Η προτεραιότητα τους είναι να τα ξύνουν.John Brown Gun Club έγραψε: 10 Δεκ 2020, 19:34Η προτεραιοτητα τους ειναι να προστατευουν το στατους κβο, οχι τους εργαζομενους η τους καταναλωτες. Εναλλακτικα κανουν που και που καμια καταδρομικη στα εξαρχεια για να ευφρανθει το κραουντ που του σηκωνεται με επιδειξεις καταστολης.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Δεκ 2020, 19:30Επειδή οι μπάτσοι κάνουν κατάληψη στους καναπέδες.John Brown Gun Club έγραψε: 10 Δεκ 2020, 19:28
Αυτες ομως ειναι οι εργοδοτικες απαιτησεις στον κλαδο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άρθρο: "Τραβήξτε το αυτί των εταιρειών κούριερ"
- Λίνο Βεντούρα
Re: Άρθρο: "Τραβήξτε το αυτί των εταιρειών κούριερ"
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Dwarven Blacksmith
Γιατί νομίζεις ότι τον τροχό μπορεί κανείς να τον παράξει σε μικρές ποσότητες στο ίδιο κόστος που τον παράγει ένα εργοστάσια τροχών;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Δεκ 2020, 21:59Έλεος, λες και ανακαλύπτουμε τον τροχό. Το μόνο αξιομνημόνευτο στο κόστος θα ήταν το λογισμικό (ΤΝ), που στην ελληνική περίπτωση χρειάζεται έτσι κι αλλιώς τοπική επαναριθμισηJohn Brown Gun Club έγραψε: 10 Δεκ 2020, 19:30Τωρα σοβαρα, συγκρινεις το κοστος αγορας ενος συστηματος σε σειριακη παραγωγη και ενος προτωτυπου;
Εννοώ κυριολεκτικά, ένα τροχό.
- John Brown Gun Club
Επιεικως τρεις φορες πανω το κοστος, και δεν θιγω καν το ζητημα συντηρησης, υποστηριξης και ανταλλακτικων.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Δεκ 2020, 21:59Έλεος, λες και ανακαλύπτουμε τον τροχό. Το μόνο αξιομνημόνευτο στο κόστος θα ήταν το λογισμικό (ΤΝ), που στην ελληνική περίπτωση χρειάζεται έτσι κι αλλιώς τοπική επαναριθμισηJohn Brown Gun Club έγραψε: 10 Δεκ 2020, 19:30Τωρα σοβαρα, συγκρινεις το κοστος αγορας ενος συστηματος σε σειριακη παραγωγη και ενος προτωτυπου;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Αυτο κάνουν όλοι, οταν δεν βρίσκουν τον παραλήπτη κάμποσες φορές.Juno έγραψε: 10 Δεκ 2020, 20:34 Έχασα μία παραλαβή από ACS.
Τους είπα ότι δεν πάω να το παραλάβω από το κατάστημα και να μου το φέρουν σπίτι, όπως είναι υποχρεωμένοι και το επέστρεψαν ως άρνηση παραλαβής.
Μετά από αυτό, μια μέρα πετυχαίνω έναν της ACS να κολλάει χαρτάκι "ήρθαμε και δεν σας βρήκαμε" για άλλο διαμέρισμα.
Του λέω "εγώ είμαι, πού είναι το πακέτο;". Μου λέει "δεν το έχω". Τότε τι γράφεις εκεί "δεν σας βρήκαμε, αφού με βρήκες".
Αρχίζει να φεύγει με γρήγορο βήμα, τον ακολουθώ μέχρι την εξώπορτα, "βρε δώσ'το μου, δεν το έχεις, μόνον χαρτάκια κολλάς;"
Δεν απάντησε και έφυγε.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Διάβασε το όλο. Η ACS περνά απροειδοποίητα, χωρίς τηλέφωνο και κολλά αυτοκόλλητα. Δεν χτυπά καν το κουδούνι μήπως και είσαι μέσα κατά λάθος. Δεν έχουν τα πακέτα μαζί τους.vagabondo έγραψε: 10 Δεκ 2020, 22:37Αυτο κάνουν όλοι, οταν δεν βρίσκουν τον παραλήπτη κάμποσες φορές.Juno έγραψε: 10 Δεκ 2020, 20:34 Έχασα μία παραλαβή από ACS.
Τους είπα ότι δεν πάω να το παραλάβω από το κατάστημα και να μου το φέρουν σπίτι, όπως είναι υποχρεωμένοι και το επέστρεψαν ως άρνηση παραλαβής.
Μετά από αυτό, μια μέρα πετυχαίνω έναν της ACS να κολλάει χαρτάκι "ήρθαμε και δεν σας βρήκαμε" για άλλο διαμέρισμα.
Του λέω "εγώ είμαι, πού είναι το πακέτο;". Μου λέει "δεν το έχω". Τότε τι γράφεις εκεί "δεν σας βρήκαμε, αφού με βρήκες".
Αρχίζει να φεύγει με γρήγορο βήμα, τον ακολουθώ μέχρι την εξώπορτα, "βρε δώσ'το μου, δεν το έχεις, μόνον χαρτάκια κολλάς;"
Δεν απάντησε και έφυγε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 10 Δεκ 2020, 22:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
λοιπόν εμένα το πακέτο μου έκατσε έξι μέρες στα κεντρικά και το στείλανε στο μαγαζί τους στο Λαύριο "Λαύριο;" σκέφτηκα και πράγματι το ίδιο είπανε κι εκεί γιατί 24 ώρες μετά ξαναέφυγε για τα κεντρικά. Άλλες 24 ώρες μετά έφυγε εκ νέου από τα κεντρικά και σήμερα στις 17:07 άλλαξε κατάσταση σε "ΑΠΩΝ - ΣΗΜΕΙΩΜΑ" στην Παιανία.
Δε μένω Παιανία.
Γενική Ταχυδρομική.
1000 ευρώ αξία.
Δε μένω Παιανία.
Γενική Ταχυδρομική.
1000 ευρώ αξία.
- wooded glade
Μιά φορά, επί εποχής όκιου, μου είχαν στείλει ένα δέμα από την Αγγλία με κούριερ να παραδοθεί σε ταχυδρομική θυρίδα.
Τα ΕΛΤΑ δεν το παρελάμβαναν και πήγε πίσω.
Πάω να ρωτήσω γιατί και μου λέει ο υπάλληλος "τα ΕΛΤΑ είναι δημόσιος οργανισμός, δεν παραλαμβάνουμε από τους κούριερ κύριε".
Λέω καλά, μιά και το είχα ήδη ψυλιαστεί, απομακρύνομαι αλλά παρέμεινα εντός της αιθούσης δίπλα στην πόρτα μάλλον και συζήταγα με ένα φίλο για άλλα πράγματα πλέον. Βαράει το κινητό του φίλου αρχίζει αυτός να μιλάει στο κινητό και εγώ περίμενα υπομονετικά να τελειώσει για να συνεχίσω αυτό που έλεγα.
Όσο διαρκούσε αυτό άκουγα όμως τους πασοκο-υπαλλήλους των ΕΛΤΑ που έλεγαν δείχνοντας εμένα "να, αυτός ο αντιδραστικός ήταν, κοίτα, ήρθε εδώ τώρα η δεξιά να κάνει παράπονα για τους κούριερ".
Τα ΕΛΤΑ δεν το παρελάμβαναν και πήγε πίσω.
Πάω να ρωτήσω γιατί και μου λέει ο υπάλληλος "τα ΕΛΤΑ είναι δημόσιος οργανισμός, δεν παραλαμβάνουμε από τους κούριερ κύριε".
Λέω καλά, μιά και το είχα ήδη ψυλιαστεί, απομακρύνομαι αλλά παρέμεινα εντός της αιθούσης δίπλα στην πόρτα μάλλον και συζήταγα με ένα φίλο για άλλα πράγματα πλέον. Βαράει το κινητό του φίλου αρχίζει αυτός να μιλάει στο κινητό και εγώ περίμενα υπομονετικά να τελειώσει για να συνεχίσω αυτό που έλεγα.
Όσο διαρκούσε αυτό άκουγα όμως τους πασοκο-υπαλλήλους των ΕΛΤΑ που έλεγαν δείχνοντας εμένα "να, αυτός ο αντιδραστικός ήταν, κοίτα, ήρθε εδώ τώρα η δεξιά να κάνει παράπονα για τους κούριερ".
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Λες να το διάβασα μισό;Juno έγραψε: 10 Δεκ 2020, 22:40Διάβασε το όλο. Η ACS περνά απροειδοποίητα, χωρίς τηλέφωνο και κολλά αυτοκόλλητα. Δεν χτυπά καν το κουδούνι μήπως και είσαι μέσα κατά λάθος. Δεν έχουν τα πακέτα μαζί τους.vagabondo έγραψε: 10 Δεκ 2020, 22:37Αυτο κάνουν όλοι, οταν δεν βρίσκουν τον παραλήπτη κάμποσες φορές.Juno έγραψε: 10 Δεκ 2020, 20:34 Έχασα μία παραλαβή από ACS.
Δεν απάντησε και έφυγε.
Αν επανειλημμένως ο κούριερ δεν βρίσκει κάποιον παραλήπτη, αφήνει ειδοποιητήριο για να μην κουβαλά τσάμπα το δέμα. Στην θέση του θα βάλει δέμα που είναι πιο πιθανό να παραδοθεί. Δεν έχει να κάνει αυτό με κάποια συγκεκριμένη εταιρία.
Occasio facit furem
Από capital.gr
onlineζαχαροπλαστης 07/12/2020 13:16
16 ψήφοι
Η γενική ταχυδρομική στην περιοχή μου έκανε το εξής πολύ έξυπνο ναύλωσε ταξι το οποίο έχει αναλάβει να μοιράζει τα δέματα,να επικοινωνεί με τους παραλήπτες ακόμη και να εισπράτει αντικαταβολές.Έτσι και η δουλειά γίνεται και ένας οδηγός ταξι που θα ήταν ατελείωτες ώρες σταθμευμένος στην πιάτσα άπραγος έχει δουλειά και μάλιστα όπως μου είπε είναι πλήρως απασχολημένος από το πρωί μέχρι το βράδυ.
https://www.capital.gr/forum/thread/6966330?page=1
onlineζαχαροπλαστης 07/12/2020 13:16
16 ψήφοι
Η γενική ταχυδρομική στην περιοχή μου έκανε το εξής πολύ έξυπνο ναύλωσε ταξι το οποίο έχει αναλάβει να μοιράζει τα δέματα,να επικοινωνεί με τους παραλήπτες ακόμη και να εισπράτει αντικαταβολές.Έτσι και η δουλειά γίνεται και ένας οδηγός ταξι που θα ήταν ατελείωτες ώρες σταθμευμένος στην πιάτσα άπραγος έχει δουλειά και μάλιστα όπως μου είπε είναι πλήρως απασχολημένος από το πρωί μέχρι το βράδυ.
https://www.capital.gr/forum/thread/6966330?page=1
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Τώρα με τη καραντίνα παρήγγειλα, πιο παλιά έχωνα κάποιον να βάλει και τα δικά μου στην παραγγελία του και να μοιραστούμε τα έξοδα, κυρίως επειδή βαριόμουν τη διαδικασία. Άρα δεν είμαι σεσημασμένη πως δεν με βρίσκουν.vagabondo έγραψε: 10 Δεκ 2020, 23:22Λες να το διάβασα μισό;Juno έγραψε: 10 Δεκ 2020, 22:40Διάβασε το όλο. Η ACS περνά απροειδοποίητα, χωρίς τηλέφωνο και κολλά αυτοκόλλητα. Δεν χτυπά καν το κουδούνι μήπως και είσαι μέσα κατά λάθος. Δεν έχουν τα πακέτα μαζί τους.vagabondo έγραψε: 10 Δεκ 2020, 22:37
Αυτο κάνουν όλοι, οταν δεν βρίσκουν τον παραλήπτη κάμποσες φορές.![]()
Αν επανειλημμένως ο κούριερ δεν βρίσκει κάποιον παραλήπτη, αφήνει ειδοποιητήριο για να μην κουβαλά τσάμπα το δέμα. Στην θέση του θα βάλει δέμα που είναι πιο πιθανό να παραδοθεί. Δεν έχει να κάνει αυτό με κάποια συγκεκριμένη εταιρία.
Μιλάω για την πρώτη φορά που ήρθε ο κούριερ. Ήρθε χωρίς τηλέφωνο και απλώς κόλλησε αυτοκόλλητο και έφυγε. Είδα τη διαδρομή στο site τους. Τη μία μέρα ήρθε το δέμα στην Αθήνα στον γειτονικό δήμο, την άλλη δεν με βρήκαν χωρίς κλήση, την τρίτη το μετέφεραν στον δήμο μου αφού κατάφερα μετά από ώρες να τους μιλήσω και μετά δεν ξανασχολήθηκαν ούτε απάντησα σε τηλέφωνα που έκανα.
Και όταν τον πέτυχα για διανομή σε άλλο άτομο της πολυκατοικίας, μπήκε, κόλλησε το αυτοκόλλητο χωρίς να χτυπήσει κουδούνι και έκανε να φύγει. Διανομή ειδοποιήσεων δηλαδή.
Η ACS, στην Αθήνα τουλάχιστον, δεν κάνει διανομή δεμάτων, κάνει διανομή ειδοποιήσεων για να πας να τα παραλάβεις από το υποκατάστημα.
Όταν είναι να παραγγείλω κάτι πλέον, τους ρωτάω με ποια μεταφορική θα το φέρουν γιατί δεν δέχομαι να παραλάβω από ACS.

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ονόματα στο θυροτηλέφωνο που να λειτουργεί, υπάρχουν;Juno έγραψε: 10 Δεκ 2020, 23:35Τώρα με τη καραντίνα παρήγγειλα, πιο παλιά έχωνα κάποιον να βάλει και τα δικά μου στην παραγγελία του και να μοιραστούμε τα έξοδα, κυρίως επειδή βαριόμουν τη διαδικασία. Άρα δεν είμαι σεσημασμένη πως δεν με βρίσκουν.vagabondo έγραψε: 10 Δεκ 2020, 23:22Λες να το διάβασα μισό;Juno έγραψε: 10 Δεκ 2020, 22:40
Διάβασε το όλο. Η ACS περνά απροειδοποίητα, χωρίς τηλέφωνο και κολλά αυτοκόλλητα. Δεν χτυπά καν το κουδούνι μήπως και είσαι μέσα κατά λάθος. Δεν έχουν τα πακέτα μαζί τους.![]()
Μιλάω για την πρώτη φορά που ήρθε ο κούριερ. Ήρθε χωρίς τηλέφωνο και απλώς κόλλησε αυτοκόλλητο και έφυγε. Είδα τη διαδρομή στο site τους. Τη μία μέρα ήρθε το δέμα στην Αθήνα στον γειτονικό δήμο, την άλλη δεν με βρήκαν χωρίς κλήση, την τρίτη το μετέφεραν στον δήμο μου αφού κατάφερα μετά από ώρες να τους μιλήσω και μετά δεν ξανασχολήθηκαν ούτε απάντησα σε τηλέφωνα που έκανα.
Και όταν τον πέτυχα για διανομή σε άλλο άτομο της πολυκατοικίας, μπήκε, κόλλησε το αυτοκόλλητο χωρίς να χτυπήσει κουδούνι και έκανε να φύγει. Διανομή ειδοποιήσεων δηλαδή.
Η ACS, στην Αθήνα τουλάχιστον, δεν κάνει διανομή δεμάτων, κάνει διανομή ειδοποιήσεων για να πας να τα παραλάβεις από το υποκατάστημα.
Όταν είναι να παραγγείλω κάτι πλέον, τους ρωτάω με ποια μεταφορική θα το φέρουν γιατί δεν δέχομαι να παραλάβω από ACS.
![]()
Occasio facit furem
-
- Casper -
Πω πω. Νιώθω πολύ τυχερή μ' αυτά που διαβάζω. Σε εμάς η acs και η γενική ταχυδρομική είναι τοπ. Εξυπηρέτηση φουλ. Μια φορά μου είπε ο άνθρωπος "θες να γυρίσω πίσω να στο φέρω;" επειδή ήμουν μάθημα και τον πήρα πίσω μετά όταν είδα την αναπάντητη. Εννοείται πως του είπα να συνεχίσει την δουλειά του και μου το φέρνει άλλη μέρα. Αν έρθουν και δεν σε βρουν σου στέλνουν και μήνυμα για να κλείσεις "ραντεβού".
Στην Κύπρο;- Casper - έγραψε: 10 Δεκ 2020, 23:47 Πω πω. Νιώθω πολύ τυχερή μ' αυτά που διαβάζω. Σε εμάς η acs και η γενική ταχυδρομική είναι τοπ. Εξυπηρέτηση φουλ. Μια φορά μου είπε ο άνθρωπος "θες να γυρίσω πίσω να στο φέρω;" επειδή ήμουν μάθημα και τον πήρα πίσω μετά όταν είδα την αναπάντητη. Εννοείται πως του είπα να συνεχίσει την δουλειά του και μου το φέρνει άλλη μέρα. Αν έρθουν και δεν σε βρουν σου στέλνουν και μήνυμα για να κλείσεις "ραντεβού".
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Εγώ μένω 40 μέτρα από κατάστημα ACS οπότε για να είμαι ειλικρινής έχω τέλεια εξυπηρέτηση. Ούτε αυτούς τους νοιάζει να περπατήσουν 40 μέτρα ούτε εμένα. Μάλιστα αν μου σκάσει ΣΜΣ ότι είναι να παραδοθεί το δέμα το κάνω από μόνος μου reroute στο κατάστημα για να το παραλάβω όποτε γουστάρω εγώ. Απλώς όταν έρχονται σπίτι με καμία κυβέρνηση δεν ανεβαίνει 4ο όροφο ο υπάλληλος. Πάντα μου λέει κάτι στο (χαλασμένο) θυροτηλέφωνο το οποίο καταλαβαίνω ότι σημαίνει "κατέβα να το πάρεις".
Τώρα όμως με τη Γενική Ταχυδρομική έχω ανησυχήσει λίγο. Υπάρχει περιπτωση να το παραδώσουν σε άλλον; 1000 ευρώ δέμα; Με το όνομά μου και τιμολόγιο;
Τώρα όμως με τη Γενική Ταχυδρομική έχω ανησυχήσει λίγο. Υπάρχει περιπτωση να το παραδώσουν σε άλλον; 1000 ευρώ δέμα; Με το όνομά μου και τιμολόγιο;
Σιγά μην δώσει ο διανομέας δέμα 1000 ευρώ σε άλλον.foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2020, 00:09
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 1090 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 0 Απαντήσεις