Έχω ανοίξει σχετικό νήμα εδώ και 10 μέρες περίπου.Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 11:51 Για πείτε απόψεις για τον νέο αυτό τρόπο αγοράς που μας ανακοινώθηκε σήμερα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Click Away
Re: Click Away
- hellegennes
Πρώτα απ' όλα, είναι η ευκαιρία σας να αγοράσετε ένα βιβλίο ιολογίας.paul25 έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:16 Εγω επιμενω, γιατι να ανοιξουν ξεχωριστα τα βιβλιοπωλεια; Τοση μεγαλη αναγκη ειναι;
/OANNHSEA/
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δε το είδα.
Πληρώνω πνευματικά δικαιώματα; Κάτι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Έχεις π.μ. με το ΙΒΑΝ μου
Θα σας ειδοποιήσουμε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Χαχαχα! Ασε ρε φιλε, εδω προτεραιοτητα ειναι να αγορασω μπουφαν που δεν εχω και βαζω ρουχα απο πανω δυο στρωσεις, ευτυχως που δεν εχει πολυ κρυο εδω, αλλα μερα μπαινει μερα βγαινει θα πεσει αποτομα και θα τον πιω.Ουτε παντοφλες δεν εχω, με τις καλοκαιρινες γυρνω.hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:45Πρώτα απ' όλα, είναι η ευκαιρία σας να αγοράσετε ένα βιβλίο ιολογίας.paul25 έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:16 Εγω επιμενω, γιατι να ανοιξουν ξεχωριστα τα βιβλιοπωλεια; Τοση μεγαλη αναγκη ειναι;
/OANNHSEA/
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- NewModelArmy
Βλεπω σε μαγαζια που ειναι ακομη ανοιχτα ,η πορτα να ειναι κλειστη και οι υπαλληλοι με τις μασκες στο πηγουνι μεχρι να μπει ο πελατης.Εκει δεν μπαινω ουτε με στολη αστροναυτη.Υπο αυτη την εννοια πιο ασφαλη τα κλικ αγουει με την προυποθεση οι βλαχοελληνες να τηρουν αυστηρα την αποσταση 2 μετρων στις ουρες.
Κάπου διάβασα που ο εκπρόσωπός του έλεγε ότι το βιβλίο μας βοηθάει ψυχικά στις δύσκολες αυτές ώρες και έτσι, πρόκειται ουσιαστικά περί υγειονομικού ενδιαφέροντος καταστήματα.paul25 έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:16 Εγω επιμενω, γιατι να ανοιξουν ξεχωριστα τα βιβλιοπωλεια; Τοση μεγαλη αναγκη ειναι; Πιο πολυ αναγκη εχεις να ανοιξει το ρουχαδικο να δοκιμασεις το ρουχαλακι σου.
Μπορείς να βγάλεις ό,τι συμπέρασμα θέλεις από αυτό.
- hellegennes
Ναι κι εγώ ήθελα και πετάχτηκα στο Mart και πήρα, επί τη ευκαιρία ωνίων για το κατάστημα. Ωραία ρουχαλάκια έφερε φέτος, θα ξαναπάω μάλλον μέσα στην εβδομάδα.paul25 έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:51Χαχαχα! Ασε ρε φιλε, εδω προτεραιοτητα ειναι να αγορασω μπουφαν που δεν εχω και βαζω ρουχα απο πανω δυο στρωσεις, ευτυχως που δεν εχει πολυ κρυο εδω, αλλα μερα μπαινει μερα βγαινει θα πεσει αποτομα και θα τον πιω.Ουτε παντοφλες δεν εχω, με τις καλοκαιρινες γυρνω.hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:45Πρώτα απ' όλα, είναι η ευκαιρία σας να αγοράσετε ένα βιβλίο ιολογίας.paul25 έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:16 Εγω επιμενω, γιατι να ανοιξουν ξεχωριστα τα βιβλιοπωλεια; Τοση μεγαλη αναγκη ειναι;
/OANNHSEA/
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εντωμεταξύ το προιόν που παρήγγειλες με cilck away,μπορεί να το έχουν "πασπατέψει" πιο πριν χέρια που ανήκουν σε ανθρώπους με κωρονοιό.NewModelArmy έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:52 Βλεπω σε μαγαζια που ειναι ακομη ανοιχτα ,η πορτα να ειναι κλειστη και οι υπαλληλοι με τις μασκες στο πηγουνι μεχρι να μπει ο πελατης.Εκει δεν μπαινω ουτε με στολη αστροναυτη.Υπο αυτη την εννοια πιο ασφαλη τα κλικ αγουει με την προυποθεση οι βλαχοελληνες να τηρουν αυστηρα την αποσταση 2 μετρων στις ουρες.
Τι νούμερο φοράς ; Πουλάω κάτι παλιές που είχα,με γούνα εσωτερική,τις οποίες παράτησα λόγω μυκητίασης.
5 ευρώ (η μία)
- NewModelArmy
Το ξερω,αυτο ομως αντιμετωπιζεται πιο ευκολα απο το να μπεις σε κλειστο χωρο με ανακλυκλωμενο κορωνο-αερα.Το παιρνεις με γαντια,το απολυμαινεις,το αφηνεις μια εβδομαδα πριν το ανοιξεις κλπ.Papa John έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:55Εντωμεταξύ το προιόν που παρήγγειλες με cilck away,μπορεί να το έχουν "πασπατέψει" πιο πριν χέρια που ανήκουν σε ανθρώπους με κωρονοιό.NewModelArmy έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:52 Βλεπω σε μαγαζια που ειναι ακομη ανοιχτα ,η πορτα να ειναι κλειστη και οι υπαλληλοι με τις μασκες στο πηγουνι μεχρι να μπει ο πελατης.Εκει δεν μπαινω ουτε με στολη αστροναυτη.Υπο αυτη την εννοια πιο ασφαλη τα κλικ αγουει με την προυποθεση οι βλαχοελληνες να τηρουν αυστηρα την αποσταση 2 μετρων στις ουρες.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν συμφωνώ σ' αυτό. Είναι συμβολική κίνηση που όμως έχει νόημα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:27paul25 έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:16 Εγω επιμενω, γιατι να ανοιξουν ξεχωριστα τα βιβλιοπωλεια; Τοση μεγαλη αναγκη ειναι; Πιο πολυ αναγκη εχεις να ανοιξει το ρουχαδικο να δοκιμασεις το ρουχαλακι σου.
https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 3183229953
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:45Πρώτα απ' όλα, είναι η ευκαιρία σας να αγοράσετε ένα βιβλίο ιολογίας.paul25 έγραψε: 11 Δεκ 2020, 14:16 Εγω επιμενω, γιατι να ανοιξουν ξεχωριστα τα βιβλιοπωλεια; Τοση μεγαλη αναγκη ειναι;
/OANNHSEA/
Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk