!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βολευτηκε και ο ψαριανος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Chris31

Re: Βολευτηκε και ο ψαριανος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chris31 »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Δεκ 2020, 08:54
Σενέκας έγραψε: 13 Δεκ 2020, 01:11 Κάθε μέρα που περνάει χωρίς αυτό το βδέλυγμα να εξαφανιστεί δια παντός απο την πολιτική σκηνή της χώρας, ένα αγγελάκι πεθαίνει
Γιατί τόσο χέιτ για τον ψαρ;

Λίγο το χεις να μην χρειάζεται να αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο καδ;
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

όταν έκανε ράδιο ο ψαριανός (και είχε ακόμα πλάκα), θυμάμαι που έκραζε εκείνο το δίδυμο, την μαρία μπακοδήμου και τον φώτη σεργουλόπουλο, που παρατήσανε το ράδιο για να κάνουν εκπομπή στην τιβί. αυτός κατάντησε τρις χειρότερος. :e040:
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Δεκ 2020, 02:15 εντωνμεταξυ ο καρανικας εχει και περισσοτερα ενσημα στον ιδιωτικο τομεα και ειχε πτυχιο :102:
Και μπαρ-τέντερ επίσης.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Σαρακατσανος έγραψε: 13 Δεκ 2020, 09:34
ST48410 έγραψε: 13 Δεκ 2020, 01:11 Υπάρχει κάτι σπουδαίο που έχει κάνει κάποια στιγμή ο συγκεκριμένος και του δίνουν τιμητικά ας πούμε αυτή τη θέση; Εννοώ στην εκτός βουλής καριέρα του.
Την ίδια ακριβώς απορία. Ξέρει κανείς το βιογραφικό;.
Κρίμα πάντως, μιας και τον Πικραμένο το θεωρούσα σχετικά σοβαρό.
Η ερώτησή μου έγινε με την εξής έννοια. Μια τέτοια κίνηση προφανώς θα έχει μεγάλο επικοινωνιακό κόστος. Και δεν μου έχει δοθεί η εντύπωση ότι επηρεάζει τόσους ψηφοφόρους που να αξίζει να υποστούν το γιουχάρισμα. Κάθε κυβέρνηση έχει φιλικά ΜΜΕ. Θα μπορούσαν να πάρουν τηλέφωνο κάποιον ιδιοκτήτη να τον βολέψει σε κάποια εφημερίδα ή ραδιόφωνο και να μην ακουστεί τίποτα.

Χαζή κίνηση κατά τη γνώμη μου καθώς ο συγκεκριμένος είναι λιγότερο συμπαθής κι από τον Καρανίκα.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Δεκ 2020, 09:28 Τον άκουγα στον μπεστ
Αλλο τοτε πριν 20 χρονια που ηταν ο μονος που τα χωνε για τον χριστοδουλο. Και γω τον ακουγα τοτε. Την τελευταια δεκαετια ειχε γινει εμετος
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

ST48410 έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:11

Η ερώτησή μου έγινε με την εξής έννοια. Μια τέτοια κίνηση προφανώς θα έχει μεγάλο επικοινωνιακό κόστος. Και δεν μου έχει δοθεί η εντύπωση ότι επηρεάζει τόσους ψηφοφόρους που να αξίζει να υποστούν το γιουχάρισμα. Κάθε κυβέρνηση έχει φιλικά ΜΜΕ. Θα μπορούσαν να πάρουν τηλέφωνο κάποιον ιδιοκτήτη να τον βολέψει σε κάποια εφημερίδα ή ραδιόφωνο και να μην ακουστεί τίποτα.

Χαζή κίνηση κατά τη γνώμη μου καθώς ο συγκεκριμένος είναι λιγότερο συμπαθής κι από τον Καρανίκα.
Τυπε στη ΝΔ δεν κανουν επικοινωνιακα λαθη. Η κινηση αυτη απευθυνεται σε συγκεκριμενο ακροατηριο. Οποιος μας υποστηριζει βγαζει λεφτα την ωρα που οι αλλοι πεινανε. Για αυτο ειναι τοσο φανατικοι
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Υδράργυρος έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:17
ST48410 έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:11

Τυπε στη ΝΔ δεν κανουν επικοινωνιακα λαθη. Η κινηση αυτη απευθυνεται σε συγκεκριμενο ακροατηριο. Οποιος μας υποστηριζει βγαζει λεφτα την ωρα που οι αλλοι πεινανε. Για αυτο ειναι τοσο φανατικοι
έχει δίκιο, το μνμ είναι σαφές για τις νοδε αλλά αποτρεπτικό για πολύ (περισσότερο) κόσμο εκτός κομματικού μαντριού
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μαυροβασίλης έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:23

έχει δίκιο, το μνμ είναι σαφές για τις νοδε αλλά αποτρεπτικό για πολύ (περισσότερο) κόσμο εκτός κομματικού μαντριού
Τους υπολοιπους τους θεωρουν αβουλους που στο τελος της ημερας θα κανουν οτι τους πουν τα μμε και οι ινφλουενσερς. Την ξερουν τη δουλεια τους. Τοσες δεκαετιες κυβερνανε. Για αυτο ειναι τοσο φανατικοι
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Το δεκαέξι η νδ είχε σαμ και τον άλλον τον καράφλα με τη μουστάκα. Τώρα έχει κυριάκο.

Υπάρχουν δύο ομάδες ψηφοφόρων οι οποίες όταν συσπειρώνονται με κόμμα εξουσίας βγάζουν κυβερνήσεις: η λελέ εκσυγχρονιστική πρωτοπορεία (μήτσοτακ σίνιορ, υπερελλάνιος φωτοδότης σημίτης, κυριάκος) και η πλέμπα των ντεπλό (δον μπουχέ, ποκοπίκος/ μπαναώτης)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 13 Δεκ 2020, 11:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό έγραψε: 13 Δεκ 2020, 08:54
Σενέκας έγραψε: 13 Δεκ 2020, 01:11 Κάθε μέρα που περνάει χωρίς αυτό το βδέλυγμα να εξαφανιστεί δια παντός απο την πολιτική σκηνή της χώρας, ένα αγγελάκι πεθαίνει
Γιατί τόσο χέιτ για τον ψαρ;
ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω χρηστηπουγκρεμισεςτονεθνολαικισμό.κάποιο απωθημένο φαντάζομαι
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Μαυροβασίλης έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:23 έχει δίκιο, το μνμ είναι σαφές για τις νοδε αλλά αποτρεπτικό για πολύ (περισσότερο) κόσμο εκτός κομματικού μαντριού
Ακριβώς. Προσωπικά δεν βλέπω το όποιο όφελος να αντισταθμίζει τη ζημιά.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:29
Το δεκαέξι η νδ είχε σαμ και τον άλλον τον καράφλα με τη μουστάκα. Τώρα έχει κυριάκο.

Υπάρχουν δύο ομάδες ψηφοφόρων οι οποίες όταν συσπειρώνονται με κόμμα εξουσίας βγάζουν κυβερνήσεις: η λελέ εκσυγχρονιστική πρωτοπορεία (μήτσοτακ σίνιορ, υπερελλάνιος φωτοδότης σημίτης, κυριάκος) και η πλέμπα των ντεπλό (δον μπουχέ, ποκοπίκος/ μπαναώτης)
Κουλης αρχηγος της νδ απο 10/1/2016
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ε ναι μόλις είχε αναλάβει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

εδω εχουν βολευτει τα σκουπιδια του φορουμ τον υπεργλυφτη ψαρριανο θα αφηναν,αυτοι ειναι ικανοι να διορισουν και το αλλο το σκουπιδι τον φιλο του που πεθανε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”