!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ντρέπομαι που είμαι Ευρωπαίος

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ντρέπομαι που είμαι Ευρωπαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man »

Who is The 4th man έγραψε: 11 Δεκ 2020, 16:11
Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:57
Who is The 4th man έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:51
:goodpost:

σοβαρολογείς άνθρωπέ μου;
όταν πέταγες τη Γαλλικη πρόταση στα σκουπίδια,ή πρόταση εκτός από τις μπελάρα περιελάμβανε καί
συμφωνία στρατιωτικης συνδρομής πού θα ίσχυε άμεσα,κι'αυτό γιατί στό απαγόρεψαν νατο-γερμανια-ηπα,
φίλε μου έτσι είναι ή εξωτ πολιτική,θά την πλήρωνες γι'αυτό πού έκανες τό είχε σημειώσει ό γ.μαζης απ'το
σεπτέμβρη.....τώρα πάρε τίς λαμαρινότρατες mmsc καί κάνε τουμπεκί
Πηγή για την απαγόρευση;
έχουν έκφράσει πολλοί την απορία πώς καί γιατί ακυρώθηκαν οί υπογραφές πού ήταν να πεσουν στίς 16-7-20
καί ζητούν μάλιστα να γινει διερεύνηση σε βαθος γι΄αυτό,αλλά ενδεικτικά κοίτα εδώ με ντοκουμέντα δηλ.έγγραφα

καί εδώ

στο Α μερος ψάξτο προς το τέλος
επίσης καί εδώ απ'τό 22:00 καί μετα

αλλά καλύτερα να το δούμε όλο
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Who is The 4th man έγραψε: 12 Δεκ 2020, 18:22
Πηγή για την απαγόρευση;
έχουν έκφράσει πολλοί την απορία πώς καί γιατί ακυρώθηκαν οί υπογραφές πού ήταν να πεσουν στίς 16-7-20
καί ζητούν μάλιστα να γινει διερεύνηση σε βαθος γι΄αυτό,αλλά ενδεικτικά κοίτα εδώ με ντοκουμέντα δηλ.έγγραφα

καί εδώ

Δεν είναι αργά για τη συμφωνία με τη Γαλλία, αλλα για έναν φαινομενικά περιεργο πλην καθολου ανεξήγητο λογο οι πρωθυπουργοι μας είναι γερμανοδουλοι, απο άποψη; Τι άλλο θα μπορούσε να του πει η Μερκελ του Κουλη, κάτσε να τον φας παλικαρίσια απο τον Τουρκο, αλλιώς θα σου κόψουμε κάθε χρηματοδότηση; Και αυτός το δέχεται;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Προτεινομενη υπόκρουση

Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

νύχτα έγραψε: 12 Δεκ 2020, 17:31
Fluffy έγραψε: 12 Δεκ 2020, 09:21 Δηλαδή όποτε τρώτε σκαμπίλια απο την πραγματικοτητα θα προσπαθείτε να καταπραυνθείτε με το «ναι αλλα ο σταλιν...»;
Όπως λέει και μια νύχτα «η αυταπάτη είναι η πιο γλυκια* απολαυση» ή κάπως έτσι
*σημαντική

και γλυκιά βεβαίως
έστω
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Πηγή για την απαγόρευση;

καί εδώ

διάβασε το νο2 https://www.rizospastis.gr/story.do?id=10925230
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Δεκ 2020, 18:52

καί εδώ

Δεν είναι αργά για τη συμφωνία με τη Γαλλία, αλλα για έναν φαινομενικά περιεργο πλην καθολου ανεξήγητο λογο οι πρωθυπουργοι μας είναι γερμανοδουλοι, απο άποψη; Τι άλλο θα μπορούσε να του πει η Μερκελ του Κουλη, κάτσε να τον φας παλικαρίσια απο τον Τουρκο, αλλιώς θα σου κόψουμε κάθε χρηματοδότηση; Και αυτός το δέχεται;
σίγουρα,κοίτα τι λενε επ'αυτού μαζης,ήφαιστος,φενέκος απο 1:36 κι'επειτα,πόσο λάθος ήταν
τό γύρισμα της πλάτης στη προτεινόμενη συμμαχια
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

δεν ειμαστε ευρωπαιοι αλλα ανατολιτες

αποδεχθειτε το :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Δεκ 2020, 02:55 δεν ειμαστε ευρωπαιοι αλλα ανατολιτες

καί επίσης κατευναστική καί ήρεμη δύναμη,μην το ξεχμάμε :wink

καί επίσης να προσθέσουμε ότι οί εκ δυσμων δημαγωγοί μάς δηλητιρίασαν εφαρμόζοντας τον
κρατικοδίαιτο γυναικοκρατικό καπιταλισμό......πρέπει νά ξαναβρούμε τά πατήματά μας καί
νά επαναπροσδιορίσουμε τη σχεσεις στο διπολο ανδρας-γυναίκα με βάσει παραδοσιακές αξίες
σταματώντας να πάσχουμε από μ@...δουλίαση
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Δεκ 2020, 18:52
Γιατί να μην το δεχτεί; Ούτε τον ίδιο νοιάζει και ξέρει ότι οι ψηφοφόροι του θα το ξεχάσουν μόλις μοιράσει κάνα 100αρικο στα κατώτερα στρώματα των μαζών και 20κ για κορωνομπλογκ στα ανώτερα.
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

