!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΟ ΝΑ ΚΆΘΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΑΖΙ. .
ΤΟ ΝΑ ΚΆΘΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΑΖΙ. .
..στο οικογενειακό τραπέζι και να τρώνε όλοι μαζί το μεσημέρι η το βράδυ , φανερώνει μια οικογενειακή θαλπωρή η είναι μια στρατιωτικού τύπου αγγαρεία για τα μέλη της οικογένειας ;
-
stergiosbik
Re: ΤΟ ΝΑ ΚΆΘΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΑΖΙ. .
Είναι ευλογία!
Τόσο απλά.Το αύριο δεν ξέρεις αν θα μας ξαναβρεί όλους μαζί!
Είναι στέρηση της άνεσης και ελευθερίας το να τρώει κάποιο μέλος της οικογένειας οπότε θέλει ;stergiosbik έγραψε: 13 Δεκ 2020, 15:46 Είναι ευλογία!
Οι σημερινές συνθήκες ζωής και εργασίας επιτρέπουν την τήρηση τέτοιων παραδόσεων ;
Δεν θυμίζει στρατιωτικού τύπου κίνηση ;
-
stergiosbik
Μιλάμε για όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν.
Όταν δηλαδή βρίσκονται όλοι στο σπίτι.
Όταν δηλαδή βρίσκονται όλοι στο σπίτι.
Κάθομαι να φάω με την οικογένειά μου, μόνο όταν με συμφέρει. Δηλαδή, όταν το φαγητό είναι ένα από τα αγαπημένα μου ή όταν θέλω να ζητήσω λεφτά ή κάποια χάρη από τους γονείς μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάρταλος την 13 Δεκ 2020, 16:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Όποιος δεν έχει την οικογένεια του ζωντανή ξέρει πως είναι να είσαι μόνος κάθε μέρα στο τραπέζι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Δεκ 2020, 15:44 ..στο οικογενειακό τραπέζι και να τρώνε όλοι μαζί το μεσημέρι η το βράδυ , φανερώνει μια οικογενειακή θαλπωρή η είναι μια στρατιωτικού τύπου αγγαρεία για τα μέλη της οικογένειας ;
Όποιος είναι μαζί με την οικογένεια και το έχει ως δεδομένο δεν ξέρει να εκτιμάει τίποτα.
- EKPLIKTIKOS
Είναι το αντίστροφο, ο στρατός βάζει τον κόσμο να τρώει μαζί και γενικά να κάνει πράγματα μαζί για να αισθάνονται περισσότερο σαν οικογένεια.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Για να έχεις τέτοιες απορίες, μάλλον ούτε η ίδια σου η οικογένεια δεν σε αντεχει
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Gewponos90 έγραψε: 13 Δεκ 2020, 17:14 Για να έχεις τέτοιες απορίες, μάλλον ούτε η ίδια σου η οικογένεια δεν σε αντεχει
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Βασικά μιλώ για την οικογένεια φιλικού μου ζευγαριού οι οποίοι είναι πάλαιο ημερολογητες χριστιανοί και το να κάθονται στο ίδιο τραπέζι ολόκληρη η οικογένεια (πολύτεκνη υπόψη) συνδυάζεται με προσευχή και αποτελεί ολόκληρη στρατιωτική κίνησηGewponos90 έγραψε: 13 Δεκ 2020, 17:14 Για να έχεις τέτοιες απορίες, μάλλον ούτε η ίδια σου η οικογένεια δεν σε αντεχει
Από τις πιο ωραίες συνήθειες μιας οικογένειας. Πρέπει να επιδιώκουν να κάθονται όλοι μαζί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν είναι στέρηση ελευθερίας το να υποχρεώ την κόρη μου να μην τρώγει μόνη της οπότε και όπως της αρέσει αλλά να τρώγει σε τελετουργικό τρόπο που θυμίζει στρατιωτική κίνηση ;Naida έγραψε: 13 Δεκ 2020, 17:29 Από τις πιο ωραίες συνήθειες μιας οικογένειας. Πρέπει να επιδιώκουν να κάθονται όλοι μαζί.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Καλά καλά. Άσε το κορίτσι να φάει με την ησυχία του.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Δεκ 2020, 17:20Βασικά μιλώ για την οικογένεια φιλικού μου ζευγαριού οι οποίοι είναι πάλαιο ημερολογητες χριστιανοί και το να κάθονται στο ίδιο τραπέζι ολόκληρη η οικογένεια (πολύτεκνη υπόψη) συνδυάζεται με προσευχή και αποτελεί ολόκληρη στρατιωτική κίνησηGewponos90 έγραψε: 13 Δεκ 2020, 17:14 Για να έχεις τέτοιες απορίες, μάλλον ούτε η ίδια σου η οικογένεια δεν σε αντεχει
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Το τελετουργικό τρόπο λίγο με προβληματίζει τι εννοείς αλλά νομίζω ότι το σωστό δεν θα ήταν να την υποχρεώνεις. Αλλά να είναι αυτονόητο μέσα από πιο ζεστή προσέγγιση, το να τρώει η οικογένεια μαζί εφόσον αυτό είναι εφικτό. Βέβαια το να μην γίνει και 1-2 φορές δεν λέει κάτι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Δεκ 2020, 17:34Δεν είναι στέρηση ελευθερίας το να υποχρεώ την κόρη μου να μην τρώγει μόνη της οπότε και όπως της αρέσει αλλά να τρώγει σε τελετουργικό τρόπο που θυμίζει στρατιωτική κίνηση ;Naida έγραψε: 13 Δεκ 2020, 17:29 Από τις πιο ωραίες συνήθειες μιας οικογένειας. Πρέπει να επιδιώκουν να κάθονται όλοι μαζί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
-