Αν ερχεται ακομα γηπεδο ρωταω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΝΘΗΡΕΣ respect
- Alexander the Great
Re: ΠΑΝΘΗΡΕΣ respect
Το ξερω,μια εποχη ειχε και εκπομπη του σφ με εκεινη τη μορφη τον αρσεναλακια
- Alexander the Great
Στο μεταξυ χτες λεει εκαναν βολτα στα ''κυανέρυθρα νότια προάστια'' Γλυφάδα και Βούλα
Ζητημα να υπαρχουν 10 πανιωνιοι εκει.
Ζητημα να υπαρχουν 10 πανιωνιοι εκει.
Mας δουλευουν οι πανθηρες.Με ρακετες ''εψιλον'' πανε στις παραλιες.

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Οι νέες πατριωτικές εμφανίσεις για τη σεζόν 18-19

Αυτό που βλέπετε με μπλε χρώμα στην αριστερή εμφάνιση είναι η Σμύρνη και τα Μικρασιατικά παράλια
Ο Βενιζελισμός ζει στο Σύλλογο της Ιωνίας

Αυτό που βλέπετε με μπλε χρώμα στην αριστερή εμφάνιση είναι η Σμύρνη και τα Μικρασιατικά παράλια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Οι Βενιζελικοί αλώσανε το κόμμα μου την ομάδα μου,θα έλεγε ο κυρ-Γιάννης!Beria έγραψε: 20 Ιούλ 2018, 12:56 Οι νέες πατριωτικές εμφανίσεις για τη σεζόν 18-19
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Ο Πανιώνιος ήταν η αθλητική χειρ του Βενιζέλου στην Μικρασίακουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 20 Ιούλ 2018, 13:15Οι Βενιζελικοί αλώσανε το κόμμα μου την ομάδα μου,θα έλεγε ο κυρ-Γιάννης!Beria έγραψε: 20 Ιούλ 2018, 12:56 Οι νέες πατριωτικές εμφανίσεις για τη σεζόν 18-19
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μπέρια
Εμένα μου είχαν πει Απολλωνιστής ότι το κόκκινο μπλε δηλώνει ελληνοτουρκική φιλία ενώ το μπλε του Απόλλωνα είναι το καθαρά ελληνικό. Επίσης ότι ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα των σαλονιών της Σμύρνης. Οι άλλοι ήταν του λαού.
Αυτά.
Εμένα μου είχαν πει Απολλωνιστής ότι το κόκκινο μπλε δηλώνει ελληνοτουρκική φιλία ενώ το μπλε του Απόλλωνα είναι το καθαρά ελληνικό. Επίσης ότι ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα των σαλονιών της Σμύρνης. Οι άλλοι ήταν του λαού.
Αυτά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν ξέρω τι ισχύει για τα χρώματα αλλά κάπως έτσι είναι.Χαοτικός έγραψε: 20 Ιούλ 2018, 13:40 Μπέρια
Αυτά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ειναι τα χρωματα της Γραικο - Οθωμανικης σημαιας.

Και της ναυτικής σημαίας της Σάμου, που σήμαινε την ιδιαιτερότητα των παραλίων κλπ

Γενικώς, υπάρχουν πολλές εκδοχές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η διαφορα ειναι οτι της Σαμου ειναι αντι-οθωμανικη γιαυτο εχει και τον σταυρο πανω απο την ημισεληνο ενω η γραικο-οθωμανικη συμβολιζει την τουρκικη επικυριαρχια.
Εσύ Απολλωνάκισσα είσαι;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιούλ 2018, 13:53Δεν ξέρω τι ισχύει για τα χρώματα αλλά κάπως έτσι είναι.Χαοτικός έγραψε: 20 Ιούλ 2018, 13:40 Μπέρια
Αυτά.
Αντιφα είμασταν γι αυτό. Όχι εθνογκαγκά. Πανιωνάρα ρε!
(Τι λέω μωρέ ο μαλάκας; Αφού είμαι κατά του ποδοσφαίρου)
(Τι λέω μωρέ ο μαλάκας; Αφού είμαι κατά του ποδοσφαίρου)
Αντιφα με ρακετες ''εψιλον''?

κλασικοι υπάνθρωποι οπαδοι