Και τί να έκανε ρέ παίδες ?
Τον πονάει , αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Αυτή είναι η μύρα των υποταγμένων !
Ο Fluffy μπορεί να το εξηγήσει καλλίτερα ! :g030:
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μπορεί να κλείσει προξενια και σύνορα. Αυτό είναι μια αρχή και περνάει το μηνυμα. Δεν κάνει ο ίδιος κάτι επειδή δεν αφήνει ο χρηματοδότης-αφεντικο. Η χώρα θα αντιμετωπίσει στρατηγικό αδιέξοδο στο μέλλον και θα έχει προσωπική ευθύνη και αυτός συν οι υπόλοιπες μαριονέτες.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

nyxtovios έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:21 Μπορεί να κλείσει προξενια και σύνορα. Αυτό είναι μια αρχή και περνάει το μηνυμα. Δεν κάνει ο ίδιος κάτι επειδή δεν αφήνει ο χρηματοδότης-αφεντικο. Η χώρα θα αντιμετωπίσει στρατηγικό αδιέξοδο στο μέλλον και θα έχει προσωπική ευθύνη και αυτός συν οι υπόλοιπες μαριονέτες.
Το προξενείο ΟΚ. Τα σύνορα άμα τα κλείσουμε είμαστε σίγουροι ότι οι Τούρκοι θα πάθουν μεγαλύτερη ζημιά από εκείνη που θα πάθουμε εμείς; Αν η απάντηση είναι όχι, που μάλλον όχι είναι, κάτι τέτοιο θα είχε νόημα μόνο σαν κομμάτι ενός γενικότερου σχεδίου, διαφορετικά πυροβολάς τα πόδια σου με μια σπασμωδική κίνηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 13 Δεκ 2020, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Green Dragon έγραψε: 13 Δεκ 2020, 16:33
nyxtovios έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:21 Μπορεί να κλείσει προξενια και σύνορα. Αυτό είναι μια αρχή και περνάει το μηνυμα. Δεν κάνει ο ίδιος κάτι επειδή δεν αφήνει ο χρηματοδότης-αφεντικο. Η χώρα θα αντιμετωπίσει στρατηγικό αδιέξοδο στο μέλλον και θα έχει προσωπική ευθύνη και αυτός συν οι υπόλοιπες μαριονέτες.
Το προξενείο ΟΚ. Τα σύνορα άμα τα κλείσουμε είμαστε σίγουροι ότι οι Τούρκοι θα πάθουν μεγαλύτερη ζημιά από εκείνη που θα πάθουμε εμείς; Αν η απάντηση είναι όχι, που μάλλον όχι είναι, κάτι τέτοιο θα είχε νόημα μόνο σαν κομμάτι ενός γενικότερου σχεδίου, διαφορετικά πυροβολάς τα πόδια σου με μια σπασμωδική κίνηση.
Δεν μας ενδιαφέρει αν θα πάθουμε οικονομική ζημιά από τη στιγμή που θα τους κόψουμε την πρόσβαση και τα πάνε έλα με λαθρομετανάστες τζιχαντιστές και υπαλλήλους προξενίων. Σε κάποια χρόνια θα λέγαμε, καλύτερα να είχαμε κλέισει τα σύνορα και ας χάναμε χρήματα παρά έτσι όπως γεμίσαμε λαθρομετανάστες και υπαλλήλους της ΜΙΤ.
Έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο οπότε να χαμε να λέγαμε.
Άβαταρ μέλους
Fipps
Phorum.gr user: Fipps

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fipps »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Δεκ 2020, 02:55 δεν ειμαστε ευρωπαιοι αλλα ανατολιτες

Επειδή έχω γνωρίσει από κοντά πολλούς ανατολίτες, πίστεψέ με ο Έλληνας,δεν έχει καμία σχέση πολιτισμικά με αυτούς. Πολιτισμικά μοιάζουμε πολύ περισσότερο με τους Γερμανούς, παρά με τους Άραβες. Το ίδιο ισχύει και για τους Ισραηλινούς.
Κατεμέ και το Ισραήλ ακόμα θα έπρεπε να θεωρείται Ευρώπη.
Ιστορικά ναι και η Ελληνες και οι Εβραίοι ανοίκουν στους ανατολίτικους λαούς, αλλά από την εξάπλωση του ισλάμ και μετά, η κατάσταση διαφοροποιήθηκε.
Όταν σήμερα λες Ανατολίτης ακούγεται σαν να λες Μουσουλμάνος. Εφόσον οι Έλληνες δεν είναι Μουσουλμάνοι, είναι άτοπο να τους θεωρήσεις ανατολίτες.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Fipps έγραψε: 13 Δεκ 2020, 18:52

Επειδή έχω γνωρίσει από κοντά πολλούς ανατολίτες, πίστεψέ με ο Έλληνας,δεν έχει καμία σχέση πολιτισμικά με αυτούς. Πολιτισμικά μοιάζουμε πολύ περισσότερο με τους Γερμανούς, παρά με τους Άραβες. Το ίδιο ισχύει και για τους Ισραηλινούς.
Κατεμέ και το Ισραήλ ακόμα θα έπρεπε να θεωρείται Ευρώπη.
Ιστορικά ναι και η Ελληνες και οι Εβραίοι ανοίκουν στους ανατολίτικους λαούς, αλλά από την εξάπλωση του ισλάμ και μετά, η κατάσταση διαφοροποιήθηκε.
Όταν σήμερα λες Ανατολίτης ακούγεται σαν να λες Μουσουλμάνος. Εφόσον οι Έλληνες δεν είναι Μουσουλμάνοι, είναι άτοπο να τους θεωρήσεις ανατολίτες.
οκ ζησε με τις ψευδαισθησεις σου

που ειναι ο Γιωργης να σας τα πει ωραια? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”