!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άρθρο: "Τραβήξτε το αυτί των εταιρειών κούριερ"
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Άρθρο: "Τραβήξτε το αυτί των εταιρειών κούριερ"
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Μπορεί οι άλλοι να είναι σεσημασμένοι σου λέω.Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 21:07Σε εμάς ναι. Όλα.vagabondo έγραψε: 10 Δεκ 2020, 23:43Ονόματα στο θυροτηλέφωνο που να λειτουργεί, υπάρχουν;Juno έγραψε: 10 Δεκ 2020, 23:35
Τώρα με τη καραντίνα παρήγγειλα, πιο παλιά έχωνα κάποιον να βάλει και τα δικά μου στην παραγγελία του και να μοιραστούμε τα έξοδα, κυρίως επειδή βαριόμουν τη διαδικασία. Άρα δεν είμαι σεσημασμένη πως δεν με βρίσκουν.
Μιλάω για την πρώτη φορά που ήρθε ο κούριερ. Ήρθε χωρίς τηλέφωνο και απλώς κόλλησε αυτοκόλλητο και έφυγε. Είδα τη διαδρομή στο site τους. Τη μία μέρα ήρθε το δέμα στην Αθήνα στον γειτονικό δήμο, την άλλη δεν με βρήκαν χωρίς κλήση, την τρίτη το μετέφεραν στον δήμο μου αφού κατάφερα μετά από ώρες να τους μιλήσω και μετά δεν ξανασχολήθηκαν ούτε απάντησα σε τηλέφωνα που έκανα.
Και όταν τον πέτυχα για διανομή σε άλλο άτομο της πολυκατοικίας, μπήκε, κόλλησε το αυτοκόλλητο χωρίς να χτυπήσει κουδούνι και έκανε να φύγει. Διανομή ειδοποιήσεων δηλαδή.
Η ACS, στην Αθήνα τουλάχιστον, δεν κάνει διανομή δεμάτων, κάνει διανομή ειδοποιήσεων για να πας να τα παραλάβεις από το υποκατάστημα.
Όταν είναι να παραγγείλω κάτι πλέον, τους ρωτάω με ποια μεταφορική θα το φέρουν γιατί δεν δέχομαι να παραλάβω από ACS.
Spoiler
![]()
Αφού σου λέω, τον πέτυχα να κολλά ειδοποίηση για άλλους, του είπα πως είμαι εγώ για να δω τι θα κάνει και δεν είχε το δέμα. Είχε βγει μόνον με τις ειδοποιήσεις και την κολλητική ταινία.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Είπα και για εμένα όμως. Κόλλησαν χαρτάκι ότι δεν με βρήκαν και είχαν έρθει χωρίς συνεννόηση και μετά από τηλέφωνο για να έρθουν είπαν ότι ήρθαν μία φορά και δεν ξανάρχονται. Και το έστειλαν πίσω ως άρνηση παραλαβής. Ήμουν δυο μέρες στα τηλέφωνα για να συνεννοηθώ, ποια άρνηση παραλαβής;vagabondo έγραψε: 11 Δεκ 2020, 22:43Μπορεί οι άλλοι να είναι σεσημασμένοι σου λέω.Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 21:07Σε εμάς ναι. Όλα.
Αφού σου λέω, τον πέτυχα να κολλά ειδοποίηση για άλλους, του είπα πως είμαι εγώ για να δω τι θα κάνει και δεν είχε το δέμα. Είχε βγει μόνον με τις ειδοποιήσεις και την κολλητική ταινία.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Δεν είναι υποχρεωμένοι να το φέρουν δεύτερη φορά.Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 22:46Είπα και για εμένα όμως. Κόλλησαν χαρτάκι ότι δεν με βρήκαν και είχαν έρθει χωρίς συνεννόηση και μετά από τηλέφωνο για να έρθουν είπαν ότι ήρθαν μία φορά και δεν ξανάρχονται. Και το έστειλαν πίσω ως άρνηση παραλαβής. Ήμουν δυο μέρες στα τηλέφωνα για να συνεννοηθώ, ποια άρνηση παραλαβής;vagabondo έγραψε: 11 Δεκ 2020, 22:43Μπορεί οι άλλοι να είναι σεσημασμένοι σου λέω.Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 21:07
Σε εμάς ναι. Όλα.
Για άρνηση παραλαβής απαιτείται η υπογραφή σου, θα έπρεπε να το στείλουν πίσω ως αζήτητο.
Occasio facit furem
Ενώ μπορούν να το φέρουν πρώτη φορά χωρίς μία κλήση; Έτσι, ήρθα και δεν σε βρήκα, αφού το παρήγγειλες να παλουκωθείς μέσα μέχρι να στο στείλουν;vagabondo έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:13Δεν είναι υποχρεωμένοι να το φέρουν δεύτερη φορά.Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 22:46Είπα και για εμένα όμως. Κόλλησαν χαρτάκι ότι δεν με βρήκαν και είχαν έρθει χωρίς συνεννόηση και μετά από τηλέφωνο για να έρθουν είπαν ότι ήρθαν μία φορά και δεν ξανάρχονται. Και το έστειλαν πίσω ως άρνηση παραλαβής. Ήμουν δυο μέρες στα τηλέφωνα για να συνεννοηθώ, ποια άρνηση παραλαβής;
Για άρνηση παραλαβής απαιτείται η υπογραφή σου, θα έπρεπε να το στείλουν πίσω ως αζήτητο.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Και τι να κάνουν; Να κλείνουν ραντεβού με τον καθένα;Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:17Ενώ μπορούν να το φέρουν πρώτη φορά χωρίς μία κλήση; Έτσι, ήρθα και δεν σε βρήκα, αφού το παρήγγειλες να παλουκωθείς μέσα μέχρι να στο στείλουν;vagabondo έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:13Δεν είναι υποχρεωμένοι να το φέρουν δεύτερη φορά.Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 22:46
Είπα και για εμένα όμως. Κόλλησαν χαρτάκι ότι δεν με βρήκαν και είχαν έρθει χωρίς συνεννόηση και μετά από τηλέφωνο για να έρθουν είπαν ότι ήρθαν μία φορά και δεν ξανάρχονται. Και το έστειλαν πίσω ως άρνηση παραλαβής. Ήμουν δυο μέρες στα τηλέφωνα για να συνεννοηθώ, ποια άρνηση παραλαβής;
Occasio facit furem
6
Η επιχείρηση ταχυμεταφορών έχει την υποχρέωση να:
κάνει την επίδοση του αντικειμένου στη διεύθυνση του παραλήπτη, στον ίδιο ή σε σύνοικο πρόσωπο, σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη
σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη
οφείλει να προγραμματίσει τουλάχιστον δεύτερη προσπάθεια επίδοσης του αντικειμένου στον παραλήπτη, σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη
https://www.eett.gr/opencms/opencms/EET ... #Question5
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 11 Δεκ 2020, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λοιπόν, όλες οι άλλες μεταφορικές, ανεξαιρέτως, πήραν τηλέφωνο ή έστειλαν μήνυμα. Συμφωνήσαμε μέρα και διαθέσιμες ώρες και το έφεραν. Τόσο απλό.vagabondo έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:22Και τι να κάνουν; Να κλείνουν ραντεβού με τον καθένα;Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:17Ενώ μπορούν να το φέρουν πρώτη φορά χωρίς μία κλήση; Έτσι, ήρθα και δεν σε βρήκα, αφού το παρήγγειλες να παλουκωθείς μέσα μέχρι να στο στείλουν;vagabondo έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:13
Δεν είναι υποχρεωμένοι να το φέρουν δεύτερη φορά.
Ποια δεύτερη, εδώ δεν προγραμμάτισαν την πρώτη.enaon έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:286
Η επιχείρηση ταχυμεταφορών έχει την υποχρέωση να:
κάνει την επίδοση του αντικειμένου στη διεύθυνση του παραλήπτη, στον ίδιο ή σε σύνοικο πρόσωπο, σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη
σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη
οφείλει να προγραμματίσει τουλάχιστον δεύτερη προσπάθεια επίδοσης του αντικειμένου στον παραλήπτη, σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη
https://www.eett.gr/opencms/opencms/EET ... #Question5
την πρώτη δεν έχουν υποχρέωση να ενημερώσουν τον παραλήπτη, απλά να υπάρχει η πληροφορία αν την αναζητήσεις. Την δεύτερη πρέπει.
Περιμένω το κουτί του υπολογιστή ένα μήνα!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν έχεις τον αριθμό αποστολής να δεις που βρίσκεται;
Occasio facit furem
Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα από το οποίο το παρήγγειλες.
Occasio facit furem
Το σκέφτηκα, αλλά τι θα κάνουν; θα το ζητήσουν πίσω; Κι αν το κάνουν σάμπως θα τους το πάνε αμέσως;
Μακάρι δηλαδή γιατί ψήνομαι να περάσω κι από κει να το πάρω μόνος μου και να φύγω. Πιο ικανοποιητικό θα είναι από το να περιμένω να το φέρουν στην πόρτα μου.
Υπάρχει πάντως και η δυνατότητα να έθεταν όριο στον όγκο των δεμάτων που παραλαμβάνουν ανά μέρα, ώστε να μην υπερβαίνει τις δυνατότητες εξυπηρέτησης που έχουν και να παρατηρείται το χάος που περιγράψατε στις προηγούμενες σελίδες. Κατά τα λοιπά, οι εταιρίες κούριερ στην Ελλάδα είναι γενικώς πανάκριβες για αυτό που προσφέρουν και αναξιόπιστες.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 1090 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon