!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΤΟ ΝΑ ΚΆΘΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΑΖΙ. .

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: ΤΟ ΝΑ ΚΆΘΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΑΖΙ. .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 14 Δεκ 2020, 14:25
Ασέβαστος έγραψε: 14 Δεκ 2020, 10:58
Naida έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:33
Μήπως να βγει εκτός πλάνου ο καβγάς για την ποσότητα φαγητού στο τραπέζι για να γίνει και πιο ευχάριστο το κλίμα και πιο χαλαρό; έτσι συνήθως αλλάζει και η διάθεση του παιδιού και μπορεί να φάει λίγο περισσότερο.
δε νιωθουν ρε οι μαναδες. κατοχικο συνδρομο 2 γενιες μετα. σωνει και καλα να φαει το παιδι.

εχω αναφωνησει "αντε γαμηθειτε, χριστουγεννιατικα, αφηστε τον να φαει οσο θελει" στη γυναικα μου και 2 ξαδερφες της που μετραγαν τις μπουκιες του γιου για να τον αφησουν να φαει γλυκο μετα(οχι στο τραπεζι μπροστα στο παιδι, τις βρηκα μποσικες στην κουζινα).
Καλέ το ξέρω. Το ίδιο πέρασα και εγώ με την ανηψια μουπερασε και η ανηψια μου με μενα. Το έβλεπα αδυνατουλι αισθανόμουν ότι δεν τρέφεται σωστά. Ο παιδίατρος μου είχε πει αφού είναι καλές οι αιματολογικες μη φοβάσαι. Τι ξέρει ο παιδίατρος; τα δικά μου εγώ :lol: Αλλά μου είχε βγάλει της ειχα βγαλει την πσχουλα.
fixed.

ενωμεταξυ ειναι και λαθος η μεθοδος. ολο γκρινιαζουν οτι δεν τρωει, και αμα δε φαει αυτο που ειναι στο τραπεζι δεν του φτιαχνουν αλλο φαι, και δεν εχει και γλυκο μετα....μετα απο κανα μισαωρο γκρινιας του τηγανιζουν πατατες και καπακι τρωει και μια σοκολατα.

και οταν ειναι μαζι μου, απλως δεν τρωει τιποτα αν δε φαει αυτο που πρεπει, χωρις γκρινιες. μετα τα ακουω κιολας, "κακουργε, πως αντεχεις να αφηνεις το παιδι νηστικο...."
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: ΤΟ ΝΑ ΚΆΘΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΑΖΙ. .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ξαναλέω.. με αυτά που διαβάζω, πόσο τυχερός είμαι που έχω νορμαλ σόι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”