!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σφαγείς ΚΚΕ, υπάρχει αυτό το είδος σήμερα ;
Re: Σφαγείς ΚΚΕ, υπάρχει αυτό το είδος σήμερα ;
Μου αρεσει που μιλανε για εγκληματα των Κομμουνιστων αυτοι που δημιουργησαν τον Ναζισμο και τον Τζιχαντισμο. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Οι σοσιαλιστες δημιουργησαν τον ναζισμο(εθνικο-σοσιαλισμο).
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Ποιο ξεκαθαρος καπιταλισμος δεν υπαρχει απο τον ναζισμο.Με ελευθερη αγορα με ισχυρο μονωπολιακο κεφαλαιο και μικραστοι να στηριζουν το καθεστως.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εννοειται οτι το ειδος υπαρχει.Οι Κουφοντινες και οι υποστηρικτες τους δεν το εχουν σε τιποτα να σφαξουν τον οποιοδηποτε και οσους χρειαστει.
Δεν σκοτωναν επειδη λειτουργουσαν στη βαση μιας ηθικης δικαιου.Για κομμουνιστες και αναρχικους μιλαμε.Σκοτωναν επειδη μπορουσαν.Τοσο απλο.
Η Μαρφιν δεν σας εμαθε τιποτα ;
Δεν σκοτωναν επειδη λειτουργουσαν στη βαση μιας ηθικης δικαιου.Για κομμουνιστες και αναρχικους μιλαμε.Σκοτωναν επειδη μπορουσαν.Τοσο απλο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ενα κειμενο γεματο ψεματα,στρεβλωσεις και ανακριβειες.Για να ανεβει ο Ναζισμος στην Γερμανια στηριχθηκε στην χρηματοδοτηση των Γερμανων βιομηχανων στο ποσο των 3 μυριων μαρκων.Ειναι δυνατον να στηριζαν ενα κομμα που θα πηγαινε εναντια στα συμφεροντα τους?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- wooded glade
Είναι σφαγέας αυτός και η ομάδα του αλλά είναι σοφιστικέ, λειτουργούσαν βάσει σχεδίου.under έγραψε: 20 Ιούλ 2018, 12:49 Εννοειται οτι το ειδος υπαρχει.Οι Κουφοντινες και οι υποστηρικτες τους δεν το εχουν σε τιποτα να σφαξουν τον οποιοδηποτε και οσους χρειαστει.
Δεν είναι αυτοί οι χαρακτηριστικοί τύποι του όχλου των Δεκεμβριανών.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Οι ιδιοι το λενε.zteo έγραψε: 20 Ιούλ 2018, 13:48Ενα κειμενο γεματο ψεματα,στρεβλωσεις και ανακριβειες.Για να ανεβει ο Ναζισμος στην Γερμανια στηριχθηκε στην χρηματοδοτηση των Γερμανων βιομηχανων στο ποσο των 3 μυριων μαρκων.Ειναι δυνατον να στηριζαν ενα κομμα που θα πηγαινε εναντια στα συμφεροντα τους?Drexler έγραψε: 20 Ιούλ 2018, 13:40zteo έγραψε: 20 Ιούλ 2018, 12:32
Ποιο ξεκαθαρος καπιταλισμος δεν υπαρχει απο τον ναζισμο.Με ελευθερη αγορα με ισχυρο μονωπολιακο κεφαλαιο και μικραστοι να στηριζουν το καθεστως.![]()
https://www.eleytheriagora.gr/nazismos-sosialismos/![]()

- Golden Age
Πιο ξεκάθαρη ανοησία απο αυτή την κομμουνιστική προπαγάνδα δεν υπάρχει.
- wooded glade
Ήταν ένα είδος κανταφικού κινήματος αν το φέρουμε σε αντιστοιχία με τα πιό σύγρονα κινήματα.
Οι βιομήχανοι αφ' ενός φοβόντουσαν περισσότερο τα κουμούνια και αφ' ετέρου από τη στιγμή που είδαν τον Αδόλφο να παίρνει τα μπρος χώθηκαν κι αυτοί στο χιτλερικό σύστημα.
Οι βιομήχανοι αφ' ενός φοβόντουσαν περισσότερο τα κουμούνια και αφ' ετέρου από τη στιγμή που είδαν τον Αδόλφο να παίρνει τα μπρος χώθηκαν κι αυτοί στο χιτλερικό σύστημα.
Για να αρπαξουν την εξουσια δεν θα διστασουν να που οτι ειναι και ελεφαντες,δεν σημαινει οτι πρεπει να τους πιστευουμε κιολας.Ειναι τραγικο να λες οτι απορριπτεις τον ναζισμο αλλα οτι λενε οι ναζι να το θεωρεις αληθες.Drexler έγραψε: 20 Ιούλ 2018, 13:56Οι ιδιοι το λενε.zteo έγραψε: 20 Ιούλ 2018, 13:48Ενα κειμενο γεματο ψεματα,στρεβλωσεις και ανακριβειες.Για να ανεβει ο Ναζισμος στην Γερμανια στηριχθηκε στην χρηματοδοτηση των Γερμανων βιομηχανων στο ποσο των 3 μυριων μαρκων.Ειναι δυνατον να στηριζαν ενα κομμα που θα πηγαινε εναντια στα συμφεροντα τους?![]()
![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το 1933 οταν οι Γερμανοι βιομηχανοι ανεβασαν τους Ναζι στην εξουσια,το ναζιστικο κομμα ηταν στα προθυρα της εκλογικης καταρευσης και διαλυσης.wooded glade έγραψε: 20 Ιούλ 2018, 14:05 Ήταν ένα είδος κανταφικού κινήματος αν το φέρουμε σε αντιστοιχία με τα πιό σύγρονα κινήματα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεχομαι το πως οριζουν οι ιδιοι το κινημα τους και φυσικα το απορριπτω ως μια ακομα μορφη σοσιαλιστικου ολοκληρωτισμου 
Δηλαδη δεχεσαι να παραποιεις τους κανονες του καπιταλισμου επειδη ετσι σε βολευει.Λοιπον βιομηχανοι ελεγχαν τα εργοστασια στην Ναζιστικη Γερμανια,βιομηχανοι τα ελεγχουν σημερα στην καπιταλιστικη Αμερικη καμια διαφορα δεν υπαρχει.Drexler έγραψε: 20 Ιούλ 2018, 14:11 Δεχομαι το πως οριζουν οι ιδιοι το κινημα τους και φυσικα το απορριπτω ως μια ακομα μορφη σοσιαλιστικου ολοκληρωτισμου![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- wooded glade
Όχι βέβαια.zteo έγραψε: 20 Ιούλ 2018, 14:09Το 1933 οταν οι Γερμανοι βιομηχανοι ανεβασαν τους Ναζι στην εξουσια,το ναζιστικο κομμα ηταν στα προθυρα της εκλογικης καταρευσης και διαλυσης.wooded glade έγραψε: 20 Ιούλ 2018, 14:05 Ήταν ένα είδος κανταφικού κινήματος αν το φέρουμε σε αντιστοιχία με τα πιό σύγρονα κινήματα.
Οι βιομήχανοι αφ' ενός φοβόντουσαν περισσότερο τα κουμούνια και αφ' ετέρου από τη στιγμή που είδαν τον Αδόλφο να παίρνει τα μπρος χώθηκαν κι αυτοί στο χιτλερικό σύστημα.![]()
Χίτλερ και πάσης Ελλάδος έλεγε όλη η Γερμανία τότε, συν το ξυλίκι που ρίχνανε άφθονο.
Ποιάς κατάρρευσης ;
Δεν ήταν αυτοί οι βιομήχανοι σόϊ - το ζύκλον κατασκεύαζαν για λογαριασμό του Χίτλερ. Αλλά δεν ήταν αυτοί που τον έφεραν στην εξουσία (αυτοί που τον κράτησαν ίσως να ήταν).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Cecily Anne
-