Ναι, αλλά καί στις δύο περιπτώσεις ήταν χτυπημένα (είπαν) από πίσω και έχαναν υγρά...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγορά ψυγείου στην Ελλάδα (μήπως γ********* λίγο;)
-
Γιάννης
Re: Αγορά ψυγείου στην Ελλάδα (μήπως γ********* λίγο;)
-
Γιάννης
Κρίμα η περίπτωση Πίτσος. Η μάνα μου σπίτι της έχει το ίδιο από τότε που ήμουν 7 χρονών, λειτουργεί ακόμα μια χαρά. Δεν τα φτιάχνουν πια έτσι...
Τέτοιος προσκυνημένος είσαι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Δεκ 2020, 22:29 Έχω αγοράσει πρόσφατα και ψυγείο και πλυντήριο από τη γείτονα και δηλώνω πολύ ικανοποιημένος για την ώρα
Εύγε.Γιάννης έγραψε: 15 Δεκ 2020, 22:35Αν εννοείς από Τουρκία, εγώ αποκλείεται.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Δεκ 2020, 22:29 Έχω αγοράσει πρόσφατα και ψυγείο και πλυντήριο από τη γείτονα και δηλώνω πολύ ικανοποιημένος για την ώρα
Εύγε.Σπύρος έγραψε: 15 Δεκ 2020, 23:06
Edit: Νομίζω ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ αναφέρεται στην άλλη γείτονα. Έχουν πάρει γνωστοί μου τούρκικα και έχουν μείνει ευχαριστημένοι. Εγώ για εθνικούς λόγους δεν θα έπαιρνα ποτέ.
Εύγε.Κόκκορας έγραψε: 15 Δεκ 2020, 23:18 τουρκικο δεν αγοραζω αυτες τις στιγμες ουτε για σειρα με την σεχραζατ
Cecily Anne έγραψε: 16 Δεκ 2020, 12:31
LG, για δύο λόγους. 1. έχουν καλό σέρβις και εγγύηση 10 χρόνια στο μοτέρ, 2. είναι σχετικά οικονομικά
- Cecily Anne
Pitsos-Siemens-Bosch μία εταιρία.Γιάννης έγραψε: 16 Δεκ 2020, 18:35Κρίμα η περίπτωση Πίτσος. Η μάνα μου σπίτι της έχει το ίδιο από τότε που ήμουν 7 χρονών, λειτουργεί ακόμα μια χαρά. Δεν τα φτιάχνουν πια έτσι...![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Papa John έγραψε: 16 Δεκ 2020, 18:46Τέτοιος προσκυνημένος είσαι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Δεκ 2020, 22:29 Έχω αγοράσει πρόσφατα και ψυγείο και πλυντήριο από τη γείτονα και δηλώνω πολύ ικανοποιημένος για την ώρα

-
stergiosbik
Eχουμε ψυγ/κτη Pitsos με 2 μοτερ υγροψυκτο 2χ0,70μ. απο το 2000 και δουλευει ακομη αψογα.
-
Γιάννης
Ψιλοσχετικό: Ανακάλυψα κατά λάθος ότι τα (Τούρκικα, πρώην Φινλανδέζικα) Finlux και τα (δήθεν Κορεάτικα) Huyndai είναι ακριβώς τα ίδια ψυγεία, ακόμα και οι αριθμοί μοντέλων συμπίπτουν.
-
stergiosbik
Αν θες πραγματικα καλο ψυγειο χτυπας ενα Hitachi κι εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Γιάννης έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:01 Ψιλοσχετικό: Ανακάλυψα κατά λάθος ότι τα (Τούρκικα, πρώην Φινλανδέζικα) Finlux και τα (δήθεν Κορεάτικα) Huyndai είναι ακριβώς τα ίδια ψυγεία, ακόμα και οι αριθμοί μοντέλων συμπίπτουν.
-
Γιάννης
Όχι άλλα χτυπημένα ψυγεία, έλεος...stergiosbik έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:03Αν θες πραγματικα καλο ψυγειο χτυπας ενα Hitachi κι εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Γιάννης έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:01 Ψιλοσχετικό: Ανακάλυψα κατά λάθος ότι τα (Τούρκικα, πρώην Φινλανδέζικα) Finlux και τα (δήθεν Κορεάτικα) Huyndai είναι ακριβώς τα ίδια ψυγεία, ακόμα και οι αριθμοί μοντέλων συμπίπτουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 399 Απαντήσεις