!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Αρίστος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:17 Μην κολλατε στην περιπτωση της Ελλαδας. ΟΥΔΕΜΙΑ χωρα ειχε κατεβασει στην αγορα γενετικο εμβολιο μεχρι σημερα αλλα μας λενε οτι για τον Covid βρεθηκε σε 2 μολις μερες. Ε αυτο ακουγεται καπως.

.
Το σχέδιο έγινε σε δύο μέρες.Τα λεφτά τα εγγυήθηκαν οι κυβερνήσεις και πρώτη πρώτη η αμερικανική του Τραμπ.Εσύ φωνάζεις επειδή έγινε πολύ γρήγορα και αυτός που υποστηρίζεις την επιχείρηση ονόμασε την επιχείρηση Warp Speed = ταχύτητα φωτός και φώναζε ότι δεν εγκρίνουν το εμβόλιο πριν τις εκλογές.
Η παραγωγή άρχισε πριν τις εγκρίσεις επειδή τα κράτη εγγυήθηκαν την πληρωμή των εμβολίων ακόμη και εάν δεν εγκρίνονταν.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Αρίστος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:24

Νέο στέλεχος του κορονοϊού εξαπλώνεται στην Ευρώπη - Προήλθε από την Ισπανία

https://www.capital.gr/diethni/3491580/ ... in-ispania

.
Κάθε εμβόλιο γρίπης του νέου έτους συμπεριλαμβάνει τα στελέχη που μεταλλάχθηκαν το προηγούμενο έτος. Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει και με τον κορωνοϊό αυτό. Περιμένουμε να δούμε ποιά θα είναι η πορεία ή αν θα φτιάξουν ένα μιξ κοινό με γρίπη. Προτρέχεις. Προς το παρόν για τα φετεινά στελέχη μας καλύπτουν αυτά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Δεν μπορω να πειστω οτι κατι σοβαρο και εξιοπιστο εγινε σε 2 μερες οταν μεχρι τοτε δεν ειχε κυκλοφορησει ουτε ενα γενετικο εμβολιο στην αγορα σε καμια χωρα και απο καμια εταιρεια.

Παμε παρακατω λοιπον γιατι εσεις δεν προκειται να με πεισετε ουτε εγω εσας.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 16 Δεκ 2020, 19:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Αρίστος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:26 Δεν μπορω να πειστω οτι κατι εγινε σε 2 μερες οταν μεχρι τοτε δεν ειχε κυκλοφορησει ουτε ενα γενετικο εμβολιο στην αγορα σε καμια χωρα και απο καμια εταιρεια.

.
Μα δεν χρειάζεται να πεισθεί κανείς αφού όποιος θέλει το κάνει.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

πατησιωτης έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:27
Αρίστος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:26 Δεν μπορω να πειστω οτι κατι εγινε σε 2 μερες οταν μεχρι τοτε δεν ειχε κυκλοφορησει ουτε ενα γενετικο εμβολιο στην αγορα σε καμια χωρα και απο καμια εταιρεια.

.
Μα δεν χρειάζεται να πεισθεί κανείς αφού όποιος θέλει το κάνει.

Δεν ειναι τοσο απλο το ζητημα, εγω θεωρω απαραδεχτα και τα γενετικα φαρμακα και τα γενετικα τροφιμα.

Μπορει το συγκεκριμενο να το κανουν λιγοι αλλα εγω δεν θα ηθελα η επομενα δεκαετια να ειναι δεκαετια των γενετικων εμβολιων.

.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Cecily Anne έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:09
Juno έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:08

Τέλος πάντων, το θεωρώ ανούσιο για συζήτηση, δεν είναι κάτι επικίνδυνο όπως φαίνεται. Αλλά οι πιθανές παρενέργειες;
Δεν είναι ανούσιο, είναι ΑΛΛΟ πράγμα και άλλος ο μηχανισμός δράσης.
ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!!!!! ΑΝΟΥΣΙΟ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΛΕΟΝ, ΟΧΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΘΕΜΑ!
Ας μιλήσουμε για το θέμα των παρενεργιών τώρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 16 Δεκ 2020, 19:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Juno έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:30
Juno έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:08

Τέλος πάντων, το θεωρώ ανούσιο για συζήτηση, δεν είναι κάτι επικίνδυνο όπως φαίνεται. Αλλά οι πιθανές παρενέργειες;
ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!!!!!
Έτσι όπως βλέπω την κατάσταση, τις παρενέργειες θα τις μελετήσει πρώτη φορά στα χρονικά το pharmacovigilance. :smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Juno

