Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2020, 17:57
Eφόσον ξέρεις τα συναισθήματα του συντρόφου σου, τι σε νοιάζουν της πρώην;
Όσο και συναισθηματίας να δείχνει , φροντίζω κρατάω μια μεγάαααλη επιφύλαξη.
Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2020, 17:57
Του ψάχνεις κινητό;Naida έγραψε: 17 Δεκ 2020, 17:59Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2020, 17:57
Όσο και συναισθηματίας να δείχνει , φροντίζω κρατάω μια μεγάαααλη επιφύλαξη.
Εντάξει, προφανώς κάνατε φέισμπουκ χρόνια μετά αφότου γνωριστήκατε. Εμείς τώρα να σβήσουμε λογαριασμούς και να κάνουμε ένα κοινό, μου φαίνεται κωμικό.talaipwros έγραψε: 17 Δεκ 2020, 18:29 Με τη σύζυγο εχουμε κοινό Facebook, το ονομα χρήστη ειναι τα ονόματα και των δυο σε μια γραμμή
εφιαλτικό μου φαίνεται αυτό [και δεν είχα ποτε μου φεισμπουκ]talaipwros έγραψε: 17 Δεκ 2020, 18:29 Με τη σύζυγο εχουμε κοινό Facebook, το ονομα χρήστη ειναι τα ονόματα και των δυο σε μια γραμμή
Όχι ρε. Άμα βλέπω γυναικείο όνομα κοιτάζω διακριτικάCecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2020, 18:28Του ψάχνεις κινητό;Naida έγραψε: 17 Δεκ 2020, 17:59Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2020, 17:57
Όσο και συναισθηματίας να δείχνει , φροντίζω κρατάω μια μεγάαααλη επιφύλαξη.![]()
Καμία καβατζα.Feindflug έγραψε: 17 Δεκ 2020, 18:12 Εμένα μου φαίνεται ότι απλά θέλετε να έχετε καβάτζες, τύπισσες και τύποι.
Όλες αυτές οι πλατωνικές αγάπες και τα ειλικρινή ενδιαφέροντα προς τους/τις πρώην σας, είναι δικαιολογίες. Ποτέ μου δεν δέχτηκα να έχει η εκάστοτε σύντροφός μου, επαφές με πρώην της, στο βαθμό που να είναι φανερό και να το γνωρίζω και προσωπικά, ούτε καλημέρα λέω, ούτε like στα social media κάνω στις πρώην μου.
Όταν λέμε τέλος, εννοούμε τέλος.
Γιατί;nowhere έγραψε: 17 Δεκ 2020, 18:39εφιαλτικό μου φαίνεται αυτό [και δεν είχα ποτε μου φεισμπουκ]talaipwros έγραψε: 17 Δεκ 2020, 18:29 Με τη σύζυγο εχουμε κοινό Facebook, το ονομα χρήστη ειναι τα ονόματα και των δυο σε μια γραμμή
Ένας από τους λόγους είναι πως προσελκύεις με τη μια όλους όσους ψάχνουν για foursome.talaipwros έγραψε: 17 Δεκ 2020, 20:01Γιατί;nowhere έγραψε: 17 Δεκ 2020, 18:39εφιαλτικό μου φαίνεται αυτό [και δεν είχα ποτε μου φεισμπουκ]talaipwros έγραψε: 17 Δεκ 2020, 18:29 Με τη σύζυγο εχουμε κοινό Facebook, το ονομα χρήστη ειναι τα ονόματα και των δυο σε μια γραμμή
αυτό το έχω δει να συμβαίνει μόνο σε περιπτώσεις όπου κάποιος/α είναιGoBack έγραψε: 17 Δεκ 2020, 17:51 Αυτο χρηζει αναλυσης.Για τον αντρα τουλαχιστον μπορουμε να πουμε με βεβαιοτητα οτι αυτο που λες ισχυει για καποιο χρονικο διαστημα μετα τον χωρισμο.Ας το ορισουμε στους 4-6 μηνες.Μετα απο αυτο το διαστημα θα επιδιωξει σιγουρα να ματασυνευρεθει σεξουαλικα με την πρωην.Βεβαια τα σεξουαλικα t-cells του θα ενεργοποιηθουν μετα τον πρωτο γυρο και θα του πουν τι κανεις παλι εδω ρε μαλακα.Αλλα αυτη η μια φορα ειναι σχεδον αναποφευκτη.
τον ρωτάμε όταν δεν ξέρουμεNaida έγραψε: 17 Δεκ 2020, 17:53
Ναι για τον εαυτό μας ξέρουμε τι συναισθήματα μπορεί να τρέφουμε μεταξύ μας με έναν πρώην και φυσικά να είναι απολύτως φιλικά. Του άλλου προς την πρώην του ή της πρώην προς εκείνον δεν τα ξέρουμε όμως.