Σπείρε πόνο Αρίστο μου
Αναλύσεις επί αναλύσεων,ενώ το προφανές είναι μπροστά στα μάτια μας : ο τύπος στήνει κ@#ο και κάνει καριέρα..Τον έχω δει να κάνει Eye of Horus άπειρες φορές.Και αποκρυφιστής ο στόκος.
Σπείρε πόνο Αρίστο μου
Πάντα ίσχυε.Δεν υπάρχει ηθικό πλεονέκτημα ανάμεσα σε βρωμιάρηδες.Ασέβαστος έγραψε: 14 Δεκ 2020, 09:36ισχυει.Υδράργυρος έγραψε: 13 Δεκ 2020, 00:34 Πλεον χαθηκε το ηθικο πλεονεκτημα του αντι-καρανικισμου
Μην ξανακουσω κανενα δεξιουλι να λεει για καρανικα
Beria έγραψε: 14 Δεκ 2020, 10:52Ο Δημήτρης πέθανε πριν ένα μήνα. Ήταν πολύ σοβαρός και μετρημένος, καμία σχέση με τον αδελφό τουΜπίστης έγραψε: 14 Δεκ 2020, 10:43 Γιατί έχετε πήξει όλοι ;
Συγχαρητήρια στον Δημήτρη. Πολύ πιό αξιοκρατικό από το να είναι ο Κικίλιας ακόμα και κλητήρας σε τοπική ΝΔ και ο Βαρεμένος στο προεδρείο της Βουλής.
Μετακλητός του Πικραμμένου παραμένεις μέσα στα πράματα. Ενώ συνταξιούχος πας έφτγες
Ο μακαρίτης γέννησε καθίκι.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 14 Δεκ 2020, 11:51 Μπακογιάννης:Τον πατέρα μου εκτέλεσε η 17Ν
Ψαριανός:Η 17Ν εκτελούσε μόνο καθίκια
Έχει συμπληρώσει 4ετία βουλευτής; [edit πρωτοβγήκε βουλευτής το 2007 με τον Συριζα, άρα έχει τα χρόνια]Υδράργυρος έγραψε: 14 Δεκ 2020, 12:51Μετακλητός του Πικραμμένου παραμένεις μέσα στα πράματα. Ενώ συνταξιούχος πας έφτγες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Λέω αν τον έφτανε η μάσα ...Υδράργυρος έγραψε: 14 Δεκ 2020, 12:51Μετακλητός του Πικραμμένου παραμένεις μέσα στα πράματα. Ενώ συνταξιούχος πας έφτγες
Το κατάλληλο σχόλιο από χρήστη με το κατάλληλο νικΜπίστης έγραψε: 14 Δεκ 2020, 10:43 Γιατί έχετε πήξει όλοι ;
Συγχαρητήρια στον Δημήτρη. Πολύ πιό αξιοκρατικό από το να είναι ο Κικίλιας ακόμα και κλητήρας σε τοπική ΝΔ και ο Βαρεμένος στο προεδρείο της Βουλής.
Σέριφος κάπου εκεί γύρω στο 2006-2007.
Δεν τον άκουγα ποτέ, μου ήταν εξαιρετικά αντιπαθής από το ξεκίνημα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.