!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άρης- ΠΑΟΚ ή ο εφιάλτης της τεσσάρας
Re: Άρης- ΠΑΟΚ ή ο εφιάλτης της τεσσάρας
Εγώ δεν έχω καταλάβει που κολλάει ο Καραπαπάς. Έστω οτι έγινε απόπειρα δωροδοκίας, αυτός πως εμπλέκεται;
- kaltsopedilos
- Phorum.gr user: kaltsopedilos
Δειγμα απο τα πολλα που κυκλοφορουσαν
11/12 ALL ABOUTΑRIS
ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ...ΕΞΤΡΑ ΠΡΙΜ!
Ο δε Κολκας ηξερα απο Πεμπτη για 5 παικτες!!!
11/12 ALL ABOUTΑRIS
ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ...ΕΞΤΡΑ ΠΡΙΜ!
Ο δε Κολκας ηξερα απο Πεμπτη για 5 παικτες!!!
-
arisordeath
και τι δηλαδη,να τιμωρηθει ο Αρης;αυτο εννοεις;kameron έγραψε: 14 Δεκ 2020, 23:18Σε ποιον τις έκαναν τις καταγγελίες τους; Στους δημοσιογράφους του Άρη και στον καραπαπάρα;Arisvilla έγραψε: 14 Δεκ 2020, 23:14
Τι συνέπειες να έχουν? Εχουν κάνει έγκαιρα τις καταγγελίες τους. Ενέργειες παγίδευσης κτλ είναι για αστυνομικές ταινίες. Δεν υπάρχει καμιά πειθαρχική ούτε φυσικά ποινική ή αστική ευθύνη για αυτόν που καταγγέλει. Εκτός αν οι παίχτες κατονομάσουν συγκεκριμένα πρόσωπα και μόνο για αυτά. Δηλαδή αν ο ΝΠ στραφεί εναντίον τους αν δεν αποδειχθεί κάτι για απόπειρα δωροκοκίας. Αυτά που λένε από την παε γύφτος είναι για γέλια.
Όταν πάνε να σε δωροδοκήσουν πηγαίνεις στην αστυνομία και στη Δικαιοσύνη. Αν δεν το έχεις κάνει, δεν δικαιούσαι να μιλάς για πιέσεις και για απόπειρα δωροδοκίας.
Ήδη;Arisvilla έγραψε: 14 Δεκ 2020, 23:20 Είναι ήδη και καταθέτουν. Παρουσία και δικηγόρου. Και δεν δέχτηκε προταση δωροδοκίας ο Δεληζήσης. Αυτός το έμαθε από τους παίχτες που τη δέχτηκαν και μίλησε στον πρόεδρο.
Πήγαν μετά το ματς κι έπειτα από κλήση του εισαγγελέα.
Όχι από μόνοι τους όταν συνέβη το καταγγελομενο γεγονός.
Εάν δεν αποδείξουν αυτά που κυκλοφόρησαν να είναι σιγουροι ότι θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει.
Ειναι αποφασισμενοι να κανουν το 1-2 φετος.Σαν τη μερσεντεςmao mao έγραψε: 14 Δεκ 2020, 23:22 Εγώ δεν έχω καταλάβει που κολλάει ο Καραπαπάς. Έστω οτι έγινε απόπειρα δωροδοκίας, αυτός πως εμπλέκεται;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Έτσι θα πουν ο σιαμπανης και ο δεληζησης στον εισαγγελέα που τους κάλεσε ;arisordeath έγραψε: 14 Δεκ 2020, 23:21αυτος,1-0..
Είναι ήδη και καταθέτουν. Παρουσία και δικηγόρου. Και δεν δέχτηκε προταση δωροδοκίας ο Δεληζήσης. Αυτός το έμαθε από τους παίχτες που τη δέχτηκαν και μίλησε στον πρόεδρο.
[/quote]
Καταθέτουν γιατί τους φώναξε ο Εισαγγελέας αμέσως με συνοπτικές διαδικασίες και καλά έκανε.
Το θέμα είναι γιατί δεν το κατήγγειλαν επισήμως στις Αρχές πριν τον αγώνα, μόλις τους προσέγγισαν. Νόμισαν ότι αρκούσε να ενημερώσουν τα δυο αφεντικά, το ένα στη Θεσσαλονίκη και το άλλο στον Πειραιά; Δεν λειτουργεί έτσι το σύστημα.
Και δεν είναι μόνο οι παίκτες του Άρη, ο καραπαπάρας, θεσμικός παράγοντας του γαύρου, κατηγορεί ανοικτά τον Πάοκ για δωροδοκία, αυτός δεν πρέπει να έχει συνέπειες αν δεν αποδειχθεί κάτι;
Τους λέει ότι τους έγινε απόπειρα δωροδοκίας τουςmao mao έγραψε: 14 Δεκ 2020, 23:22 Εγώ δεν έχω καταλάβει που κολλάει ο Καραπαπάς. Έστω οτι έγινε απόπειρα δωροδοκίας, αυτός πως εμπλέκεται;
Πειστικό επιχείρημα. Να το πουν στον εισαγγελέα.
Ο Άρης, όχι. Οι παίκτες του ναι (αν δεν αποδειχθεί κάτι) εφόσον πούνε ότι υπήρξε απόπειρα δωροδοκίας.
-
arisordeath
ετσι λεω εγω σε σενα,εσυ τι εισαι ακριβως;πουτσα του εισαγγελεα;οτι γουσταρουν θα πουν λογαριασμο θα σου δωσουμε;βρωμιαρη γαυρε..jason έγραψε: 14 Δεκ 2020, 23:24Έτσι θα πουν ο σιαμπανης και ο δεληζησης στον εισαγγελέα που τους κάλεσε ;
Ο Δεληζήσης ειδικά αποκλείεται να έλεγε ψέμματα. Δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα.
-
arisordeath
μαλακα εσυ εισαι ιδιοφυια
Ποια απάντηση που πρέπει? Θα στείλει κανέναν μπράβο από το Ροστοφ ο πατερούλης? Η θα κάνει αυτό?https://www.protothema.gr/sports/articl ... skotosoyn/Maspoli έγραψε: 14 Δεκ 2020, 23:24Ήδη;Arisvilla έγραψε: 14 Δεκ 2020, 23:20 Είναι ήδη και καταθέτουν. Παρουσία και δικηγόρου. Και δεν δέχτηκε προταση δωροδοκίας ο Δεληζήσης. Αυτός το έμαθε από τους παίχτες που τη δέχτηκαν και μίλησε στον πρόεδρο.
Πήγαν μετά το ματς κι έπειτα από κλήση του εισαγγελέα.
Όχι από μόνοι τους όταν συνέβη το καταγγελομενο γεγονός.
Εάν δεν αποδείξουν αυτά που κυκλοφόρησαν να είναι σιγουροι ότι θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 910 Απαντήσεις
- 26651 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης
-
- 1 Απαντήσεις