι. Δεν εννοούσα τους εργαζόμενους, στην Ελλάδα ζω, δεν είμαι εξωγήινος. Τα κράτος εννοούσα που δεν βάζει τάξη.Cecily Anne έγραψε: 18 Δεκ 2020, 17:24Τι εννοει βρίσκουν και τα κανουν; Στην πρώτη μου δουλειά απάντησαν κοντά 2000 αιτήσεις και πήραν 2. Αν δεν ήμουν εγω, θα ήταν κάποιος άλλος. Δεν είναι ότι είχαμε ο καθενας 15 προτάσεις κ διαλεγαμε την καλύτερη , στην Ελλάδα είμαστε και οι δουλειές είναι περιορισμένες.Green Dragon έγραψε: 18 Δεκ 2020, 17:21 Εγώ πάντως τηρώ και θεωρώ όσους δεν τηρούν μεγάλους μαλάκες που βρίσκουν και τα κάνουν. Μακάρι να εφαρμοζόταν η ηλεκτρονική κάρτα του νέου εργασιακού νομοσχεδίου αλλά επειδή ζούμε στην χώρα της προχειρότητας δεν το πιστεύω.
- Eθνικοκοινωνιστης
για την μπιζνα του lidl και την συνδεση του με τις μκο και το υπουργειο εξωτερικων της γερμανιας θα αναφερθει κανεις?
τα lidl δεν ειναι μια απλη επιχειρηση και δεν ειναι τυχαια η στρατηγικη θεση που εδραιωνουν σε καθε τριτοκοσμικη χωρα
τα lidl δεν ειναι μια απλη επιχειρηση και δεν ειναι τυχαια η στρατηγικη θεση που εδραιωνουν σε καθε τριτοκοσμικη χωρα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
μέτριοCecily Anne έγραψε: 18 Δεκ 2020, 15:40 Από τότε που έβγαλε η Ομοσπονδία φυστικοβουτυρο σε φυσιολογική τιμή, τα σταμάτησα.
Εγώ, τύπισσα.Cecily Anne έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:42Έχει εργαστεί ποτέ κανείς σε ιδιωτικό τομέα και να τηρούσαν ωράριο ;Νon4me έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:40 Τα lidl πανε καλα . σε σχεση και με τον εργασιακο μεσαιωνα που επικρατει πλεον μπορει οι απολαβες να δειχνουν οκ . Βεβαια δεν εχω δουλεψει ποτε μου εκει οποτε δεν ξερω αν το 4ωρο ειναι 4ωρο η 6ωρο κοκ .
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μάλλον πήραν υπόψιν τους την μετριοφροσύνη σου, τύπισσα.Cecily Anne έγραψε: 18 Δεκ 2020, 17:24Τι εννοει βρίσκουν και τα κανουν; Στην πρώτη μου δουλειά απάντησαν κοντά 2000 αιτήσεις και πήραν 2. Αν δεν ήμουν εγω, θα ήταν κάποιος άλλος. Δεν είναι ότι είχαμε ο καθενας 15 προτάσεις κ διαλεγαμε την καλύτερη , στην Ελλάδα είμαστε και οι δουλειές είναι περιορισμένες.Green Dragon έγραψε: 18 Δεκ 2020, 17:21Εγώ πάντως τηρώ και θεωρώ όσους δεν τηρούν μεγάλους μαλάκες που βρίσκουν και τα κάνουν. Μακάρι να εφαρμοζόταν η ηλεκτρονική κάρτα του νέου εργασιακού νομοσχεδίου αλλά επειδή ζούμε στην χώρα της προχειρότητας δεν το πιστεύω.Cecily Anne έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:42
Έχει εργαστεί ποτέ κανείς σε ιδιωτικό τομέα και να τηρούσαν ωράριο ;
Dein Herz, meine Gier
- kaltsopedilos
- Phorum.gr user: kaltsopedilos
Απιστευτες εμμονικες πιpewhellegennes έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:25 Ναι, όλες οι διαφημίσεις μπορούν να έχουν πηγή. Δεν με ενδιαφέρει αν οποιοδήποτε site πληρώνεται από τα Lidl για να τους κάνουν διαφήμιση σε άρθρα τους.
Τους αριθμούς δεν μπορείς να τους βρεις γιατί δεν υπάρχουν.
Θα συνεχίζω λοιπόν να λέω ότι ο πίνακας δεν ανταποκρίνεται απαραίτητα στην πραγματικότητα και ο εργαζόμενος που είναι δηλωμένος 4ωρος, δουλεύει 2-4 ώρες παραπάνω χωρίς να πληρώνεται για πλήρη εργασία.
Το ypeka και τα σωματεια εργαζομενων των Lidl αναρτουν διαφημιστικους πινακες επιχειρησιακης συμβασης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kaltsopedilos την 18 Δεκ 2020, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kaltsopedilos
Ευχαριστω,Ειναι ευχαριστο να ακους απο συμπολιτες τους οτι τους ενημερωσες σωστα καταρριπτοντας την προπαγανδα
- kaltsopedilos
Αλλαξε αβαταρEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:28 για την μπιζνα του lidl και την συνδεση του με τις μκο και το υπουργειο εξωτερικων της γερμανιας θα αναφερθει κανεις?

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-
- 53 Απαντήσεις