Έτσι είναι. Αλλά γενικά μπορεί να υπάρχει μια καλή σχέση ανάμεσα σε δύο προβληματικούς. Όχι υγιής με την κλασική έννοια αλλά λειτουργική.Null έγραψε: 13 Δεκ 2020, 19:45 Να μιλήσουμε λίγο και σοβαρά, μαλακίες είναι όλα αυτά. Δεν είναι τόσο τραγική η δική μου περίπτωση γιατί δεν ήταν ότι
το έκανα επειδή υποπτευόμουν ή επέμεινα, αλλά ποια λογική κοπέλα θα έδινε τον κωδικό της να μπαίνει να διαβάζει
ο γκόμενος και να κουτσομπολεύει; Ή μήπως εγώ ήμουν οκ; Το ηθικό δίδαγμα είναι πως δύο άτομα με προβλήματα δεν
κάνουν μια υγιή σχέση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πως θα αντιδρούσατε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: πως θα αντιδρούσατε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όλα μπορούν να γίνουν αλλά το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολοNaida έγραψε: 13 Δεκ 2020, 19:48
Έτσι είναι. Αλλά γενικά μπορεί να υπάρχει μια καλή σχέση ανάμεσα σε δύο προβληματικούς. Όχι υγιής με την κλασική έννοια αλλά λειτουργική.
- Καραμελίτσα
Το θέμα είναι ότι ο τύπος μπήκε στον προσωπικό της χώρο χωρίς να την ρωτήσει. Το τι είδε είναι δευτερεύον, δεν αφορά τη σχέση τους. Και μετά το βγάζει και βούκινο. Κάτι μου λέει δε θα μακροημερεύσει η σχέση.Σενέκας έγραψε: 11 Δεκ 2020, 22:49 https://www.reddit.com/r/greece/comment ... %BA%CF%8C/
δικσας.
Ο Τζιτζιμιτζιχότζιρας τοποθετήθηκε ήδη
Δεν έχουμε δηλαδη δικαίωμα να κρατάμε ενθύμια από παλιές σχέσεις, σε κάποιον ασφαλή χώρο;
Z
Σε κάποιον ασφαλή χώρο ναι. Βασικά δεν δίνεις το κινητό σου για κανέναν λόγο στον γκομενο σου αν έχεις τέτοια μέσα χύμα.Καραμελίτσα έγραψε: 13 Δεκ 2020, 19:57Το θέμα είναι ότι ο τύπος μπήκε στον προσωπικό της χώρο χωρίς να την ρωτήσει. Το τι είδε είναι δευτερεύον, δεν αφορά τη σχέση τους. Και μετά το βγάζει και βούκινο. Κάτι μου λέει δε θα μακροημερεύσει η σχέση.Σενέκας έγραψε: 11 Δεκ 2020, 22:49 https://www.reddit.com/r/greece/comment ... %BA%CF%8C/
δικσας.
Δεν έχουμε δηλαδη δικαίωμα να κρατάμε ενθύμια από παλιές σχέσεις, σε κάποιον ασφαλή χώρο;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλά τα λες γενικά, αλλά ενθύμιο selfie με πούτσα; Καμιά φώτο από διακοπές ξέρω γω δεν παίζει;Καραμελίτσα έγραψε: 13 Δεκ 2020, 19:57
Το θέμα είναι ότι ο τύπος μπήκε στον προσωπικό της χώρο χωρίς να την ρωτήσει. Το τι είδε είναι δευτερεύον, δεν αφορά τη σχέση τους. Και μετά το βγάζει και βούκινο. Κάτι μου λέει δε θα μακροημερεύσει η σχέση.
- Καραμελίτσα
Προφανώς. Σιγά μην του το έδωσε. Μόνος του θα το πήρε και θα είχε περάσει μερες προσπαθώντας να της βρει το πιν. Καλά να πάθει με αυτό που είδε και λίγο ήταν.Naida έγραψε: 13 Δεκ 2020, 20:00Σε κάποιον ασφαλή χώρο ναι. Βασικά δεν δίνεις το κινητό σου για κανέναν λόγο στον γκομενο σου αν έχεις τέτοια μέσα χύμα.Καραμελίτσα έγραψε: 13 Δεκ 2020, 19:57Το θέμα είναι ότι ο τύπος μπήκε στον προσωπικό της χώρο χωρίς να την ρωτήσει. Το τι είδε είναι δευτερεύον, δεν αφορά τη σχέση τους. Και μετά το βγάζει και βούκινο. Κάτι μου λέει δε θα μακροημερεύσει η σχέση.Σενέκας έγραψε: 11 Δεκ 2020, 22:49 https://www.reddit.com/r/greece/comment ... %BA%CF%8C/
δικσας.
Z
- Καραμελίτσα
Το πιο πιθανό να ήταν από διακοπές.Null έγραψε: 13 Δεκ 2020, 20:02Καλά τα λες γενικά, αλλά ενθύμιο selfie με πούτσα; Καμιά φώτο από διακοπές ξέρω γω δεν παίζει;Καραμελίτσα έγραψε: 13 Δεκ 2020, 19:57
Το θέμα είναι ότι ο τύπος μπήκε στον προσωπικό της χώρο χωρίς να την ρωτήσει. Το τι είδε είναι δευτερεύον, δεν αφορά τη σχέση τους. Και μετά το βγάζει και βούκινο. Κάτι μου λέει δε θα μακροημερεύσει η σχέση.
Δεν έχουμε δηλαδη δικαίωμα να κρατάμε ενθύμια από παλιές σχέσεις, σε κάποιον ασφαλή χώρο;![]()
Z
Συνήθως κρατάμε τις ωραιότερες στιγμές μας με τον άλλοNull έγραψε: 13 Δεκ 2020, 20:02Καλά τα λες γενικά, αλλά ενθύμιο selfie με πούτσα; Καμιά φώτο από διακοπές ξέρω γω δεν παίζει;Καραμελίτσα έγραψε: 13 Δεκ 2020, 19:57
Δεν έχουμε δηλαδη δικαίωμα να κρατάμε ενθύμια από παλιές σχέσεις, σε κάποιον ασφαλή χώρο;![]()
Καλά το συγκεκριμένο για μουφα κάνει αλλά γενικά μιλώντας, καλό είναι άμα καποιος/α θέλει να κρατήσει κάτι ας το κάνει σε κρυφό φάκελο να αποφύγει τυχόν ατυχίες.Καραμελίτσα έγραψε: 13 Δεκ 2020, 20:03Προφανώς. Σιγά μην του το έδωσε. Μόνος του θα το πήρε και θα είχε περάσει μερες προσπαθώντας να της βρει το πιν. Καλά να πάθει με αυτό που είδε και λίγο ήταν.Naida έγραψε: 13 Δεκ 2020, 20:00Σε κάποιον ασφαλή χώρο ναι. Βασικά δεν δίνεις το κινητό σου για κανέναν λόγο στον γκομενο σου αν έχεις τέτοια μέσα χύμα.Καραμελίτσα έγραψε: 13 Δεκ 2020, 19:57
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Υπάρχουν και παθολογικοί ζηλιάρηδες που θα κάνουν τα πάντα, μέχρι που θα σε χακάρουν, για να σε ψάξουν.Naida έγραψε: 13 Δεκ 2020, 20:06
Καλά το συγκεκριμένο για μουφα κάνει αλλά γενικά μιλώντας, καλό είναι άμα καποιος/α θέλει να κρατήσει κάτι ας το κάνει σε κρυφό φάκελο να αποφύγει τυχόν ατυχίες.Καραμελίτσα έγραψε: 13 Δεκ 2020, 20:03Προφανώς. Σιγά μην του το έδωσε. Μόνος του θα το πήρε και θα είχε περάσει μερες προσπαθώντας να της βρει το πιν. Καλά να πάθει με αυτό που είδε και λίγο ήταν.Naida έγραψε: 13 Δεκ 2020, 20:00
Σε κάποιον ασφαλή χώρο ναι. Βασικά δεν δίνεις το κινητό σου για κανέναν λόγο στον γκομενο σου αν έχεις τέτοια μέσα χύμα.
Z
Ειδικά οι γυναίκες καλό είναι να μην αφήνεται τους πρώην σας να κρατάνε τις ωραίες στιγμές σας σε φλασάκιαNaida έγραψε: 13 Δεκ 2020, 20:06Συνήθως κρατάμε τις ωραιότερες στιγμές μας με τον άλλοNull έγραψε: 13 Δεκ 2020, 20:02Καλά τα λες γενικά, αλλά ενθύμιο selfie με πούτσα; Καμιά φώτο από διακοπές ξέρω γω δεν παίζει;Καραμελίτσα έγραψε: 13 Δεκ 2020, 19:57
![]()
Καλά ναι ισχύει.Καραμελίτσα έγραψε: 13 Δεκ 2020, 20:15Υπάρχουν και παθολογικοί ζηλιάρηδες που θα κάνουν τα πάντα, μέχρι που θα σε χακάρουν, για να σε ψάξουν.Naida έγραψε: 13 Δεκ 2020, 20:06
Καλά το συγκεκριμένο για μουφα κάνει αλλά γενικά μιλώντας, καλό είναι άμα καποιος/α θέλει να κρατήσει κάτι ας το κάνει σε κρυφό φάκελο να αποφύγει τυχόν ατυχίες.Καραμελίτσα έγραψε: 13 Δεκ 2020, 20:03
Προφανώς. Σιγά μην του το έδωσε. Μόνος του θα το πήρε και θα είχε περάσει μερες προσπαθώντας να της βρει το πιν. Καλά να πάθει με αυτό που είδε και λίγο ήταν.
Ισχύει.Null έγραψε: 13 Δεκ 2020, 20:17Ειδικά οι γυναίκες καλό είναι να μην αφήνεται τους πρώην σας να κρατάνε τις ωραίες στιγμές σας σε φλασάκια
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καραμελίτσα έγραψε: 13 Δεκ 2020, 20:03Προφανώς. Σιγά μην του το έδωσε. Μόνος του θα το πήρε και θα είχε περάσει μερες προσπαθώντας να της βρει το πιν. Καλά να πάθει με αυτό που είδε και λίγο ήταν.Naida έγραψε: 13 Δεκ 2020, 20:00Σε κάποιον ασφαλή χώρο ναι. Βασικά δεν δίνεις το κινητό σου για κανέναν λόγο στον γκομενο σου αν έχεις τέτοια μέσα χύμα.Καραμελίτσα έγραψε: 13 Δεκ 2020, 19:57
.
Γιά να λές ..... καί λίγο ήταν.....φαντάζομαι τί συλλογή θάχει τό δικό σου.....
Αβυσσος αι ψυχαί.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
θα φουσκωνα απο περηφανεια που ειναι μαζι μου γυναικα που εχει τετοιες επιλογες. δεν μπορει,σιγουρα κατι κανω πολυ καλα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
μμα, 100% μουφα ειναι, αλλα αυτο δεν πρεπει να μας εμποδισει να τη σχολιαζουμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik