Για να έχω έναν κουρασμένο σύζυγο στο τραπέζι θεατή; οχι ευχαριστώ δεν θα πάρω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΟ ΝΑ ΚΆΘΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΑΖΙ. .
Re: ΤΟ ΝΑ ΚΆΘΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΑΖΙ. .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πολύ μίζερα πράγματα, δυστυχώς. Οι περισσότεροι έτσι γίνονται, ή και χειρότερα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Vasilis_Kotsampasis
- Phorum.gr user: Skatompagasas
- John Brown Gun Club
Ειναι μια τελετουργια, γι αυτο αρχιζει παντα με μια προσευχη. Το ιδιο και ο υπνος, που αρχιζει με μια προσευχη. Το τραπεζι και το κρεβατι ειναι τα αντικειμενα που αντικατοπτριζουν αυτη την οικογενειακη εξουσιαστικη δομη μεσω των λειτουργιων του φαγητου, του υπνου και του σεξ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Δεκ 2020, 15:44 ..στο οικογενειακό τραπέζι και να τρώνε όλοι μαζί το μεσημέρι η το βράδυ , φανερώνει μια οικογενειακή θαλπωρή η είναι μια στρατιωτικού τύπου αγγαρεία για τα μέλη της οικογένειας ;
Βεβαια αυτα δεν ειναι απολυτα πια. Το μεγαλο ορθογωνιο τραπεζι στα αστικα σπιτια ειναι στην τραπεζαρια και ανοιγει συνηθως μονο τις Κυριακες, η τα Χριστουγεννα και το Πασχα, στις μεγαλες τελετες του οικογενειακου θεσμου. Εχει αντικατασταθει απο το χαμηλο τραπεζι στο σαλονι, οπου ακουμπαμε ποτηρια, τηλεκοντρολ, κινητα, ταμπλετ, την πιτσα και κουλ μοντερνα αντικειμενα συζητησης, συχνα με ανθρωπους που δεν ειναι εκει.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
δε νιωθουν ρε οι μαναδες. κατοχικο συνδρομο 2 γενιες μετα. σωνει και καλα να φαει το παιδι.Naida έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:33
Μήπως να βγει εκτός πλάνου ο καβγάς για την ποσότητα φαγητού στο τραπέζι για να γίνει και πιο ευχάριστο το κλίμα και πιο χαλαρό; έτσι συνήθως αλλάζει και η διάθεση του παιδιού και μπορεί να φάει λίγο περισσότερο.
εχω αναφωνησει "αντε γαμηθειτε, χριστουγεννιατικα, αφηστε τον να φαει οσο θελει" στη γυναικα μου και 2 ξαδερφες της που μετραγαν τις μπουκιες του γιου για να τον αφησουν να φαει γλυκο μετα(οχι στο τραπεζι μπροστα στο παιδι, τις βρηκα μποσικες στην κουζινα).
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Καλέ το ξέρω. Το ίδιο πέρασα και εγώ με την ανηψια μου. Το έβλεπα αδυνατουλι αισθανόμουν ότι δεν τρέφεται σωστά. Ο παιδίατρος μου είχε πει αφού είναι καλές οι αιματολογικες μη φοβάσαι. Τι ξέρει ο παιδίατρος; τα δικά μου εγώΑσέβαστος έγραψε: 14 Δεκ 2020, 10:58δε νιωθουν ρε οι μαναδες. κατοχικο συνδρομο 2 γενιες μετα. σωνει και καλα να φαει το παιδι.Naida έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:33
Μήπως να βγει εκτός πλάνου ο καβγάς για την ποσότητα φαγητού στο τραπέζι για να γίνει και πιο ευχάριστο το κλίμα και πιο χαλαρό; έτσι συνήθως αλλάζει και η διάθεση του παιδιού και μπορεί να φάει λίγο περισσότερο.
εχω αναφωνησει "αντε γαμηθειτε, χριστουγεννιατικα, αφηστε τον να φαει οσο θελει" στη γυναικα μου και 2 ξαδερφες της που μετραγαν τις μπουκιες του γιου για να τον αφησουν να φαει γλυκο μετα(οχι στο τραπεζι μπροστα στο παιδι, τις βρηκα μποσικες στην κουζινα).
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η μάνα μου είχε πάει εμένα και τον αδερφό μου στο γιατρό γιατί ήμασταν πολύ αδύνατα. Ο γιατρός της είπε να μην ανησυχεί γιατί είμαστε υγιέστατοι. Ποτέ δε μας κυνηγούσε με το φαγητό.Naida έγραψε: 14 Δεκ 2020, 14:25Καλέ το ξέρω. Το ίδιο πέρασα και εγώ με την ανηψια μου. Το έβλεπα αδυνατουλι αισθανόμουν ότι δεν τρέφεται σωστά. Ο παιδίατρος μου είχε πει αφού είναι καλές οι αιματολογικες μη φοβάσαι. Τι ξέρει ο παιδίατρος; τα δικά μου εγώΑσέβαστος έγραψε: 14 Δεκ 2020, 10:58δε νιωθουν ρε οι μαναδες. κατοχικο συνδρομο 2 γενιες μετα. σωνει και καλα να φαει το παιδι.Naida έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:33
εχω αναφωνησει "αντε γαμηθειτε, χριστουγεννιατικα, αφηστε τον να φαει οσο θελει" στη γυναικα μου και 2 ξαδερφες της που μετραγαν τις μπουκιες του γιου για να τον αφησουν να φαει γλυκο μετα(οχι στο τραπεζι μπροστα στο παιδι, τις βρηκα μποσικες στην κουζινα).Αλλά μου είχε βγάλει την πσχουλα.
Και το σωστό αυτό είναι. Όσο πεινάει θα φάει. Αλλά μιλάμε τώρα να κόβει τον κοκο του ρυζιού στα 2, να μασάει την μπουκιά 5' και να την αναγουλιαζει μετά να την πετάμε. Αμα είχε καρότο έπρεπε να το βγάλω, αμα είχε πιπεριά έπρεπε να την βγάλω, αμα είχε κόμματακι ντομάτα έπρεπε να το βγάλω κτλ φωνές, απειλές για τις καημένες τις κούκλες. Ενοχές μετά(εγώ) , συζητήσεις, υποσχέσεις να τρώει (αυτή) ξανά τα ίδια. Λέω θα το δω χαλαρά ας μου ζητήσει αυτή ποτε θέλει να φάει. Έτρωγε ένα τοστ το πρωί, όλη μέρα ανεμελιά, παιχνίδι και το βράδυ μου ζήταγε γάλα. Έτσι εγώPuma έγραψε: 14 Δεκ 2020, 14:27
Η μάνα μου είχε πάει εμένα και τον αδερφό μου στο γιατρό γιατί ήμασταν πολύ αδύνατα. Ο γιατρός της είπε να μην ανησυχεί γιατί είμαστε υγιέστατοι. Ποτέ δε μας κυνηγούσε με το φαγητό.
Αλλά μετά βρήκα το κόλπο και έτρωγε.Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
ούτε μια φορά δε θυμάμαι να το έχουμε κάνει LOL
μόνο κανα χριστούγεννο που πάμε στης γιαγιάς
μόνο κανα χριστούγεννο που πάμε στης γιαγιάς
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ευχάριστη οικογενειακή ατμόσφαιρα γύρω από το οικογενειακό τραπέζι όπου όλη η οικογένεια τρώει μαζί !!!Ασέβαστος έγραψε: 14 Δεκ 2020, 10:58δε νιωθουν ρε οι μαναδες. κατοχικο συνδρομο 2 γενιες μετα. σωνει και καλα να φαει το παιδι.Naida έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:33
Τελικά τα μέλη μιας οικογένειας υα πρέπει να αισθάνονται ελεύθερα να τρώνε η να κινούνται όπως θέλουν η θα πρέπει να εκτελουν κάποιες τυπικές κινήσεις που θυμίζουν στράτευμα; 
Και το κακό με τις περισσότερες γυναίκες είναι ότι πάνω στο οικογενειακό τραπέζι τις πιάνει λογοδιαροια
Όπως και κρεββατομουρμούρα την νύχτα
Όπως και κρεββατομουρμούρα την νύχτα
Αυτη ηταν συνηθεια στις προ ΠΑΣΟΚ εποχες.
Τοτε που ο κοσμος δεν ειχε λεφτα και ηταν μια γροθια.
Με το ΠΑΣΟΚ ηρθαν λεφτα και ΜΟΥΝΑΡΕΣ και αυτα τα εθιμα ξεχαστηκαν.
Κατι πηγε να γινει με την οικονομικη κριση, κατι κουνιεται τωρα με τον κορωνοιο, αλλα τιποτα το πολυ σοβαρο.
Τοτε που ο κοσμος δεν ειχε λεφτα και ηταν μια γροθια.
Με το ΠΑΣΟΚ ηρθαν λεφτα και ΜΟΥΝΑΡΕΣ και αυτα τα εθιμα ξεχαστηκαν.
Κατι πηγε να γινει με την οικονομικη κριση, κατι κουνιεται τωρα με τον κορωνοιο, αλλα τιποτα το πολυ σοβαρο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
-
- 3 Απαντήσεις