Έχω παρά πολύ σοβαρές υπόνοιες ότι με την σωστή ποσότητα και ψεκασμό στα σωστά σημεία το wd40 θεραπεύει ΚΑΙ τον καρκίνο, τύπε.Στύγιος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:44Το σκέφτηκα, αλλά επρόκειτο περί ημίμετρου. Τα μεσάνυχτα υπέστη χειρουργική επέμβαση ,καθαρισμό με πινέλο ( πολλή βρώμα ρε πστη) και μετά λάδωμα στο μηχανισμό του στροφείου.Νon4me έγραψε: 16 Δεκ 2020, 18:41Αν εχεις δυνατη σκουπα βαλτην στη γριλια του ανεμιστηριου να ρουφηξει μια . ποτε δεν ξες .Στύγιος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 15:32 Αρχίζει και μουγκρίζει τελευταία ο ανεμιστήρ του τροφοδοτικού, τρώει 2 φάπες και επανέρχεται, αλλά δε θα του περάσει. Θα αντικατασταθεί όλο το τροφοδοτικό το 2021 ..κάποτε.![]()
Σήμερα ησύχασαν τ' αυτάκια μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κουτιά.
Re: Κουτιά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
'Οχι ρε μλκ με λάδι για σκουριές , ειδικό λάδι με ακροφύσιο για ψεκασμόsys3x έγραψε: 17 Δεκ 2020, 16:13Έχω παρά πολύ σοβαρές υπόνοιες ότι με την σωστή ποσότητα και ψεκασμό στα σωστά σημεία το wd40 θεραπεύει ΚΑΙ τον καρκίνο, τύπε.Στύγιος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:44Το σκέφτηκα, αλλά επρόκειτο περί ημίμετρου. Τα μεσάνυχτα υπέστη χειρουργική επέμβαση ,καθαρισμό με πινέλο ( πολλή βρώμα ρε πστη) και μετά λάδωμα στο μηχανισμό του στροφείου.Νon4me έγραψε: 16 Δεκ 2020, 18:41
Αν εχεις δυνατη σκουπα βαλτην στη γριλια του ανεμιστηριου να ρουφηξει μια . ποτε δεν ξες .
Τι ασχετοςΣτύγιος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 17:49'Οχι ρε μλκ με λάδι αυτοκινήτου , ειδικό λάδι με ακροφύσιο για ψεκασμόsys3x έγραψε: 17 Δεκ 2020, 16:13Έχω παρά πολύ σοβαρές υπόνοιες ότι με την σωστή ποσότητα και ψεκασμό στα σωστά σημεία το wd40 θεραπεύει ΚΑΙ τον καρκίνο, τύπε.Στύγιος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:44
Το σκέφτηκα, αλλά επρόκειτο περί ημίμετρου. Τα μεσάνυχτα υπέστη χειρουργική επέμβαση ,καθαρισμό με πινέλο ( πολλή βρώμα ρε πστη) και μετά λάδωμα στο μηχανισμό του στροφείου.
Σήμερα ησύχασαν τ' αυτάκια μου... 8 ευρώπουλα .
ΓΩ ρε; Συγγνώμη που δεν το γκούγκλισα , αλλά έγραψα κατευθείαν αυτό που μου ήρθε στο μυαλό , όπως θυμόμουν λανθασμένα απ' το τελευταίο σέρβις αυτοκινήτου.
και το καθάρισμα με το πινέλο ηταν καλό.Στύγιος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 18:03
ΓΩ ρε; Συγγνώμη που δεν το γκούγκλισα , αλλά έγραψα κατευθείαν αυτό που μου ήρθε στο μυαλό , όπως θυμόμουν λανθασμένα απ' το τελευταίο σέρβις αυτοκινήτου.