Cecily Anne έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:31

Έτσι όπως βλέπω την κατάσταση, τις παρενέργειες θα τις μελετήσει πρώτη φορά στα χρονικά το pharmacovigilance. :smt005:
Εγώ πάντως θα το κάνω τελευταία από όλους!!!
Δεν είναι εναντίον των εμβολίων, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που υπήρξαν τραγικές παρενέργειες ούτε οι φορές που όλως τυχαίως γμσαν συγκεκριμένες χώρες.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Juno έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:34
Cecily Anne έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:31
Εγώ πάντως θα το κάνω τελευταία από όλους!!!
Δεν είναι εναντίον των εμβολίων, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που υπήρξαν τραγικές παρενέργειες ούτε οι φορές που όλως τυχαίως γμσαν συγκεκριμένες χώρες.
Κοίτα στα εμβόλια που είχαμε μέχρι σήμερα οι παρενέργειες δεν ήταν μεγάλες, κυρίως μόνο στις αλλεργίες είχαμε θέματα, αλλά ήταν κάτι που γνωρίζαμε. Δεν μιλάμε για δραστικές ουσίες αλλά ημιθανείς ιούς ή τμήματα ιών, δηλαδή στην χειρότερη νοσούσες ή μεταλλασσόταν ο ιός γρήγορα και τσάμπα το έκανες.
Άβαταρ μέλους
Juno

Αρίστος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:26 Δεν μπορω να πειστω οτι κατι σοβαρο και εξιοπιστο εγινε σε 2 μερες οταν μεχρι τοτε δεν ειχε κυκλοφορησει ουτε ενα γενετικο εμβολιο στην αγορα σε καμια χωρα και απο καμια εταιρεια.

.
Μπορεί τελικά να μουτζωνόμαστε που δεν τρέξαμε να το κάνουμε πρώτοι-πρώτοι και αγχωνόμασταν για καιρό, έχω συμφιλιωθεί με αυτήν την ιδέα.
Αλλά θα το κάνω τελευταία.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

πατησιωτης έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:27 Μα δεν χρειάζεται να πεισθεί κανείς αφού όποιος θέλει το κάνει.
Όμορφος κόσμος, ηθικός
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Juno

Cecily Anne έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:35 Κοίτα στα εμβόλια που είχαμε μέχρι σήμερα οι παρενέργειες δεν ήταν μεγάλες, κυρίως μόνο στις αλλεργίες είχαμε θέματα, αλλά ήταν κάτι που γνωρίζαμε. Δεν μιλάμε για δραστικές ουσίες αλλά ημιθανείς ιούς ή τμήματα ιών, δηλαδή στην χειρότερη νοσούσες ή μεταλλασσόταν ο ιός γρήγορα και τσάμπα το έκανες.
Υπονοείς πως πριν καμιά 15ετία (ή και λίγο παραπάνω) δεν υπήρχε εμβόλιο κατά της ηπατίτιδας που είχε προκαλέσει σκλήρυνση κατά πλάκας;
Πρόσεξε τι θα απαντήσεις.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Juno έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:37
Αρίστος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:26 Δεν μπορω να πειστω οτι κατι σοβαρο και εξιοπιστο εγινε σε 2 μερες οταν μεχρι τοτε δεν ειχε κυκλοφορησει ουτε ενα γενετικο εμβολιο στην αγορα σε καμια χωρα και απο καμια εταιρεια.

.
Μπορεί τελικά να μουτζωνόμαστε που δεν τρέξαμε να το κάνουμε πρώτοι-πρώτοι και αγχωνόμασταν για καιρό, έχω συμφιλιωθεί με αυτήν την ιδέα.
Κι εγώ το έχω τονίσει ότι δεν θα το κάνω από τις πρώτες, αλλά αν δεν έχεις σοβαρά θέματα άλλα και τηρείς μέτρα προστασίας και αποφασίσεις να συνεχίσεις να τα τηρείς, δεν χρειάζεται να μουτζώνεσαι τόσο. Θέλω να πω ότι έτσι και αλλιώς και το 21 θα "προσέχαμε", ας προσέξουμε λιγο παραπάνω. Το κακό με τον εμβολιασμό είναι ότι το ελληναριό υπάρχει ενδεχόμενο να "ξεχυθεί" σα να μη συνέβη κάτι.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

.

Εγω ειμαι τοσο αλλεργικος που απαγορευεται να κανω ακομη και απλο αντιτετανικο ορο.

Ο μονος λογος που παθιαζομαι με την κουβεντα ειναι οτι η γενετικη τεχνολογια προτου περασει στην αγορα θα επρεπε να εξεταστει απο διαφορες επιτροπες βιοηθικης. Θα επρεπε να γινουν συζητησεις σε εθνικα κοινοβουλια και σε υπερεθνικους οργανισμους.

Κατι το οποιο δεν εγινε κι εγω το θεωρω απαραδεκτο.

.
Άβαταρ μέλους
Juno

Cecily Anne έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:40

.
Κι εγώ το έχω τονίσει ότι δεν θα το κάνω από τις πρώτες, αλλά αν δεν έχεις σοβαρά θέματα άλλα και τηρείς μέτρα προστασίας και αποφασίσεις να συνεχίσεις να τα τηρείς, δεν χρειάζεται να μουτζώνεσαι τόσο. Θέλω να πω ότι έτσι και αλλιώς και το 21 θα "προσέχαμε", ας προσέξουμε λιγο παραπάνω. Το κακό με τον εμβολιασμό είναι ότι το ελληναριό υπάρχει ενδεχόμενο να "ξεχυθεί" σα να μη συνέβη κάτι.
Το μόνο σίγουρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 16 Δεκ 2020, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”