!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πέμπτη μέρα μετά το εμβόλιο

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Πέμπτη μέρα μετά το εμβόλιο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Στις 7/12 ξεκίνησε με τη γιαγιά με το μπλουζάκι.
Σήμερα, 5η μέρα, πόσοι Εγγλέζοι ζούνε ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Πέμπτη μέρα μετά το εμβόλιο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Καπου πηρε το ματι μου σε ενα τουιτ ενος μπρεξιτικου αυγου οτι η γιαγια ηταν ηθοποιος.Ισχυει;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

GoBack έγραψε: 12 Δεκ 2020, 18:06 Καπου πηρε το ματι μου σε ενα τουιτ ενος μπρεξιτικου αυγου οτι η γιαγια ηταν ηθοποιος.Ισχυει;
Αν πήγαινα εγώ θα μου ζητούσαν ταυτότητα του σωματείου ηθοποιών λες ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Εδω βλεπουμε τον δημαρχο του Λονδινου,να εμβολιαζεται, χωρις να εχει αφαιρεσει το καλυμμα στη βελονα!

Εικόνα

Καλά για τόσο πρόβατα μας περνάνε;
Στελιος Ιωαννιδης.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”