(με ακόμα μεγαλύτερη π@@@@α)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πως θα αντιδρούσατε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: πως θα αντιδρούσατε;
(με ακόμα μεγαλύτερη π@@@@α)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
φιλε αν η φωτο ηταν οσο εισασταν μαζι θα το καταλαβαινες σιγουρα απο την διαθεση της για σεξ μαζι σου...η οποια θα ηταν ελαχιστηpaul25 έγραψε: 12 Δεκ 2020, 21:23 Εγω δεν θα εκανα τιποτα. Αν βγαζει τετοιες φωτο η αν εχει βλεψεις για αλλου, θα αρχισει να το εκδηλωνει και απο τα φανερα της σημαδια θα βρω την αφορμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 12 Δεκ 2020, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
stergiosbik
Παντως οχι το παλαμαρι του βαρκαρη.
Το ίδιο σκέφτηκα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μήπως είναι μικρό το κεφάλι της και ο τύπος αδίκως ανησύχησε;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Eθνικοκοινωνιστης
το εκαμε ο Οτις σε προλαβε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Albrecht έγραψε: 12 Δεκ 2020, 21:16 Θα το κουβέντιαζα μαζί της φυσικά. Το ίδιο έκανα μια φορά που η κοπέλα μου πήγε στο μπάνιο και χαζεύοντας το κινητό της έπεσα στα μηνύματά της όπου ένας φίλος της της έστειλε να περασει από το σπίτι της για να κοιμηθούν μαζί και αυτή απάντησε "φυσικά". Στην αρχή νευρίασα πολύ, θόλωσα, αλλά όταν βγήκε από το μπάνιο και την ρώτησα τι είναι αυτό το μήνυμα μου εξήγησε ότι ήταν ένας ομοφυλόφιλος φίλος της και απλά θα έβλεπαν ταινία μαζί. Ο διάλογος τα λύνει όλα παιδιά! Φανταστείτε να εβγαζα βιαστικά συμπεράσματα και να τη χώριζα χωρίς λόγο.

jason έγραψε: 12 Δεκ 2020, 21:40Albrecht έγραψε: 12 Δεκ 2020, 21:16 Θα το κουβέντιαζα μαζί της φυσικά. Το ίδιο έκανα μια φορά που η κοπέλα μου πήγε στο μπάνιο και χαζεύοντας το κινητό της έπεσα στα μηνύματά της όπου ένας φίλος της της έστειλε να περασει από το σπίτι της για να κοιμηθούν μαζί και αυτή απάντησε "φυσικά". Στην αρχή νευρίασα πολύ, θόλωσα, αλλά όταν βγήκε από το μπάνιο και την ρώτησα τι είναι αυτό το μήνυμα μου εξήγησε ότι ήταν ένας ομοφυλόφιλος φίλος της και απλά θα έβλεπαν ταινία μαζί. Ο διάλογος τα λύνει όλα παιδιά! Φανταστείτε να εβγαζα βιαστικά συμπεράσματα και να τη χώριζα χωρίς λόγο.![]()
Να και ο γκέι φίλος

Τι γέλιο θα κάνουν με το χαπατο τον αλμπρεχτη, παίζει να το παίζει και κουνιστος και να του λέει να χωρίσει με την άλλην γιατί τον θέλει για τον ίδιο
Σόρυ φίλος αλλά γιατί το παλικάρι να μην είναι γκέι, επειδή 'έχει μακρύ σαγόνι;
the end
Σωστός!1!!!1 Κι εγω έχω βρεθεί σε πάρομοια φάση αλλα δεν κινήθηκα βιαστικά γιατί σκέφτηκα ότι αμα τη χώριζα τα παιδιά του φίλου της θα μεγαλώνανε χωρίς τον πατέρα τουςAlbrecht έγραψε: 12 Δεκ 2020, 21:16 Θα το κουβέντιαζα μαζί της φυσικά. Το ίδιο έκανα μια φορά που η κοπέλα μου πήγε στο μπάνιο και χαζεύοντας το κινητό της έπεσα στα μηνύματά της όπου ένας φίλος της της έστειλε να περασει από το σπίτι της για να κοιμηθούν μαζί και αυτή απάντησε "φυσικά". Στην αρχή νευρίασα πολύ, θόλωσα, αλλά όταν βγήκε από το μπάνιο και την ρώτησα τι είναι αυτό το μήνυμα μου εξήγησε ότι ήταν ένας ομοφυλόφιλος φίλος της και απλά θα έβλεπαν ταινία μαζί. Ο διάλογος τα λύνει όλα παιδιά! Φανταστείτε να εβγαζα βιαστικά συμπεράσματα και να τη χώριζα χωρίς λόγο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik