!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωτογραφίες μας
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Φωτογραφίες μας
Σε ένα ολόιδιο μονοπάτι (πιθανόν στο ίδιο ακριβώς αν είναι εκείνο που οδηγεί στο ερημωμένο εκκλησάκι) έχασα στις 22 Οκτωβρίου 2019 το καπάκι που κλείνει το θάλαμο της μπαταρίας στη μηχανή μου.
Το έκανα πενήντα φορές πάνω-κάτω ψάχνοντας ένα γαμημένο καπάκι μια σταλιά ανάμεσα σε όλα τα φύλλα και τα βελανίδια και τις λιμνούλες από πατημασιές αγριογούρουνων.
Μετά είχε σκοτεινιάσει κοίταξα λίγο καλύτερα μια από τις λιμνούλες και λέω τι κάνω ρε μαλάκα; έφυγα για το ξενοδοχείο.
Το έκανα πενήντα φορές πάνω-κάτω ψάχνοντας ένα γαμημένο καπάκι μια σταλιά ανάμεσα σε όλα τα φύλλα και τα βελανίδια και τις λιμνούλες από πατημασιές αγριογούρουνων.
Μετά είχε σκοτεινιάσει κοίταξα λίγο καλύτερα μια από τις λιμνούλες και λέω τι κάνω ρε μαλάκα; έφυγα για το ξενοδοχείο.
Δε ρωτάς τον Πορφύριο μήπως το βρήκε;foscilis έγραψε: 15 Δεκ 2020, 10:38 Σε ένα ολόιδιο μονοπάτι (πιθανόν στο ίδιο ακριβώς αν είναι εκείνο που οδηγεί στο ερημωμένο εκκλησάκι) έχασα στις 22 Οκτωβρίου 2019 το καπάκι που κλείνει το θάλαμο της μπαταρίας στη μηχανή μου.
Yippie Kay Yay
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
foscilis έγραψε: 15 Δεκ 2020, 10:38
- Opisthoglyphus
Υπάρχει Θεός και βλέπει.foscilis έγραψε: 15 Δεκ 2020, 10:38 Σε ένα ολόιδιο μονοπάτι (πιθανόν στο ίδιο ακριβώς αν είναι εκείνο που οδηγεί στο ερημωμένο εκκλησάκι) έχασα στις 22 Οκτωβρίου 2019 το καπάκι που κλείνει το θάλαμο της μπαταρίας στη μηχανή μου.
Το ότι αυτό σου συνέβη 9 μέρες πριν το Halloween λέει πολλά

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπράβο
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Αφού δεν με κουτσουλισε κανένας γλάρος όπως στάθηκα από κάτω τυχερή ήμουν
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εντελώς τυχαία.
Δούλευα σε μία μεταφορική πέρυσι,της οποίας η αποθήκη είναι τόσο μεγάλη και τόσο παρατημένη και ανακατωμένη,που αποτελεί παράδεισο για φωτογράφους.
Αυτό το στιγμιότυπο το είδα φάτσα την ώρα που ξεφόρτωνα και το τράβηξα άμεσα.
Ωραίο είναι,μου αρέσει κι εμένα,αλλά ένας επαγγελματίας θα τραβούσε πολύ καλύτερα όλον αυτόν τον αχταρμά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 554 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 105 Απαντήσεις