!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άρθρο: "Τραβήξτε το αυτί των εταιρειών κούριερ"
Re: Άρθρο: "Τραβήξτε το αυτί των εταιρειών κούριερ"
καλά κι εγώ νομίζω απλά δεν είχε καμία όρεξη να βγει τώρα το απόγευμα με τον κωλόκαιρα (δεν τον αδικώ) και πάτησε στο σύστημα "άφησα σημείωμα" για να πάει σπιτάκι του.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Χειροτερη εταιρεία απο την dhl δεν υπαρχει.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Δεκ 2020, 18:52Δεν έχουν μεγαλύτερα κέρδη, χάνουν μερίδιο αγοράς έτσι. Όταν έρθει η DHL και η αμαζων θα πάρουν το 80% της πιάτσας με το καλημέρα.Nostalgia έγραψε: 10 Δεκ 2020, 17:53Δεν παει ετσι, διοτι αυτοι με το ιδιο προσωπικο εχουν μεγαλυτερα κερδη, στα @@ τους εαν υπαρχουν καθυστερησεις, το κραξιμο δεν εχει επιπτωσεις, εαν ομως η κυβερνηση εβαζε ορια τοτε θα μιλουσαμε αλλιως....Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Δεκ 2020, 16:49
Μιλάμε για καθυστερημένους. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια αναπτυσσόμενη αγορά και χωρίς πανδημία. Και πριν δυο χρόνια το ίδιο αναπτυσσόμενη ήταν. Από την ανικανότητα των ΕΛΤΑ το πεδίο είναι ελεύθερο για όλους να πιάσουν την καλή.
Επίσης τι σημασία έχει κι αν δεν είναι μόνιμη. Έστω πως είναι μόνο πρόσκαιρη η ευκαιρία, πού το πρόβλημα; Ας κάνουν συμβάσεις τρίμηνες και ας νοικιάσουν οχήματα.
ναι, μεν ισχυει, αλλα και οι πελατες του τζαμπο γαμιουνται χ2.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Είχα γράψει στις παρατηρήσεις "Καλέστε με πριν την παράδοση". Μου είχαν στείλει μήνυμα για παράδοση 15.30-18.30. Ήρθαν 12.00 χωρίς ενημέρωση. Με κάλεσαν κ ήμουν 3 στενά πιο κάτω, στο γραφείο. Εννοείται δεν ήρθαν. Τους περιμένω σήμερα πρωί, για να δούμε. Η αδρεναλίνη στα ύψη.
- hellegennes
Σώπα, ρε φίλε. Επειδή εσύ αποφάσισες να μην βγεις από το σπίτι σου, χωρίς να συντρέχει ουσιαστικός λόγος, θα πρέπει ο άλλος να γαμηθεί να σε εξυπηρετήσει την στιγμή που θέλεις; Θα το βουλώσεις και θα περιμένεις, τώρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ευχαριστώ φίλε για το δέμα.foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2020, 00:09
Τώρα όμως με τη Γενική Ταχυδρομική έχω ανησυχήσει λίγο. Υπάρχει περιπτωση να το παραδώσουν σε άλλον; 1000 ευρώ δέμα; Με το όνομά μου και τιμολόγιο;
Ας επαναλάβω:
όποιος έχει πρόβλημα με εταιρία κούριερ, αλλάζει εταιρία.
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά καλύτερα από όλα τα κούριερς μαζί, ας ανοίξει μία εταιρία να τον προτιμήσουμε.
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά καλύτερα από όλα τα κούριερς μαζί, ας ανοίξει μία εταιρία να τον προτιμήσουμε.
- Cecily Anne
Όχι, διότι έκανα μία παραγγελία 1200 και για να την παραλάβω έπρεπε να δείξω ταυτότητα κλπ. Από μία αξία και πάνω είναι πιο "αυστηροί".foscilis έγραψε: 10 Δεκ 2020, 22:40 λοιπόν εμένα το πακέτο μου έκατσε έξι μέρες στα κεντρικά και το στείλανε στο μαγαζί τους στο Λαύριο "Λαύριο;" σκέφτηκα και πράγματι το ίδιο είπανε κι εκεί γιατί 24 ώρες μετά ξαναέφυγε για τα κεντρικά. Άλλες 24 ώρες μετά έφυγε εκ νέου από τα κεντρικά και σήμερα στις 17:07 άλλαξε κατάσταση σε "ΑΠΩΝ - ΣΗΜΕΙΩΜΑ" στην Παιανία.
Δε μένω Παιανία.
Γενική Ταχυδρομική.
