!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΈΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΈΣ ΑΝΤΙΔΡΆΣΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΈΣ
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΈΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΈΣ ΑΝΤΙΔΡΆΣΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΈΣ
Ανοίγοντας αυτό το νήμα το θέμα μου δεν είναι το να συγκρίνω τον κομμουνισμό η τον φασισμό ως ιδεολογίες η τη ιστορική πορεία αυτών , αλλά τις υστερικές φανταστικές συμπεριφορές και αντιδράσεις όσων μισούν απεχθάνονται σιχαίνονται τον κομμουνισμό η τον φασισμό
Οι σημερινοί αντιφασίστες με την έξαλλη συμπεριφορά τους μου θυμίζουν εθνικόφρονα δάσκαλο στην επαρχία την δεκαετία του 70 όταν μιλούσε για κομουνιστες και μπολσεβίκους
Οι σημερινοί αντιφασίστες με την έξαλλη συμπεριφορά τους μου θυμίζουν εθνικόφρονα δάσκαλο στην επαρχία την δεκαετία του 70 όταν μιλούσε για κομουνιστες και μπολσεβίκους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΙΝΕΙΑΝ06 την 13 Δεκ 2020, 10:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΈΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΈΣ ΑΝΤΙΔΡΆΣΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΈΣ
Μπαν σε όλα τα απολυταρχικά άκρα
Εδώ δεν κρίνω τα άκρα ως ιδεολογίες κρίνω τον τρόπο συμπεριφοράς και αντιδράσεων
Λέω πως αν δεν αναχαιτίσεις έγκαιρα τέτοια συστήματα με όποιο συνταγματικό τρόπο προβλέπει η δημοκρατία σου, θα έχεις μία μέρα σοβαρό πρόβλημα
Ο τίτλος σου πάντως είναι λάθος, θέλει τροποποίηση
Το θέμα μου είναι να συγκρίνω το ύφος και στυλ των συμπεριφορών και αντιδράσεων και όχι τις ιδεολογίες και αυτό
Re: ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ VS ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ
Επαναλαμβάνεσαι,ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Δεκ 2020, 10:15 Το θέμα μου είναι να συγκρίνω το ύφος και στυλ των συμπεριφορών και αντιδράσεων και όχι τις ιδεολογίες και αυτό
Το υφος και το στυλ δεν έχουν σημασια αυτά καθ αυτά όσο του ότι οι κάθε είδους εκδηλώσεις αντίδρασης και μίσους σου καταμαρτυρούν πως έχεις πρόβλημα στη δημοκρατία σου που δεν το αντιμετώπισες
Κατ αρχην ξερει κανεις τι ειναι φασισμος,;
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
- wooded glade
- Golden Age
Re: ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ VS ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ
Και η απαγόρευση των "άκρων", ακρότητα είναι.Chris31 έγραψε: 13 Δεκ 2020, 10:20Επαναλαμβάνεσαι,ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Δεκ 2020, 10:15 Το θέμα μου είναι να συγκρίνω το ύφος και στυλ των συμπεριφορών και αντιδράσεων και όχι τις ιδεολογίες και αυτό
Το υφος και το στυλ δεν έχουν σημασια αυτά καθ αυτά όσο του ότι οι κάθε είδους εκδηλώσεις αντίδρασης και μίσους σου καταμαρτυρούν πως έχεις πρόβλημα στη δημοκρατία σου που δεν το αντιμετώπισες
Ένα απο αυτά για τα οποία επεκρινόντουσαν οι Απριλιανοί, ήταν η ιδεολογική απαγόρευση του κομμουνισμού. Στον αντίποδα, αυτοί επεσήμαιναν ότι η συγκεκριμένη ιδεολογία αποτελεί κίνδυνο για τη δημοκρατία (και όντως έτσι είναι).
Ποιος απο τους δύο είχε δίκιο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση