!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πρόταση Βακάκη (JUMBO) για εργασία: 7 ημέρες την εβδομάδα και 12 ώρες ημερησίως

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Πρόταση Βακάκη (JUMBO) για εργασία: 7 ημέρες την εβδομάδα και 12 ώρες ημερησίως

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Να θυμισω κατι που εγινε καποια χρονια πισω
Στην εκ νέου προκλητική, για δεύτερη φορά απόλυση του εργαζόμενου Νικολόπουλου Νίκου, μέσα σε ένα μήνα, προχώρησε τη Δευτέρα 12 Γενάρη 2009, η εργοδοσία του πολυκαταστήματος JUMBO, γιατί ο εργαζόμενος Νικολόπουλος Νίκος συνέχισε να δίνει καθημερινά τη μάχη μέσα στο χώρο δουλειάς για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του και των συναδέλφων του.
Ο Νίκος Νικολόπουλος είχε απολυθεί το Δεκέμβρη του 2008, γιατί τόλμησε να πάρει μέρος στην 24ωρη πανελλαδική, πανεργατική απεργία στις 10 του Δεκέμβρη.
Μετά την άμεση και καθοριστική παρέμβαση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και των δυνάμεων του ΠΑΜΕ η εργοδοσία είχε αναγκαστεί να ακυρώσει την απόλυση
Στο χρονικό διάστημα από την ακύρωση της απόλυσης του συν/φου μέχρι και την απόλυση του ξανά τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009 η εταιρεία JUMBO χρησιμοποίησε όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα τρομοκρατίας έμμεσης και άμεσης για να εξαναγκάσει το συνάδελφο σε παραίτηση.
Εξαγορά, απειλές, καθημερινά ¨καψόνια¨ μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που για την εργοδοσία ήταν η οικειοθελής αποχώρηση του με υψηλό ποσό ως δωροδοκία.

https://emporoipalliloi.blogspot.com/20 ... st_14.html

Ο νεαρός που τα θέλει όλα!

Εσένα, τελικά, πώς να σε αντιμετωπίσω; Σου δώσανε 50.000 ευρώ, μισθούς δηλαδή που ξεπερνάνε τους 83 μήνες εργασία, κοντά 7 χρόνια δουλείας, αν μετράω καλά, και είπες όχι! Και θέλεις να σε πάρω για σοβαρό άνθρωπο; Και είσαι και φοιτητής, μαθαίνω! Και μάλιστα της ΑΣΟΕ, σχολή δηλαδή που έχει να κάνει με το χρήμα! Υψιστε!

Τι σου ζητήσανε οι άνθρωποι, ρε; Να απομακρυνθείς από τη δουλειά, σε παρακάλεσαν! Σιγά τη δουλειά, ρε, τύπε! Μήπως τετραγωνίζεις τον κύκλο και δεν το κατάλαβα; Ενας πωλητής του κερατά είσαι. Και μάλιστα ωρομίσθιος! Δουλειά, δηλαδή, για τους μετανάστες και μάλιστα τους παράνομους μετανάστες!

Σιγά, ρε, φίλε! Εκλεισες κανένα συμβόλαιο με το ήθος, και δεν το ξέρω; Σου είπε κανένας ότι είσαι πρωτεξάδελφος του Μαρξ και πρέπει εσύ να οργανώνεις τους εργαζόμενους; Τι είσαι, ρε, φίλε, ο Σάκο και ο Βαντσέτι; Ενας εργαζόμενος φοιτητής είσαι που μόλις πάρεις το πτυχίο σου θα πεις αντίο στο «Τζάμπο» και στο «Ντάμπο».

Την έχω ξανακούσει, ρε, την άποψή σου. Οτι τάχα μου και οι απόφοιτοι του πανεπιστημίου προλετάριοι είναι. Οτι και οι επιστήμονες πουλάνε πάμφθηνα, και με εξαρτημένη σχέση, τη δουλειά τους! Και έτσι να έχουν τα πράγματα, εσύ δεν είσαι ακόμα ούτε επιστήμονας. Σε μεταβατικό στάδιο είσαι, ρε, φοιτητής που δεν έχει ακόμα βρει το χαρακτήρα του, τη σχέση του με την παραγωγή. Τι σκατά συνείδηση μου τσαμπουνάς; Πάρε ρε, τα λεφτά να τελειώνουμε! Μην αναγκάζεις τους ανθρώπους να σου τα χώσουν με το ζόρι στο στόμα! Καλά, ρε, δε σου λέει τίποτα το βιτριόλι της Βουλγάρας;
Spoiler
Την κρίση, ρε, δεν την πήρες χαμπάρι; Ο κάθε «Τζάμπο» και ο κάθε «Ντάμπο» που σου δίνει τα λεφτά του για να απομακρυνθείς ήσυχα και πολιτισμένα, πρέπει να πάρει τα μέτρα του, να σώσει οικογένειες! Την επιχείρησή του τη βάζει σε δεύτερη μοίρα, τους εργαζόμενους σκέφτεται, τους υπαλλήλους του! Δεν μπορεί να έχει στα πόδια του, συγχώρα μου την έκφραση, τον κάθε αλήτη, εσένα δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση, να του βάζει βόμβες στο οικοδόμημα. Σου είπανε μια, σου είπανε δυο, σου είπανε τρεις, και όλες με το καλό, το βιολί σου εσύ! Ασε ήσυχους, ρε, τους υπαλλήλους! Ποιος σου είπε, ρε, ότι επιθυμούνε συνδικαλισμό οι υπάλληλοι; Εντάξει, έγραψες δέκα στο σωματείο, τι έγινε; Αυτές οι εγγραφές, πες άλλες δέκα ακόμα, πες πως γράφηκαν όλοι στο συνδικάτο, θα φέρουν επενδύσεις οι εγγραφές; Βουλιάζει ο τόπος, ρε!

Αντιρρήσεις! Διαρκώς αντιρρήσεις! Βουλιάζει ο τόπος, λες, «γιατί τα χρήματα, τα οποία υπάρχουν και μάλιστα σε αφθονία, αντί να πάνε στους εργαζόμενους πάνε για να πληρωθούνε τα λύτρα! 40.0000.000 ευρώ ρευστό, άλλοι μιλάνε για 100.000.000! Χρήμα με ουρά! Καυτό. Και μόνον από έναν επιχειρηματία. Σκέψου να τους βάλεις όλους μαζί, τον έναν μετά τον άλλον! Εκεί να δεις χρήμα. Σινικό τείχος σχηματίζει»! Ο κάθε «τζάμπο», αγόρι μου ή όπως αλλιώς λένε το αφεντικό σου, δε ζει για το χρήμα. Τα ευρώ, δεν του λένε τίποτα! Το μέλλον της χώρας σκέφτεται, και μόνον αυτό! Εντάξει, κρατάει και μια πισινή! Ο καθένας στη θέση του με τέτοια εγκληματικότητα και με τόσες απαιτήσεις από τους εργαζομένους το ίδιο θα έκανε! Ο κάθε λογικός άνθρωπος κρατάει «κάτι ψιλά» για «ώρα ανάγκης» ή και το συνηθέστερο, τα πηγαίνει στην Ελβετία για περισσότερη σιγουριά! Μόνον εσύ είσαι βλάκας και δεν παίρνεις τα 50.000!

Σε καταλάβαμε αγόρι μου, μην συνεχίζεις! Το όραμά σου δεν είναι να συνδικαλιστούν οι εργαζόμενοι και στη συνέχεια να υπάρξει συνεννόηση των κοινωνικών εταίρων, όπως είθισται στις πολιτισμένες κοινωνίες! Σε μια τέτοια περίπτωση, ποιος θα είχε αντίρρηση; Ποιος θα σου έδινε χρήματα για να το βουλώσεις; Εσύ, άνθρωπέ μου, είσαι ακραίος και φαίνεσαι ακραίος! Εσύ έχεις βάλει αμέτι μουχαμέτι να ανατρέψεις το σύστημα! Τι να σου κάνουν τα 50.000 ευρώ εσένα! Εσύ τα θέλεις όλα!

Περισσοτερα για το τι εγινε ...

https://emporoipalliloi.blogspot.com/2009/01/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 18 Δεκ 2020, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Re: Πρόταση Βακάκη (JUMBO) για εργασία: 7 ημέρες την εβδομάδα και 12 ώρες ημερησίως

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Και να είπε ο Βακάκης για 7ημρη και 12ωρη εργασία, ποιο είναι το πρόβλημα; Arbeit macht frei.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Gewponos90 έγραψε: 17 Δεκ 2020, 23:45
Beria έγραψε: 17 Δεκ 2020, 23:10
Gewponos90 έγραψε: 17 Δεκ 2020, 23:04

Πολλές. Και;
Τότε ζήτω στους κρατικοκαπιταλιστες της Κίνας, αν ισχύει αυτό που λες, είναι οι μόνοι που τηρούν την ελληνική εργατική νομοθεσία.

Εγώ από την άλλη δεν έχω ακούσει βιομηχανία 24ωρης λειτουργίας που να καταστρατηγεί 5ημερο/8ωρο.

Η λύση προφανώς είναι η ύπαρξη σωματείου και το μεγάλο μέγεθος του καπιταλιστή.

Ποιος την γαμει την Κίνα; Και δεν μιλάμε για τις βιομηχανίες.Μιλαμε για τα εμπορικά. Και ξέρω πάρα πολλα που δεν τηρούν το 8ωρο\5μερο

Υ.Γ Πήγαινε ρωτά υπάλληλο των jumbo αν είναι γραμμένος στο σωματείο του :003:
Ρε και τώρα μπορεί να κάνουν 12ωρο εκεί. Το θέμα είναι ότι είπε ένα πράγμα Α, όχι ένα πράγμα Β, και είναι μαλακία να λέτε ότι είπε το Β επειδή το Α κατά τη γνώμη σας οδηγεί στο Β.

Δηλαδή σα να λέει κάποιοις "Θέλω να γαμήσω", να μπαίνει τίτλος "Φέρτε μου παιδιά για γαμήσω, είπε ο τάδε", και στη διαμαρτυρία περί διαστρεβλωσης να απαντούν "έλα μωρέ, γνωστά τα γούστα του".
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

BlastFromThePast έγραψε: 17 Δεκ 2020, 21:58
Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2020, 20:47
Τώρα θα μιλάμε με υποθετικά σενάρια ή για τον παπαρά τον blue booby που μονίμως γράφει αλητείες και δεν έχει βρεθεί ένας να του βάλει κωλόχερο εδώ μέσα; Έλεος και το λέω εγώ που ένα στα 3 ποστς μου είναι "γαμιέται ο τζάμπο".
.
Δε νιώθεις λίγο ντροπή εσύ που "ένα στα 3 ποστς σου είναι γαμιέται ο τζάμπο" να εξευτελίζεσαι για χάρη της ιδεολογίας σου;
Η ιδεολογία μου ποιά είναι;
Beria έγραψε: 17 Δεκ 2020, 22:37

Ξέρεις πόσες επιχειρήσεις (όχι εμπορικές) λειτουργούν 7 ημέρες/εβδομάδα ή/και 24ωρο;
Πόσες από αυτές ξέρεις να μην τηρούν το 8ωρο/5θήμερο;

Είναι άλλη συζήτηση το αν είναι καλό να λειτουργούν οι εμπορικές επιχειρήσεις πέραν του 8ωρου (δεν με βρίσκει σύμφωνο), αλλά μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν. Η συζήτηση δεν αφορά ώρες εργασίας, αφορά ώρες λειτουργίας.

Πολλές. Και;
Τότε ζήτω στους κρατικοκαπιταλιστες της Κίνας, αν ισχύει αυτό που λες, είναι οι μόνοι που τηρούν την ελληνική εργατική νομοθεσία.

Εγώ από την άλλη δεν έχω ακούσει βιομηχανία 24ωρης λειτουργίας που να καταστρατηγεί 5ημερο/8ωρο.

Όχι, η λύση είναι η επιθεώρηση εργασίας να μην κάνει τα στραβά μάτια και να τους σκίζει τον πάτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 18 Δεκ 2020, 00:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Δεκ 2020, 21:42
Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2020, 20:53
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Δεκ 2020, 20:51

Μιλάμε για το τι συμβαίνει κατά κανόνα με την εργοδοσία και τα αφεντικά που από τον καιρό των μνημονίων και μετά ξεσαλωσαν πάνω στο θέμα των παραβιάσεων των εργασιακών δικαιωμάτων :wink
Άνοιξε νήμα και συζήτησε αυτό. Το να ανοίγεις νήμα με συγκεκριμένο θέμα και αυτό να είναι ΨΕΥΤΙΚΟ και να θες να συζητήσουμε πάνω σε αυτό, γιατί είσαι απλά μαλάκας και σε ανέχονται εδώ μέσα ακόμα και μετά τη 1000 φορά, είναι ΑΛΗΤΕΙΑ.
Έκανα καταγγελια στο ποστ σου γιατί βρίζεις
Καλά έκανες, μπας και ασχοληθεί κανείς με τον γελοίο σοβαρά, διότι το έχουν παραχέσει με την ελευθερία στην αλητεία εδώ μέσα.
Gewponos90 έγραψε: 17 Δεκ 2020, 22:32
Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2020, 20:43
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 17 Δεκ 2020, 20:38 Aπο το λινκ .....που οπως γραφει ειναι δηλωση του ιδιου.

Ακριβες το αρθρο λοιπον.
Στα μαγαζιά αναφέρεται, όχι στον υπάλληλο.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα πάρει άλλους υπαλλήλους για να είναι ανοικτός την Κυριακή; :smt005:

Αλήθεια εσύ τον τζαμπο γιατί τον βρίζεις;
Τα έχουμε αναλύσει στο σχετικό νήμα του Γιαννόπουλου, μπες εκεί ρε συ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

ST48410 έγραψε: 17 Δεκ 2020, 23:16
Στύγιος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 23:02
Ερμής έγραψε: 17 Δεκ 2020, 23:00

Δε παίζει να μη τον νοιάζει. Και ξέρετε τι άποψη έχω για τον συγκεκριμένο

Το είδαμε , στα παπάρια του όλα.
Κάποια στιγμή αρκετοί περνάμε μεγάλες απώλειες και κάποιοι το ρίχνουν στη δουλειά για να ξεχάσουν. Όσο μπορείς να ξεχάσεις κάτι τόσο τραγικό δηλαδή.

Ένα πράγμα που ίσως δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι ότι τα Jumbo είναι one man show. Αν ο Βακάκης, ο οποίος είναι εργασιομανής και συνέχεια πάνω στη δουλειά, τα παρατήσει, δεν νομίζω ότι θα αντέξουν για πολύ. Αν ισχύει αυτό που γράφω, μπορείς να υποθέσεις ότι κάποιος γυρνάει στο πόστο του από υψηλό αίσθημα ευθύνης προς όλους αυτούς που εργάζονται στο "μαγαζί" του κι όχι γιατί είναι παχύδερμο και δεν τον ενδιαφέρει ο χαμός του παιδιού του.

?

Οπως γράφει ο Ψυχίατρος Ιρβινγκ Γιάλομ.....στό Ψυχιατρική καί Θρησκεία αν θυμάμαι καλά.....

( Ψυχίατρος με ειδικότητα συμπαράστασης σε ανθρώπους πού ακουσαν απο το γιατρό τους ότι εχουν μόνο λίγους μήνες ζωής ) :c020:

Ενα μεγάλο ερώτημα μετα το τέλος τού Β ΠΠ ήταν.....γιατί ενας Δισεκατομυριούχος 70 χρονών πάει ακόμα στό εργοστάσιό του.....

Η σκληρή απάντηση.....πού προκύπτει μέσα από τίς εκμυστηρεύσεις τών ίδιων τών Δισ/ μυριούχων είναι.....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ..... :c020:

Γιατί οταν αγαπάς πράγματα.....δίνεις το χρόνο σου σ αυτά τά πράγματα.....

Οι ανθρωποι είναι ΤΡΑΓΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟΙ..... :alright:

Η Ζωή είναι ΧΙΛΙΕΣ φορές πιό Πουτάνα από σένα κι από μένα κύριε ST..... :102:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Cecily Anne έγραψε: 18 Δεκ 2020, 00:05
BlastFromThePast έγραψε: 17 Δεκ 2020, 21:58
Τώρα θα μιλάμε με υποθετικά σενάρια ή για τον παπαρά τον blue booby που μονίμως γράφει αλητείες και δεν έχει βρεθεί ένας να του βάλει κωλόχερο εδώ μέσα; Έλεος και το λέω εγώ που ένα στα 3 ποστς μου είναι "γαμιέται ο τζάμπο".
.
Δε νιώθεις λίγο ντροπή εσύ που "ένα στα 3 ποστς σου είναι γαμιέται ο τζάμπο" να εξευτελίζεσαι για χάρη της ιδεολογίας σου;
Η ιδεολογία μου ποιά είναι;

Πολλές. Και;

Όχι, η λύση είναι η επιθεώρηση εργασίας να μην κάνει τα στραβά μάτια και να τους σκίζει τον πάτο.
Αυτό εννοείται.
Αλλά δεν είναι περίεργο να φοβάται η Χαλυβουργική, ή η Κόσκο την επιθεώρηση εργασίας και όχι οι Βακακηδες;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

kaltsopedilos έγραψε: 17 Δεκ 2020, 20:36 Ψευδης τιτλος.
Μιλαμε για ασυλληπτη λασπη κατα του Βακακη
Η προταση που αναφερει το link του op αφορα 7ημερη 12ωρη λειτουργια των καταστηματων και οχι 7ημερη 12ωρη εργασια
Προφανως ο βλαξ που το εγραψε νομιζει οτι στα καταστηματα που ειναι ανοιχτα 24 ωρες την ημερα σε 7ημερη βαση οτι οι υπαλληλοι ειναι για ολη τους την ζωη στην δουλεια.

Αρρωστα ξεφτιλικια
Παντως το ωραριο του jumbo ειναι ήδη 12 ωρες (9:00-21:00).
Θα μπορουσε να πει οτι θελει και κυριακη ανοιχτα.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

nick έγραψε: 18 Δεκ 2020, 00:24
Η προταση που αναφερει το link του op αφορα 7ημερη 12ωρη λειτουργια των καταστηματων και οχι 7ημερη 12ωρη εργασια
Προφανως ο βλαξ που το εγραψε νομιζει οτι στα καταστηματα που ειναι ανοιχτα 24 ωρες την ημερα σε 7ημερη βαση οτι οι υπαλληλοι ειναι για ολη τους την ζωη στην δουλεια.

Αρρωστα ξεφτιλικια

Το χει ζητησει και αυτο....
Ο Βακάκης του Jumbo μιλά για τα ανοιχτά μαγαζιά τις Κυριακές: «Πενθήμερο αλλά να ισχύσει για όλους»

Την απόφαση να ανοίγουν τα μαγαζιά τις Κυριακές σχολίασε ο Απόστολος Βακάκης του Jumbo με αφορμή τα καταστήματα σε Πρέβεζα και Κατερίνη.

Τωρα εδεσε το γλυκο και με την εργασια.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Δεκ 2020, 00:28

Αρρωστα ξεφτιλικια

Ο Βακάκης του Jumbo μιλά για τα ανοιχτά μαγαζιά τις Κυριακές: «Πενθήμερο αλλά να ισχύσει για όλους»

Την απόφαση να ανοίγουν τα μαγαζιά τις Κυριακές σχολίασε ο Απόστολος Βακάκης του Jumbo με αφορμή τα καταστήματα σε Πρέβεζα και Κατερίνη.

Μην επιμένεις ρε συ
Μην ρεζιλευεσαι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Beria έγραψε: 18 Δεκ 2020, 00:28
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Δεκ 2020, 00:28

Μην επιμένεις ρε συ
Μην ρεζιλευεσαι
Ασε βρε ρεζιλα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Beria έγραψε: 18 Δεκ 2020, 00:23
Αυτό εννοείται.
Αλλά δεν είναι περίεργο να φοβάται η Χαλυβουργική, ή η Κόσκο την επιθεώρηση εργασίας και όχι οι Βακακηδες;
Περίεργο θα ήταν να ξέρατε έστω και 1 άνθρωπο να έχει συναντήσει επιθεώρηση εργασίας που έκανε σοβαρό έλεγχο και είχε επιπτώσεις σε ανάλογες επιχειρήσεις.

Πιο πιθανό έχω να κόβουνε πρόστιμα για οικογενειακή επιχείρηση που δουλεύει η μάνα ανασφάλιστη, γιατί δεν βγαίνουν και χώνουν τριπλά μεροκάματα όλο το σόι, παρά να κόβουν πρόστιμα σε μεγάλη επιχείρηση.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Δωδεκάωρο και όλη τη βδομάδα; Τι ξεφτίλας είναι όποιος το σκέφτηκε
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Cecily Anne έγραψε: 18 Δεκ 2020, 00:30
Beria έγραψε: 18 Δεκ 2020, 00:23
Αυτό εννοείται.
Περίεργο θα ήταν να ξέρατε έστω και 1 άνθρωπο να έχει συναντήσει επιθεώρηση εργασίας που έκανε σοβαρό έλεγχο και είχε επιπτώσεις σε ανάλογες επιχειρήσεις.

Πιο πιθανό έχω να κόβουνε πρόστιμα για οικογενειακή επιχείρηση που δουλεύει η μάνα ανασφάλιστη, γιατί δεν βγαίνουν και χώνουν τριπλά μεροκάματα όλο το σόι, παρά να κόβουν πρόστιμα σε μεγάλη επιχείρηση.
Οκ, αφού ξέρετε, πάσο
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Δεκ 2020, 20:45
Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2020, 20:43

Στα μαγαζιά αναφέρεται, όχι στον υπάλληλο.
Τα μαγαζιά όμως θα ξεζουμισουν τους υπαλλήλους
Δεν θα προσλάβουν επιπλέον προσωπικό ούτε θα πληρώνουν παραπάνω τους ήδη υπαλλήλους απλά θα τους χρησιμοποιούν περισσότερες ώρες με τα ίδια χρήματα και με τον φόβο της απόλυσης
.
Ποια υποθετικά σενάρια; ότι σε αυτά τα μαγαζιά δεν γίνεται της πουτάνας από εκμετάλλευση;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”