1000 ευρώ αξία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Δεν μπορείς να αλλάξεις εταιρία, δεν ξέρω που ζεις, αλλά την εταιρία την επιλέγει το κατάστημα. Εσύ σαν πελάτης απλά πληρώνεις και κάνεις το σταυρό σου.stavmanr έγραψε: 11 Δεκ 2020, 10:21 Ας επαναλάβω:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εφόσον είσαι τόσο δυσαρεστημένη από την παράδοση, άλλαξε κατάστημα που ψωνίζεις ώστε να αλλάξεις και εταιρία παραδόσεων. Διάλεγε καταστήματα που δηλώνουν ρητά τον μεταφορέα τους και τα κόστη, όπως και το χρόνο παράδοσης.Cecily Anne έγραψε: 11 Δεκ 2020, 10:24Δεν μπορείς να αλλάξεις εταιρία, δεν ξέρω που ζεις, αλλά την εταιρία την επιλέγει το κατάστημα. Εσύ σαν πελάτης απλά πληρώνεις και κάνεις το σταυρό σου.stavmanr έγραψε: 11 Δεκ 2020, 10:21 Ας επαναλάβω:
acs νεας σμύρνης;stella έγραψε: 11 Δεκ 2020, 09:39 Είχα γράψει στις παρατηρήσεις "Καλέστε με πριν την παράδοση". Μου είχαν στείλει μήνυμα για παράδοση 15.30-18.30. Ήρθαν 12.00 χωρίς ενημέρωση. Με κάλεσαν κ ήμουν 3 στενά πιο κάτω, στο γραφείο. Εννοείται δεν ήρθαν. Τους περιμένω σήμερα πρωί, για να δούμε. Η αδρεναλίνη στα ύψη.
Εχω σηκώσει τα ρολά την ώρα που έκλειναν για να πάρω το δέμα μου, είναι για κλωτσιές και για λίγο να τους τις δώσω, δε μιλάμε για τώρα με την κατάσταση αλλά σε φάση χαλαρή υποτίθεται.
Θέλουν μπόμπα.
Το χειρότερο κατάστημα της Ελλάδος μαζί με της Σαντορίνης
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Δεν κατάλαβες, έχεις 5 εταιρίες-μεταφορικές όλες κι όλες. Όσα καταστήματα και να αλλάξεις, θα ξαναπέσεις πάνω της. Η μόνη λύση είναι να κάνεις παραγγελίες με αντικαταβολή και να τους γράφεις σ'αρχίδια σου, όποτε αργούν, οπότε να την πίνει το κατάστημα, μέχρι να τους αλλάξει. Εγώ το κάνω, όποτε είναι φτηνή η χρέωση με αντικαταβολή ή όταν δεν έχει έξτρα χρέωση.stavmanr έγραψε: 11 Δεκ 2020, 10:26Εφόσον είσαι τόσο δυσαρεστημένη από την παράδοση, άλλαξε κατάστημα που ψωνίζεις ώστε να αλλάξεις και εταιρία παραδόσεων. Διάλεγε καταστήματα που δηλώνουν ρητά τον μεταφορέα τους και τα κόστη, όπως και το χρόνο παράδοσης.Cecily Anne έγραψε: 11 Δεκ 2020, 10:24Δεν μπορείς να αλλάξεις εταιρία, δεν ξέρω που ζεις, αλλά την εταιρία την επιλέγει το κατάστημα. Εσύ σαν πελάτης απλά πληρώνεις και κάνεις το σταυρό σου.stavmanr έγραψε: 11 Δεκ 2020, 10:21 Ας επαναλάβω:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 11 Δεκ 2020, 10:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 10:27acs νεας σμύρνης;stella έγραψε: 11 Δεκ 2020, 09:39 Είχα γράψει στις παρατηρήσεις "Καλέστε με πριν την παράδοση". Μου είχαν στείλει μήνυμα για παράδοση 15.30-18.30. Ήρθαν 12.00 χωρίς ενημέρωση. Με κάλεσαν κ ήμουν 3 στενά πιο κάτω, στο γραφείο. Εννοείται δεν ήρθαν. Τους περιμένω σήμερα πρωί, για να δούμε. Η αδρεναλίνη στα ύψη.
Εχω σηκώσει τα ρολά την ώρα που έκλειναν για να πάρω το δέμα μου, είναι για κλωτσιές και για λίγο να τους τις δώσω, δε μιλάμε για τώρα με την κατάσταση αλλά σε
φάση χαλαρή υποτίθεται.
Θέλουν μπόμπα.
Το χειρότερο κατάστημα της Ελλάδος μαζί με της Σαντορίνης
Ναι, αυτοί!!!
Έχεις δίκιο και για την Σαντορίνη. Τιμολόγια είχα στείλει και χάθηκαν δύο φορές. Και τη δεύτερη ο υπεύθυνος αστειεύτηκε ότι ο ξενοδόχος είναι γκαντέμης.
ΥΓ: Είναι φυσικά.
Στη Σαντορίνη φέτο άλλαξε ο ιδιοκτήτης νομίζω και κάπως βελτιώθηκε η φάση.
Τίποτα, η ACS νεας σμύρνης είναι για φουρνέλο.
Έχει ξεκινήσει και η DHL τα εγχώρια(με παράδοση την επόμενη ακόμη και τώρα )αλλά με κόστος πενταπλάσιο.
Τίποτα, η ACS νεας σμύρνης είναι για φουρνέλο.
Έχει ξεκινήσει και η DHL τα εγχώρια(με παράδοση την επόμενη ακόμη και τώρα )αλλά με κόστος πενταπλάσιο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 1090 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-