Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 10:27
stella έγραψε: 11 Δεκ 2020, 09:39
Είχα γράψει στις παρατηρήσεις "Καλέστε με πριν την παράδοση". Μου είχαν στείλει μήνυμα για παράδοση 15.30-18.30. Ήρθαν 12.00 χωρίς ενημέρωση. Με κάλεσαν κ ήμουν 3 στενά πιο κάτω, στο γραφείο. Εννοείται δεν ήρθαν. Τους περιμένω σήμερα πρωί, για να δούμε. Η αδρεναλίνη στα ύψη.
acs νεας σμύρνης;
Εχω σηκώσει τα ρολά την ώρα που έκλειναν για να πάρω το δέμα μου, είναι για κλωτσιές και για λίγο να τους τις δώσω, δε μιλάμε για τώρα με την κατάσταση αλλά σε φάση χαλαρή υποτίθεται.
Θέλουν μπόμπα.
Το χειρότερο κατάστημα της Ελλάδος μαζί με της Σαντορίνης
σας παω μια κοντρα με το πατρων-αγ ανδρεα.
πανω απο 2 δεκαετιες πριν, αρχαριος εμπορος εγω, κανω την πρωτη μου αποστολη σε πελατη με κουριερ. μαλιστα ηταν φτηνοπραγμα, κανα 500αρικο (δραχμες) εκανε, ενω τα μεταφορικα πρεπει να ηταν τα διπλα. αντικαταβολη.
παω σε καμμια βδομαδα, και ρωταω αν εχουν ερθει τα λεφτα μου. μπααα. επομενη βδομαδα, το ιδιο, ......... 3 μηνες μετα, χωρις να εχω κανει μανουρα και να εχω βαλει φωνες, απλως περνουσα καθε βδομαδα και ρωτουσα, ο υπευθυνος ερχεται με υφος, "πως κανεις ετσι κι εσυ για 500 δρχ, επιτελους, βαρεθηκα να σε βλεπω" βγαζει απο την τσεπη του ενα 500αρικο, και μου το δινει σαν να εδινε ελεημοσυνη, "παρτο να γλυτωσουμε απο σενα"
τι να κλασει η μπομπα, μπεβατρον χρειαζεται.