!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άρης- ΠΑΟΚ ή ο εφιάλτης της τεσσάρας
Re: Άρης- ΠΑΟΚ ή ο εφιάλτης της τεσσάρας
Η παε γιούφτος τα έχει χαμένα. Πριν λίγο έβγαλε ανακοίνωση και λεει οτι το δεύτερο πρόσωπο που επιχείρησε να δωροδοκήσει τον Σιαμπάνη συνδέεται με τη παε γαύρος χαχαχαχαχαχα. Και λέει "Ότι το έτερο πρόσωπο συνδέεται και με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ με την ΠΑΕ ΟΣΦΠ και έτσι αποδεικνύεται επισήμως η συμμετοχή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ στην υποτιθέμενη απόπειρα δωροδοκίας; Δηλαδή είναι υποτιθέμενη αλλά υπάρχει πρόσωπο του ΟΣΦΠ και αποδεικνύεται επίσημα η συμμετοχή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ? Κάτι χάνω εδώ. Περιμένω τον Κόλκα, τον Μάκη τον Γκαγκάτση και τον Δούκα για διευκρινήσεις.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Παιδιά, αν δεν υπάρχει τεσσάρα και πάνω, το παιχνίδι δεν βλέπεται.
Τα 3-1, 2-2, 1-0, 3-0 είναι φλούφλικα.
Το 7-1 της Βραζιλιας όλοι το θυμο΄θνται όπως και το 5-1 Ολλανδία Ισπανία, τα άλλα παιχνίδια ποιος τα θυμάται ? κανείς.
Εγώ είμαι ΑΕΚ, μια φορά το 2002 ή 2003 είχα πάει Θεσσαλονικη για δουλειά, εκεί έπαιξε Παοκ Αεκ, εγώ δεν πήγα φυσικά γήπεδο,
ούτε που ήξερα ότι παίζανε, είδα λοιπόν το απογεματάκι κάτι παόκια όλο καμάρι, μετά τα ξαναείδα που επιστρέφανε , είχανε φάει μια τεσσάρα.
φοράγανε και τα στολίδια τα καπέλα κασκόλια, σαν αρλεκίνοι ήταν, μου χει μείνει αυτή η φάση κάπου στην κεντρική πλατεία προς τα πάνω
Τα 3-1, 2-2, 1-0, 3-0 είναι φλούφλικα.
Το 7-1 της Βραζιλιας όλοι το θυμο΄θνται όπως και το 5-1 Ολλανδία Ισπανία, τα άλλα παιχνίδια ποιος τα θυμάται ? κανείς.
Εγώ είμαι ΑΕΚ, μια φορά το 2002 ή 2003 είχα πάει Θεσσαλονικη για δουλειά, εκεί έπαιξε Παοκ Αεκ, εγώ δεν πήγα φυσικά γήπεδο,
ούτε που ήξερα ότι παίζανε, είδα λοιπόν το απογεματάκι κάτι παόκια όλο καμάρι, μετά τα ξαναείδα που επιστρέφανε , είχανε φάει μια τεσσάρα.
φοράγανε και τα στολίδια τα καπέλα κασκόλια, σαν αρλεκίνοι ήταν, μου χει μείνει αυτή η φάση κάπου στην κεντρική πλατεία προς τα πάνω
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- kaltsopedilos
- Phorum.gr user: kaltsopedilos
Νεα ανακοινωση ΠΑΟΚ
https://www.sdna.gr/podosfairo/789894_r ... to-stisimo
Στην ιδια ανακοινωση που λενε οτι προσωπο που ηταν παρων στην αποπειρα δωροδοκιας σχετιζεται με τον Ολυμπιακο αναρωτιουνται πως το εμαθε ο Καραπαππας και υποθετουν οτι το εμαθε απ τον Σιαμπανη και οχι απο το προσωπο που σχετιζεται εμ τον Ολυμπιακο;
Μιλανε για στημενη δωροδοκια την οποια ομως ενας απο τους στημενους δεν κατηγγειλε στον χρονο που επρεπε
Μιλαμε για μνημειο αυτοτρομπονιασματος
https://www.sdna.gr/podosfairo/789894_r ... to-stisimo
Στην ιδια ανακοινωση που λενε οτι προσωπο που ηταν παρων στην αποπειρα δωροδοκιας σχετιζεται με τον Ολυμπιακο αναρωτιουνται πως το εμαθε ο Καραπαππας και υποθετουν οτι το εμαθε απ τον Σιαμπανη και οχι απο το προσωπο που σχετιζεται εμ τον Ολυμπιακο;
Μιλανε για στημενη δωροδοκια την οποια ομως ενας απο τους στημενους δεν κατηγγειλε στον χρονο που επρεπε
Μιλαμε για μνημειο αυτοτρομπονιασματος
Να τα βάλουμε σε μια σειρά. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά να τιμωρηθεί κάποιος σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος επειδή δεν κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας/εκφοβισμού/επηρεασμού εντός των ορίων που προβλέπει ο νομος. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα λόγο να αμφισβητήσει την ύπαρξη απόπειρας δωροδοκιας/εκφοβισμου/επηρεασμού. Δεν το αμφισβητεί διότι δεν έχει εικόνα του γεγονότος. Αυτό θα το διερευνήσει η δικαιοσύνη. Πώς θα μπορούσε να εκφράσει γνώμη ο ΠΑΟΚ επί του αληθούς ή ψευδούς του καταγγελθέντος συμβάντος, όταν η ίδια δεν εμπλέκεται σε αυτο;Arisvilla έγραψε: 15 Δεκ 2020, 18:57Aρα η παε Παοκ που ζητά την τιμωρία του παραδέχεται οτι έγινε απόπειρα δωροδοκίας. Μια χαρά για αυτό λεω οτι τις ανακοινώσεις τις βγάζει ο Μάκης ο Γκαγκάτσης με τον Δούκα.Tarkovsky έγραψε: 15 Δεκ 2020, 18:55
για να τιμωρηθεί ο Σιαμπάνης, θα πρέπει πρώτα να αποδειχθεί ότι αυτό που πήγε να γίνει ήταν όντως απόπειρα δωροδοκίας
αλλά και να τιμωρηθεί, θα τον στείλουν πίσω στη Νότιγχαμ (όπου δεν μετρά ο διετής αποκλεισμός) - χέστηκε η Μπουχέσα, σιγά τα ωά
Αν βέβαια ο Σιαμπάνης εμπλέξει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς να αποδείξει τα λεγόμενά του, τότε ανοίγει ο δρόμος για άλλα πράγματα εις βάρος (μηνύσεις, αγωγές κτλ)
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εχω ακουσει για πουτσα που φτανει μεχρι τις αμυγδαλες αλλα τωρα η πουτσα εφτασε στην παρεγκεφαλιδα ,ηταν που ηταν ηλιθιοι οι παοκτζηδες αποβλακωθηκαν τελειως.
Άλλη παραμύθα αυτή με τα λεφτά του Τσ.ΛΚόκκορας έγραψε: 15 Δεκ 2020, 19:59
ενταξει
αλλα ο Παναθηναικος παντως μια χαρα στην ευρωπη πηγαινε αλλα επειδη δεν επαιρνε πρωταθλημα και δεν επαιρνε τα λεφτα του τσ.λιγκ τελικα διαλυθηκε.
δεν ειναι δηλαδη η εγχωρια διοργανωση μια αδιαφορη κατασταση.
Έχω 5 παρατηρήσεις/ερωτήσεις
1. Ο ΠΑΟΚ βγήκε ποτέ Τσ.Λ.; Γιατί έφτιαξε ομάδα και πήρε και πρωτάθλημα ; Την ομάδα του ΠΑΟΚ την είχε φτιάξει ποτέ ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ τα 15 χρόνια του Κόκκαλη ;
2. Μέχρι το 2010 ποιά ομάδα είχε τα πιο πολλά έσοδα από τσ.λ ξέρεις ; Για δες το.
3. Ομάδες σαν τον Αστέρα Τρίπολης, την παλιά Ξάνθη, τον Ατρόμητο γιατί δεν μπορεί να φτιάξουν και οι "μεγάλοι" ; Που τους λείπει το βάρος της φανέλας , αλλιώς θα ήταν πολύ μπροστά
4. Πρόεδρος φίλε μου σημαίνει βάζω λεφτά. Δεν σημαίνει περιμένω να τα πάρω με το ένα χέρι από την ΟΥΕΦΑ και να τα δώσω με το άλλο για να το παίζω επενδυτής. Είναι μεγάλη κοτσάνα αυτό και υποτιμάει (θα έπρεπε να υποτιμάει) τη νοημοσύνη του οπαδού
5. Τα 25-30 μύρια του Τσ.Λ. είναι ΤΙΠΟΤΑ. Τόσα κοστίζει περίπου 1 ή 2 παίχτες σε μια ομάδα των 8-16 της Ευρώπης περίπου. Αν περιμένεις από αυτά τα λεφτά , σώθηκες...
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
αμα περιμενουμε αραβες και σαββιδηδες να σκορπανε λεφτα γι ανα φτιαξουμε πρωταθλητριες ομαδες θα περιμενουμε πολυ.
ακομα και ετσι χωρις τα λεφτα των ομιλων δεν μπορεις εσαει να ριχνεις χρημα,ερχεται καποια στιγμη το ffp και σου κοβει και τις ελπιδες για τιτλο
και δωστου φαυλος κυκλος.
ακομα και ετσι χωρις τα λεφτα των ομιλων δεν μπορεις εσαει να ριχνεις χρημα,ερχεται καποια στιγμη το ffp και σου κοβει και τις ελπιδες για τιτλο
και δωστου φαυλος κυκλος.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
¨οταν θέλεις το πρωτάθλημα πολύ και σε λένε παοκ, όλα τα παράλληλα σύμπαντα συνωμοτούν εναντίον σου.Arisvilla έγραψε: 15 Δεκ 2020, 19:47 Ισονομία για την μπαογκάρα μας. Αρχιδιαιτητής ο Τάσος ο Κάκος. Δικαστής στο πειθαρχικό της λίγκας ο Κυριάκος ο Σαγώνιας. Και πρόεδρος της ΕΠΟ ο Λευτέρης ο Δούκας. Σκευωρία μας κυνηγάνε οι Ολλανδοί, ο Κλάτενμπεργκ, ο χοντρός, ο Κάρυ οι Εξωγήινοι κτλ κτλ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- perseus
οι Αρης παντως πρεπει να κινηθει εναντιον του πουστοβαρουχα και της πουστροσοφριτας δεν μπορει αυτα τα τα δυο καριολια να διαστρεβλωνουν τα παντα .
Να περασει δεν βριζω.
Να περασει δεν βριζω.
-
arisordeath
που εισαι συ ρε φιλε;ανοιξες το νημα,το παρατησες και τωρα κοντευει να φτασει τις εκατο σελιδες.τι σου ειναι η λουτσα,σε τρελαινει..Πρετεντέρης έγραψε: 15 Δεκ 2020, 20:14¨οταν θέλεις το πρωτάθλημα πολύ και σε λένε παοκ, όλα τα παράλληλα σύμπαντα συνωμοτούν εναντίον σου.Arisvilla έγραψε: 15 Δεκ 2020, 19:47 Ισονομία για την μπαογκάρα μας. Αρχιδιαιτητής ο Τάσος ο Κάκος. Δικαστής στο πειθαρχικό της λίγκας ο Κυριάκος ο Σαγώνιας. Και πρόεδρος της ΕΠΟ ο Λευτέρης ο Δούκας. Σκευωρία μας κυνηγάνε οι Ολλανδοί, ο Κλάτενμπεργκ, ο χοντρός, ο Κάρυ οι Εξωγήινοι κτλ κτλ.![]()
![]()
-
arisordeath
perseus έγραψε: 15 Δεκ 2020, 20:17 οι Αρης παντως πρεπει να κινηθει εναντιον του πουστοβαρουχα και της πουστροσοφριτας δεν μπορει αυτα τα τα δυο καριολια να διαστρεβλωνουν τα παντα .
Να περασει δεν βριζω.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Το παρακολουθώ το νήμα και έχω ρίξει το γέλιο της ζωής μου.arisordeath έγραψε: 15 Δεκ 2020, 20:17που εισαι συ ρε φιλε;ανοιξες το νημα,το παρατησες και τωρα κοντευει να φτασει τις εκατο σελιδες.τι σου ειναι η λουτσα,σε τρελαινει..Πρετεντέρης έγραψε: 15 Δεκ 2020, 20:14¨οταν θέλεις το πρωτάθλημα πολύ και σε λένε παοκ, όλα τα παράλληλα σύμπαντα συνωμοτούν εναντίον σου.Arisvilla έγραψε: 15 Δεκ 2020, 19:47 Ισονομία για την μπαογκάρα μας. Αρχιδιαιτητής ο Τάσος ο Κάκος. Δικαστής στο πειθαρχικό της λίγκας ο Κυριάκος ο Σαγώνιας. Και πρόεδρος της ΕΠΟ ο Λευτέρης ο Δούκας. Σκευωρία μας κυνηγάνε οι Ολλανδοί, ο Κλάτενμπεργκ, ο χοντρός, ο Κάρυ οι Εξωγήινοι κτλ κτλ.![]()
![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
arisordeath
ανοιξτε ρε ενα νημα για τη δωροδοκια,θα ξεπερασουμε τις εκατο σελιδες σε λιγο θα νομιζει κανεις οτι ολες ειναι απο το κλαμα των παοκτσηδων..
Η ανακοίνωση γράφει "κατέθεσα". Ο Σιαμπάνης όμως κατέθεσε μέχρι μετά τα μεσάνυχτα. Είχε μπει η 15η Δεκεμβρίου όταν τελείωσε την κατάθεση. Το κείμενο όμως γράφει 14 Δεκεμβρίου. Μια λεπτομέρεια που δεν έλαβε υπόψη οποίος συνέταξε το κείμενο του Σιαμπάνη.Tarkovsky έγραψε: 15 Δεκ 2020, 19:56 τελικά είναι η ΠΑΕ οΆρης αυτή που ΔΕΝ έκανε την καταγγελία στην ώρα της - προφανέστατα ώστε να μην δυναμιτίσει το κλίμα του ντέρμπι![]()
κάτι επιχειρεί εναγωνίως να προλάβει το παιδίΑθλητής νεαρής καριέρας Σιαμπάνης προς ΕΠΟ έγραψε:Όπως γνωρίζετε ήδη, καθώς έχει λάβει το φως της δημοσιότητας το γεγονός, ότι κατέθεσα στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της ασφάλειας της Θεσσαλονίκης, για το πρωτοφανές στη νεαρή καριέρα μου, περιστατικό, που υπέστη πριν από το παιχνίδι Άρης - ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, και για το οποίο ενημέρωσα αμέσως την ομάδα μου, όταν πρόσωπα, τα στοιχεία των οποίων έδωσα στις αρμόδιες αρχές, προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν προκειμένου να έχω μειωμένη απόδοση, στον αγώνα που έλαβε χώρα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, μεταξύ Άρης - ΠΑΟΚ. Προς γνώση και για τις δικές σας νόμιμες ενέργειες
https://www.onsports.gr/podosfairo/supe ... -tin-omada
γίνεται όλο και καλύτερο, θα χύσω δε όταν -επιτέλους- τοποθετηθεί το πουτανάκι του γαύρου, i.e Αλέκης Ξούγιας![]()
Ο Σιαμπάνης θα λάβει ότι του αξίζει.
- perseus
φανταστειτε να μην υπηρχε το βιντεο που δειχνει καθαρα τον μπερτολιο να τσιμπαει την μπαλλα ,ποσο μαλακας μπορεις να εισαι για να μην το βλεπεις αυτο?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 910 Απαντήσεις
- 26511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης
-
- 1 Απαντήσεις