από τότε που ο πρωθυπουργός μας δεν βγήκε να κάνει διάψευση, ενώ παράλληλα, ο mister papahelas φρόντισε λίγο πριν την άφιξη του Σουλτάνου στην χώρα μας να του δώσει βήμα να κάνει έμπα με τέτοια δήλωσηfoscilis έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 13:03έχουμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Αν δεσμεύτηκε να τους δώσει η δέσμευσή του έχει ακριβώς ίδια αξία με τη δέσμευσή μου αύριο να πέσει ο Τραμπ. Οπότε δεν ήταν σωστός. Ήταν μαλάκας.Υδράργυρος έγραψε: 18 Ιούλ 2018, 21:48 Σωστα ο τσιπρας απο την πρωτη στιγμη δεσμευτηκε να τους δωσρι, κακως υπαναχωρησε
Επίσης αν νομίζεις πως το να έχει το δικαίωμα η κυβέρνηση να καθορίζει αποτελέσματα δικαστηρίων είναι κάτι που για βασικό του θύμα θα έχει τούρκους χουντικούς αντί για εσένα και εμένα, πραγματικά δε σου αξίζει να έχεις πολιτικά δικαιώματα.
Και δεύτερον από πότε μας ενδιαφέρει τι ισχυρίζεται ο κάθε γελοίος ανατολίτης απολυτάρχης τσέπης ότι δεσμεύτηκε να κάνει ο πρωθυπουργός μας;
άπαξ και ειπε ΝΑΙ ο Τσίπρας και η δικαστική εξουσία λέει ΟΧΙ, ήταν ή εντελώς μαλάκας ή ακολουθεί συγκεκριμένη λογική
Και η δική μου λογική λέει το δεύτερο
Και φυσικά, ούτε τόσο εντελώς αυθόρμητα και αθώα μπήκαν οι 8 στην Ελλάδα
Ούτε έτσι απλά και ξαφνικά, "χάθηκαν" οι στρατιωτες μας στα σύνορα και τους τσίμπησαν οι Τουρκαλάδες.
και Μυστικές υπηρεσίες παίξανε στη μέση