Bαλτε ομως και την Ουγγαρια και την Πολωνια εδω. Δεν σας συμφερει ε? Μην τυχει και θηγει αυτος ο φιλος σας ο Ορμπαν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντρέπομαι που είμαι Ευρωπαίος
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Ντρέπομαι που είμαι Ευρωπαίος
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Ποιοι να βάλουμε φίλε μου;
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ολοι εσεις που λετε οτι το μονο προβλημα ειναι η ισλαμοφιλη Γερμανια και οτι το προτυπο μας θα πρεπει να ειναι ο Ορμπαν
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Γελάει ο κόσμος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Δεκ 2020, 00:00Εγώ καλά είμαι, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Επαληθεύονται οι προφητείες Δημοκρατικού, μπαίνουν ήδη οι πρώτες κυρώσεις και μαζί με το σουβλεροψώλη Μπάιντεν η Τουρκία μπάινει στο μικροσκόπιο και για νέες.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
θρίαμβος της Τουρκίας και του άξονα,των παραδοσιακών τους συμμάχων δηλαδη ήδη από τον Α παγκόσμιο.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Tι έγινε ρε παιδιά? Δε μπήκε ο φιλέλληνας Μακρόν στη φωτιά για να υπερασπιστεί τα ελληνικά δίκαια? Μην έχει
σχέση αυτό και με το διόρισμο του νέου Τούρκου πρεσβευτή στο Παρίσι, που «είναι φίλος» του Γάλλου Προέδρου?
https://www.enikos.gr/international/753 ... tou-makron
σχέση αυτό και με το διόρισμο του νέου Τούρκου πρεσβευτή στο Παρίσι, που «είναι φίλος» του Γάλλου Προέδρου?
https://www.enikos.gr/international/753 ... tou-makron
- wooded glade
Τι κυρωσεις επιβληθηκαν σε βαρος της Ελλάδας τελικα;
- hellegennes
Πολιτισμικά οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι είναι απόγονοί μας, γενετικά είμαστε Ευρωπαίοι, όσο μπορεί να στοιχειοθετηθεί γενετικός διαχωρισμός.Στρακαστρουκας έγραψε: 11 Δεκ 2020, 00:44 H Ελλαδα ανηκει στην Ανατολη. Τι σχεση εχουμε εμεις με τους Γερμανους και τους Σκανδιναβους? Πολιτισμικα και γενετικα παντα κοιτουσαμε προς ανατολας
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Το εξήγησα παραδίπλα. Με μια γερή δόση φαντασίας, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι δόθηκε μια κεκαλυμμένη προειδοποίηση ότι αν η Τουρκία δεν σταματήσει, ενδεχομένως σε κάποιο μελλοντικό συμβούλιο να τεθεί στο τραπέζι η προοπτική μιας ακόμα πιο μελλοντικής συζήτησης όπου θα εξεταστεί η επιβολή, στο απώτερο μέλλον, ορισμένων περιοριστικών μέτρων, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ αφού ληφθεί υπόψη η στάση που θα τηρήσει ο επόμενος (εκείνη την περίοδο) πρόεδρος των ΗΠΑ. #fuckgermany#fuckeu
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Εμείς τα λέγαμε από πριν ότι δεν θα τους κάνουν τίποτα όταν εδώ κάμποσοι περίμεναν...διακοπη της τελωνειακής ένωσης και εμπάργκο όπλων (αχαχαχα).Scouser έγραψε: 11 Δεκ 2020, 07:47 Το εξήγησα παραδίπλα. Με μια γερή δόση φαντασίας, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι δόθηκε μια κεκαλυμμένη προειδοποίηση ότι αν η Τουρκία δεν σταματήσει, ενδεχομένως σε κάποιο μελλοντικό συμβούλιο να τεθεί στο τραπέζι η προοπτική μιας ακόμα πιο μελλοντικής συζήτησης όπου θα εξεταστεί η επιβολή, στο απώτερο μέλλον, ορισμένων περιοριστικών μέτρων, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ αφού ληφθεί υπόψη η στάση που θα τηρήσει ο επόμενος (εκείνη την περίοδο) πρόεδρος των ΗΠΑ. #fuckgermany#fuckeu
Το θεμα ειναι τώρα τι κάνουμε.
- Μαυροβασίλης
ΤΡΕΜΕΤΕ ΑΓΑΡΗΝΟΙ!!!

Spoiler

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Συνεχίζουμε να κάνουμε το μόνο πράγμα που έχει ελπίδες να βοηθήσει - εξοπλισμούς και διμερείς συμφωνίες. Μηδενική σπατάλη ενέργειας στην ΕΕ, η κυβέρνηση το έχει καταλάβει, ήδη αυτήν την φορά ασχολήθηκε πολύ λιγότερο με το να πάρει κάτι ουσιαστικό από εκεί.panos291 έγραψε: 11 Δεκ 2020, 08:25Εμείς τα λέγαμε από πριν ότι δεν θα τους κάνουν τίποτα όταν εδώ κάμποσοι περίμεναν...διακοπη της τελωνειακής ένωσης και εμπάργκο όπλων (αχαχαχα).Scouser έγραψε: 11 Δεκ 2020, 07:47 Το εξήγησα παραδίπλα. Με μια γερή δόση φαντασίας, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι δόθηκε μια κεκαλυμμένη προειδοποίηση ότι αν η Τουρκία δεν σταματήσει, ενδεχομένως σε κάποιο μελλοντικό συμβούλιο να τεθεί στο τραπέζι η προοπτική μιας ακόμα πιο μελλοντικής συζήτησης όπου θα εξεταστεί η επιβολή, στο απώτερο μέλλον, ορισμένων περιοριστικών μέτρων, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ αφού ληφθεί υπόψη η στάση που θα τηρήσει ο επόμενος (εκείνη την περίοδο) πρόεδρος των ΗΠΑ. #fuckgermany#fuckeu
Όταν λες συνεχίζουμε; Βλέπεις κανέναν εξοπλισμό άμεσα στον ορίζοντα; Γιατί εγώ βλέπω πολλά λόγια και από ουσία τίποτα.Green Dragon έγραψε: 11 Δεκ 2020, 08:34Συνεχίζουμε να κάνουμε το μόνο πράγμα που έχει ελπίδες να βοηθήσει - εξοπλισμούς και διμερείς συμφωνίες. Μηδενική σπατάλη ενέργειας στην ΕΕ, η κυβέρνηση το έχει καταλάβει, ήδη αυτήν την φορά ασχολήθηκε πολύ λιγότερο με το να πάρει κάτι ουσιαστικό από εκεί.panos291 έγραψε: 11 Δεκ 2020, 08:25Εμείς τα λέγαμε από πριν ότι δεν θα τους κάνουν τίποτα όταν εδώ κάμποσοι περίμεναν...διακοπη της τελωνειακής ένωσης και εμπάργκο όπλων (αχαχαχα).Scouser έγραψε: 11 Δεκ 2020, 07:47 Το εξήγησα παραδίπλα. Με μια γερή δόση φαντασίας, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι δόθηκε μια κεκαλυμμένη προειδοποίηση ότι αν η Τουρκία δεν σταματήσει, ενδεχομένως σε κάποιο μελλοντικό συμβούλιο να τεθεί στο τραπέζι η προοπτική μιας ακόμα πιο μελλοντικής συζήτησης όπου θα εξεταστεί η επιβολή, στο απώτερο μέλλον, ορισμένων περιοριστικών μέτρων, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ αφού ληφθεί υπόψη η στάση που θα τηρήσει ο επόμενος (εκείνη την περίοδο) πρόεδρος των ΗΠΑ. #fuckgermany#fuckeu
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Ενώ βλέπουν το μαχαίρι του μουσουλμάνου μέσα στις πόλεις τους , συνεχίζουν να κάνουν τα στραβά μάτια στον βωμό του κέρδους . Όταν θα δουν τον πύραυλο του μουσουλμάνου τότε θα χτυπάνε το κεφάλι τους . Εμείς οι Έλληνες δεν κρατάμε κακίες , θα τους συγχωρήσουμε και πάλι .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 15 Απαντήσεις