Γράψε και το ''ειδικ'ο λάδι μετά ακροφυσίου''
Ναι καραμπουζουκλή μου, ό,τι θες ,αλλά γω σήμερα έχω αθόρυβο υπολογιστή .ΠΗΞΕParis έγραψε: 17 Δεκ 2020, 18:07και το καθάρισμα με το πινέλο ηταν καλό.![]()
Γράψε και το ''ειδικ'ο λάδι μετά ακροφυσίου''
Αυριο ;Στύγιος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 18:12Ναι καραμπουζουκλή μου, ότι θες ,αλλά γω σήμερα έχω αθόρυβο υπολογιστή .ΠΗΞΕParis έγραψε: 17 Δεκ 2020, 18:07και το καθάρισμα με το πινέλο ηταν καλό.Στύγιος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 18:03
ΓΩ ρε; Συγγνώμη που δεν το γκούγκλισα , αλλά έγραψα κατευθείαν αυτό που μου ήρθε στο μυαλό , όπως θυμόμουν λανθασμένα απ' το τελευταίο σέρβις αυτοκινήτου.![]()
Γράψε και το ''ειδικ'ο λάδι μετά ακροφυσίου''![]()
25 βαθμούς Κελσίου o τετραπύρηνος , 37 οι "σκληροί " (4) και 34 η κάρτα γραφικών, καλά είναι;
Στύγιος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:44Το σκέφτηκα, αλλά επρόκειτο περί ημίμετρου. Τα μεσάνυχτα υπέστη χειρουργική επέμβαση ,καθαρισμό με πινέλο ( πολλή βρώμα ρε πστη) και μετά λάδωμα στο μηχανισμό του στροφείου.Νon4me έγραψε: 16 Δεκ 2020, 18:41Αν εχεις δυνατη σκουπα βαλτην στη γριλια του ανεμιστηριου να ρουφηξει μια . ποτε δεν ξες .Στύγιος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 15:32 Αρχίζει και μουγκρίζει τελευταία ο ανεμιστήρ του τροφοδοτικού, τρώει 2 φάπες και επανέρχεται, αλλά δε θα του περάσει. Θα αντικατασταθεί όλο το τροφοδοτικό το 2021 ..κάποτε.![]()
Να "κατεβάσουμε" κάνα παιχνίδι ,χωρίς να μας πρήζει τα τύμπανα όλη νύχταΝon4me έγραψε: 17 Δεκ 2020, 18:31Στύγιος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:44Το σκέφτηκα, αλλά επρόκειτο περί ημίμετρου. Τα μεσάνυχτα υπέστη χειρουργική επέμβαση ,καθαρισμό με πινέλο ( πολλή βρώμα ρε πστη) και μετά λάδωμα στο μηχανισμό του στροφείου.Νon4me έγραψε: 16 Δεκ 2020, 18:41
Αν εχεις δυνατη σκουπα βαλτην στη γριλια του ανεμιστηριου να ρουφηξει μια . ποτε δεν ξες .
Σήμερα ησύχασαν τ' αυτάκια μου.![]()
Η κάρτα γραφικών σε πρήζει τα ούμπαλα όταν παίζεις παιγνίδια όχι το τροφοδοτικό, εγώ ξεσκονίζω με αυτά τα "πινελάκια" που έχουν οι γκόμενές για το ρουζ.

.
.
Γω χρησιμοποιώ 3 πινελάκια , 2 λεπτά, που μου έδωσε η Στύγαιναsys3x έγραψε: 17 Δεκ 2020, 19:04 Η κάρτα γραφικών σε πρήζει τα ούμπαλα όταν παίζεις παιγνίδια όχι το τροφοδοτικό, εγώ ξεσκονίζω με αυτά τα "πινελάκια" που έχουν οι γκόμενές για το ρουζ.
![]()
Προτείνω να σταματήσουμε εδώ ,γιατί αρχίζει και γκαιοφέρνει το πράγμα
Τα ξεσκονίζετε τα mosfet λουγκρες 
Εσύ το ξεσκονίζεις το μόσφετ σου μωρή Λουκία;
Με πινελάκι και συ;
🥺
.
.