Τι είναι το iq;SuperRogue έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:02Την διάγνωση μου για iq 80 δεν την διάβασες![]()
Μπρο το νωρίτερο που θα αρχίσετε να συμφιλιώνεστε με την ιδέα πως ο ηγέτης της αριστεράςTM είναι καμένος πολιτικά το καλύτερο για σας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Re: ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Το iq είναι μυς που πρέπει να εξασκήσεις. Το καλοκαίρι του 2015 η Κυρά Μέρκελ τον εξευτέλισε και αποκαλύφθηκε πως είναι απλά θρασύς τσόγλανος ετών 40.
Εντάξει, δεν είναι σαν τον υπουργό σου τον (λ)Άδωνι που έκανε 12 χρονάκια να πάρει ένα γαμημένο πτυχίο Ιστορικού.
- Οργισμένος
Οχι δα, μετα απο αυτο με τη βιλα πλησιαζει καπως τα επιπεδα ΑΓΠ.wooded glade έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:37 Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος ξεφτίλας όλων των εποχών.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Δείξε λίγη αξιοπρέπεια , μη γαμιέσαι παράφορα.Οργισμένος έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:21Οχι δα, μετα απο αυτο με τη βιλα πλησιαζει καπως τα επιπεδα ΑΓΠ.wooded glade έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:37 Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος ξεφτίλας όλων των εποχών.
ΑΛΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ.
Στύγιος έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:27Δείξε λίγη αξιοπρέπεια , μη γαμιέσαι παράφορα.Οργισμένος έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:21Οχι δα, μετα απο αυτο με τη βιλα πλησιαζει καπως τα επιπεδα ΑΓΠ.wooded glade έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:37 Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος ξεφτίλας όλων των εποχών.
ΑΛΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ.
και τι να πει ρε Στύγιε; Οτι ήμουν μαλάκας που ψήφιζα τους άλλους; Έχει και ένα Εγώ να προστατέψει.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Εννοείς τον Άδωνη που 22 χρονών ανέλαβε την εκδοτική του πατέρα του;Στύγιος έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:20Εντάξει, δεν είναι σαν τον υπουργό σου τον (λ)Άδωνι που έκανε 12 χρονάκια να πάρει ένα γαμημένο πτυχίο Ιστορικού.
"Ακατάβλητο επιχείρημα" και το έχω ξαναδεί και είναι μαλακία ολκής . Κι εγώ από 19 δούλευα.SuperRogue έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:31Εννοείς τον Άδωνη που 22 χρονών ανέλαβε την εκδοτική του πατέρα του;Στύγιος έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:20Εντάξει, δεν είναι σαν τον υπουργό σου τον (λ)Άδωνι που έκανε 12 χρονάκια να πάρει ένα γαμημένο πτυχίο Ιστορικού.
Μποτάκια , εγώ πήρα 2 πτυχία και μεταπτυχιακό στο διάστημα που ο κλανιάρης δεν κατάφερε ούτε το βασικό.
Ανέλαβε την επιχείρηση που του άφησε ο πατέρας του. φοβερό κατόρθωμα. για ρώτα και εμάς που μας άφησαν χρέη.
Τεράστια επιτυχία και κατόρθωμα να αναλαμβάνεις την δουλειά του πατέρα σου.
Εν τω μεταξυ αν παρέλαβε την εκδοτική του πατέρα του γιατί μας τον παρουσιάζουν για αυτοδημιούργητο;
Εν τω μεταξυ αν παρέλαβε την εκδοτική του πατέρα του γιατί μας τον παρουσιάζουν για αυτοδημιούργητο;
- Οργισμένος
Oxi da. Αλλα ειναι ξεφτιλας τι να πω;;;mao mao έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:30Στύγιος έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:27Δείξε λίγη αξιοπρέπεια , μη γαμιέσαι παράφορα.Οργισμένος έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:21
Οχι δα, μετα απο αυτο με τη βιλα πλησιαζει καπως τα επιπεδα ΑΓΠ.
ΑΛΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ.
και τι να πει ρε Στύγιε; Οτι ήμουν μαλάκας που ψήφιζα τους άλλους; Έχει και ένα Εγώ να προστατέψει.
Δεν φταιω εγω.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Υδράργυρος
Εναμιση χρονο μετα αρχιζω να νοσταλγω την εποχη συριζα. Αν εξαιρεσεις το πρωτο εξαμηνο συριζα, και κατι μαλακες πολακηδες και παππαδες, η χωρα ειχε μια σοβαροτερη ευρωπαικων αντιληψεων διακυβερνηση, που αφησε πισω της μεταρυθμιστικο εργο και το κυριοτερο γεματα ταμεια, απο τα οποια ζει η χωρα τωρα, και αυτα ξεκοκκαλιζουν τωρα αυτοι οι αχαρακτηριστοι
Πλέον δεν λυπάμαι κανέναν και δε συγχωρώ κανέναν ,είστε άξιοι της τύχης σας.
για τους δεξιούς αν δε σε νταντεύει ο πατέρα σου ως τα 50 , είσαι self made.3f3k έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:45 Τεράστια επιτυχία και κατόρθωμα να αναλαμβάνεις την δουλειά του πατέρα σου.
Πείτε μας για τα πτυχία του Άδωνι , αν τολμάτε 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 202 Απαντήσεις
- 5442 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