Που να έπαιρναν και νταμπλ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άρης- ΠΑΟΚ ή ο εφιάλτης της τεσσάρας
Re: Άρης- ΠΑΟΚ ή ο εφιάλτης της τεσσάρας
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
arisordeath
συγνωμη το ξερω οτι απαγορευεται να βγει στη φορα οτι καναμε με τα κοριτσια στο πισω δωματιο.ας τις σβησουν αμα θελουν οι μοντς,εγω κλιμα ηθελα να δωσω..
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
εντωμεταξυ ο αρης δεν παιζει κατι ιδιαιτερο ενα απλο 4-5-1 και ομως οι υπολοιποι δεν εχουν προπονητες για να το αντιμετωπισουν
τοσο χαμηλο το επιπεδο
τοσο χαμηλο το επιπεδο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Οργισμένος
Οχι ιδιαιτερα.Prepon έγραψε: 13 Δεκ 2020, 23:09Ποσό οργισμένος είσαι σήμερα Οργισμενε;Οργισμένος έγραψε: 13 Δεκ 2020, 23:07 Ενταξει θα βγαλουν και οι πικραμενοι καποια χοντραδια ειδικα τωρα που γλειφουν παχυσρκους ποπους.
Θέλω να μου πεις, ποσο;
πΕΡΙΜΕΝΑ την ηττα οπως και δεν περιμενω πολλα φετος αφου εγινε αλλαγη προπονητη σε πολυ κακη στιγμη ενω μολις ειχε ξηλωσει-παροπλισει ο πανηλιθιος τελειως τους προηγουμενους παικτες πρωταγωνιστες.
Εγω προσωπικα ειλικρινα θα ηθελα φετος να το παρει ο Αρης αντι του γαβρου αλλα με αηδιαζει που δινει κωλο φορα παρτιδα σε γαβρο και αυτο ειναι κατι που θα του στοιχισει πολυ τα επομενα χρονια . Ο Καρυπιδης και η εγκληματικη θα διαλυσει τον Αρη αμεσως ή εμμεσως να το θυμαστε αυτο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Μα συνεχως διδεις κωλο σε γαβρο, τωρα την ειδες κωλομπαρας;;;arisordeath έγραψε: 13 Δεκ 2020, 23:14συγνωμη το ξερω οτι απαγορευεται να βγει στη φορα οτι καναμε με τα κοριτσια στο πισω δωματιο.ας τις σβησουν αμα θελουν οι μοντς,εγω κλιμα ηθελα να δωσω..
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Τρόμαξα λίγο, ποιος είναι ο γενειοφόρος;
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
-
arisordeath
ποσο πονας καημενε και συ,σε νιωθω..σε νιωθω τοοοοοσο..Οργισμένος έγραψε: 13 Δεκ 2020, 23:16Οχι ιδιαιτερα.Prepon έγραψε: 13 Δεκ 2020, 23:09Ποσό οργισμένος είσαι σήμερα Οργισμενε;Οργισμένος έγραψε: 13 Δεκ 2020, 23:07 Ενταξει θα βγαλουν και οι πικραμενοι καποια χοντραδια ειδικα τωρα που γλειφουν παχυσρκους ποπους.
Θέλω να μου πεις, ποσο;
πΕΡΙΜΕΝΑ την ηττα οπως και δεν περιμενω πολλα φετος αφου εγινε αλλαγη προπονητη σε πολυ κακη στιγμη ενω μολις ειχε ξηλωσει-παροπλισει ο πανηλιθιος τελειως τους προηγουμενους παικτες πρωταγωνιστες.
Εγω προσωπικα ειλικρινα θα ηθελα φετος να το παρει ο Αρης αντι του γαβρου αλλα με αηδιαζει που δινει κωλο φορα παρτιδα σε γαβρο και αυτο ειναι κατι που θα του στοιχισει πολυ τα επομενα χρονια . Ο Καρυπιδης και η εγκληματικη θα διαλυσει τον Αρη αμεσως ή εμμεσως να το θυμαστε αυτο.
- Οργισμένος
Πασο αλλα οχι και ολα...hades έγραψε: 13 Δεκ 2020, 23:12 Πέρα από την καζούρα ρε παοκια πανηγυρίζουμε γιατί με.δυο ματς για τον Άρη πριν το τέλος του πρώτου γύρου παίζει να βγούμε πρωταθλητές χειμωνα Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που μάστε σε αυτή την θέση
Όσο για τους πανυγηρισμους φέτος έτσι κάνει η ομάδα γιατί όλα τα παιχνίδια τα βλέπει χωρίς αύριο
Μπόνους ότι νικήσαμε εσάς
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
arisordeath
περσι τεσσερα φετος μονο ενα,αυτα κανουμε και σας δινουμε αερα..Οργισμένος έγραψε: 13 Δεκ 2020, 23:17Μα συνεχως διδεις κωλο σε γαβρο, τωρα την ειδες κωλομπαρας;;;arisordeath έγραψε: 13 Δεκ 2020, 23:14συγνωμη το ξερω οτι απαγορευεται να βγει στη φορα οτι καναμε με τα κοριτσια στο πισω δωματιο.ας τις σβησουν αμα θελουν οι μοντς,εγω κλιμα ηθελα να δωσω..
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ΜαλακιαPrepon έγραψε: 13 Δεκ 2020, 23:13Τότε που λες, αποκλείεται να υπάρχει πέναλτυ γιατί δεν διαμαρτύρεται κάνεις παίκτης του ΠΑΟΚ, τότε.jason έγραψε: 13 Δεκ 2020, 23:10Το πέναλτι στον τζολη γίνεται 3 δεύτερα πριν το πέναλτι που εδωσεPrepon έγραψε: 13 Δεκ 2020, 23:04
Ε πως δεν έχω καταλάβει....
Για αυτήν που σηκώνουν όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ τα χέρια τους και διαμαρτύρονται για πέναλτυ
Σωστός;
Τρώει το κλάδεμα και συνεχίζει και μετά πέφτει
Και στο βαρ του δείχνουν μόνο το τελευταίο
Επίσης αν βλέπεις τον πασχαλακη να μην παίρνει μπάλα πάνε τσεκαρε τα μάτια σου
Αντιθέτως όλοι διαμαρτυρήθηκαν στην τελευταία βουτιά του μικρού .
Αν ήταν πέναλτυ τότε που λες, δεν θα διαμαρτύρονταν καποιος παίκτης του ΠΑΟΚ εκείνη τη στιγμή;
Πως σου φαίνεται αυτό σαν επιχείρημα;
- Οργισμένος
Ειλικρινα θα μου αρεσε φετος να το επαιρνε ο Αρης. Δεν ειμαι κανα πιτσιρικι. Ομως αυτο που γινεται φετος θα σας κοστισει τοσο που θα κανει τους υποβιβασμους σας να μοιαζουν με υγειινο περιπατο. Θα τον κυνηγατε τον Καρυπιδη αλλα θα ναι αργα.arisordeath έγραψε: 13 Δεκ 2020, 23:20ποσο πονας καημενε και συ,σε νιωθω..σε νιωθω τοοοοοσο..Οργισμένος έγραψε: 13 Δεκ 2020, 23:16Οχι ιδιαιτερα.
Κατα τα αλλα καλα επαιξε ο ΠΑΟΚ και εχασε με πετσινο πεναλτι στο κλεανθης. Οκ νο μπιγκ ντιλ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
θα παρουν φετος
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Οι τύποι από πέρσυ σας γλεντανε.Κόκκορας έγραψε: 13 Δεκ 2020, 22:59 σας αρεσουν τετοιες νικες ε;
βεβαια και με σπαθα πανηγυριζατε
τι αλλαξε τωρα; απλα μεγαλουργησε το var!
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 910 Απαντήσεις
- 26832 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης
-