Καμμένος για Noor One: Δεν είχα πληροφορίες για εμπλοκή Μαρινάκη στην υπόθεση
«Δέχθηκα και δέχομαι αήθεις επιθέσεις από πρωτοκλασάτα στελέχη συγκεκριμένου συγκροτήματος και μάλιστα σε βάρος της οικογένειας μου και των ίδιων των παιδιών μου. Αλλά επειδή θέλω να είναι απόλυτα ξεκάθαρος και δίκαιος αυτό δεν έχει καμία σχέση με σενάρια στα οποία περιγράφονται στον ελληνικό και ξένο τύπο όπως στην εφημερίδα new republic με την αλήθεια. Η αντιπαράθεση μου με το συγκρότημα τύπου και τα στελέχη του δεν σημαίνει ότι αληθεύουν δήθεν πληροφορίες ότι είχα ενημέρωση από ξένες υπηρεσίες για το συγκεκριμένο επιχειρηματία και εξάλλου εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη η οποία πρόσφατα απεφάνθη περί της μη εμπλοκής του συγκεκριμένου με υποθέσεις ναρκωτικών και συγκριμένα για την μεταφορά τριών τόνων ηρωίνης με το Νoor Οne»
jason έγραψε: 16 Δεκ 2020, 11:58
Έλα όμως που το αφεντικό παοκ τους διέλυσε ο,τι είχαν χτίσει χρόνια και τον βλέπουν πλέον και στον ύπνο τους
Πήρε ένα πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ μετά από 40 χρόνια.
Καταλαβαίνω πως είναι σημαντικό γεγονός για μια μικρή επαρχιακή πόλη αλλά σιγά τον Τζεγκίς Χαν.
Και κύπελλα πήρε
Και σε απέκλεισε
Και τελειωσε τα πρωτοπαλικαρα σου
Και έφερε ξένους διαιτητές που δεν μπορούσες πια να ελέγξεις
Και βαρ έφερε
Και κάθε μέρα την γωνια του σαββιδη διαβάζω στις φυλλάδες σου
Ο πόνος δεν κρύβεται
Καμμένος για Noor One: Δεν είχα πληροφορίες για εμπλοκή Μαρινάκη στην υπόθεση
«Δέχθηκα και δέχομαι αήθεις επιθέσεις από πρωτοκλασάτα στελέχη συγκεκριμένου συγκροτήματος και μάλιστα σε βάρος της οικογένειας μου και των ίδιων των παιδιών μου. Αλλά επειδή θέλω να είναι απόλυτα ξεκάθαρος και δίκαιος αυτό δεν έχει καμία σχέση με σενάρια στα οποία περιγράφονται στον ελληνικό και ξένο τύπο όπως στην εφημερίδα new republic με την αλήθεια. Η αντιπαράθεση μου με το συγκρότημα τύπου και τα στελέχη του δεν σημαίνει ότι αληθεύουν δήθεν πληροφορίες ότι είχα ενημέρωση από ξένες υπηρεσίες για το συγκεκριμένο επιχειρηματία και εξάλλου εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη η οποία πρόσφατα απεφάνθη περί της μη εμπλοκής του συγκεκριμένου με υποθέσεις ναρκωτικών και συγκριμένα για την μεταφορά τριών τόνων ηρωίνης με το Νoor Οne»
Δηλαδή φαντάσου πόσο λίγο γαμάς στη ζωή σου για να αποζητάς έναν εντελώς βρωμερό μαφιόζο που θα νικήσει τον μαφιόζο του απέναντι που επίσης δε γαμάει σχεδόν ποτέ.
foscilis έγραψε: 16 Δεκ 2020, 12:14
Δηλαδή φαντάσου πόσο λίγο γαμάς στη ζωή σου για να αποζητάς έναν εντελώς βρωμερό μαφιόζο που θα νικήσει τον μαφιόζο του απέναντι που επίσης δε γαμάει σχεδόν ποτέ.
Και εσύ παρεξηγεισαι και ποστάρεις για τους δυο που δεν γαμανε
το θέμα είναι ότι όλα αυτά είναι γνωστά με υποθέσεις που τρέχουν αλλά τον πατερούλη κανένας δεν τον αγγίζει. Ειδικά με το θέμα με τον βούλγαρο ζέχνει. Πριν το περιστατικό τα τελευταία δύο χρόνια είχαν γίνει πολλά πεσίματα με αντίστοιχο τρόπο απλώς δεν τελείωσαν με νεκρό.
Δεν ανέφερε το σημείο την σχέση υψηλόβαθμού στελέχους της αθλητικής βίας γένους θηλυκού με έναν από τους κατηγορούμενος που ναι χωμένος στα οπαδικά του μεμετιού.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
foscilis έγραψε: 16 Δεκ 2020, 12:13
Καλά αυτό το υφάκι το βλέπω στο Facebook και σκέφτομαι "τώρα καταλαβαίνω γιατί η γυναίκα του μου την πέφτει τόσο σκαιά όλα αυτά τα χρόνια".
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Ερμής έγραψε: 16 Δεκ 2020, 10:52
Πως την έχετε πάθει έτσι ρε μπαουξήδες. Σα τον χασισοκαλιεργητή/χασισονταραβερτζή του χωριού που πήγε στην Αθήνα να πάρει μερτικό και να τα βάλει με τους βαρώνους.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"