!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλημέρα!!!!
Re: Καλημέρα!!!!
Καλημέρα στην παρέα!
Και καλημέρα λέω και καλησπερα λέω και γεια λέω και αντε γεια λέω
Απλώς λέω και Χαίρεται
Να πω δλδ γιατί η θα γίνω κουραστική η θα αρχίσουν να σκανδαλιζονται
Το λέω
Ο κατηχητης μας είπε... Το χαίρετε είναι το καλυτερο δλ λέει τι σημαίνει καλημέρα; μόνο η μερα; τι σημαίνει καλησπερα; μόνο το απόγευμα να είναι καλό; Το χαίρεται είναι το πιο σωστό
Βασικά δεν πολυεδινα βάση είπε πολλα, όμως το εφαρμόζει κάθε φορά που παιρνουμε ευχή όταν φευγουμε, έναν έναν μας λέει χαίρεται
Όταν μου βγαίνει το λέω στους αλλους
Καλημέρα από την επίσης πολύ εξωτική Σαλαμάνκα!!
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Καλημέρα στην όμορφη παρέα !
Τί έγινε φιλαράκια ?
Κανένα ενδιαφέρον για το νήμα:
" Πόσο πραγματικός είναι ο κόσμος που ζούμε ? " ???

Τί έγινε φιλαράκια ?
Κανένα ενδιαφέρον για το νήμα:
" Πόσο πραγματικός είναι ο κόσμος που ζούμε ? " ???
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
-
the comet the course the tail
καλημέρα ζαρκαδάκι!
τι αμάξι πήρες τελικά;;;
Καλημέρα.the comet the course the tail έγραψε: 13 Δεκ 2020, 10:38καλημέρα ζαρκαδάκι!![]()
τι αμάξι πήρες τελικά;;;![]()
Δεν πήρα, βάζουν αγγελίες, παίρνεις τηλ και σου λένε, να, μα, μου, δεν έχω βρει άλλο αμάξι, καραντίνα κλπ... Ε μα τι στο καλό βάζεις αγγελία ρε άνθρωπε;
-
μην πάρεις ακόμα, άσε να πληρώσουν πρώτα τα τέλη για το 2021.Zarkadaki έγραψε: 13 Δεκ 2020, 10:42Καλημέρα.the comet the course the tail έγραψε: 13 Δεκ 2020, 10:38καλημέρα ζαρκαδάκι!![]()
τι αμάξι πήρες τελικά;;;![]()
Δεν πήρα, βάζουν αγγελίες, παίρνεις τηλ και σου λένε, να, μα, μου, δεν έχω βρει άλλο αμάξι, καραντίνα κλπ... Ε μα τι στο καλό βάζεις αγγελία ρε άνθρωπε;
Δεν θα τα πληρώσουν όσοι τα πουλάνε, έχουν πάρει παράταση δύο μήνες. Επίσης το χρειάζομαι.the comet the course the tail έγραψε: 13 Δεκ 2020, 10:53 μην πάρεις ακόμα, άσε να πληρώσουν πρώτα τα τέλη για το 2021.![]()
-
τι το χρειάζεσαι;Zarkadaki έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:05Δεν θα τα πληρώσουν όσοι τα πουλάνε, έχουν πάρει παράταση δύο μήνες. Επίσης το χρειάζομαι.the comet the course the tail έγραψε: 13 Δεκ 2020, 10:53 μην πάρεις ακόμα, άσε να πληρώσουν πρώτα τα τέλη για το 2021.![]()
Μου χρειάζεται να έχω ένα αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι να το βλέπω, μου φτιάχνει την ψυχολογία.the comet the course the tail έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:07τι το χρειάζεσαι;Zarkadaki έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:05Δεν θα τα πληρώσουν όσοι τα πουλάνε, έχουν πάρει παράταση δύο μήνες. Επίσης το χρειάζομαι.the comet the course the tail έγραψε: 13 Δεκ 2020, 10:53 μην πάρεις ακόμα, άσε να πληρώσουν πρώτα τα τέλη για το 2021.![]()
![]()
-
έχω την εντύπωση πως με ειρωνεύεσαι...Zarkadaki έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:19Μου χρειάζεται να έχω ένα αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι να το βλέπω, μου φτιάχνει την ψυχολογία.the comet the course the tail έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:07τι το χρειάζεσαι;Zarkadaki έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:05
Δεν θα τα πληρώσουν όσοι τα πουλάνε, έχουν πάρει παράταση δύο μήνες. Επίσης το χρειάζομαι.![]()
Εσύ άρχισες πρώτος. Σε τι μπορεί να χρειάζεται ένα αμάξι;
-
ρε συ αφού θες να πάρεις τέσσερα επί τέσσερο...
εγώ ας ποθέσουμε ένα 206 έχω και πάω μέχρι την δουλειά και σούπερ μάρκετ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 648 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros