Nero έγραψε: 18 Ιούλ 2018, 00:46 το αγαπημένο μου χαπενιγκ μακράν είναι τότε που βγήκε έξω ντυμένος σαν τη σχωρεμένη τη γειτόνισά μου,την κυρα Γεωργία
![]()

Nero έγραψε: 18 Ιούλ 2018, 00:46 το αγαπημένο μου χαπενιγκ μακράν είναι τότε που βγήκε έξω ντυμένος σαν τη σχωρεμένη τη γειτόνισά μου,την κυρα Γεωργία
![]()

Δεν τον είδες με βλέμμα βρυκόλακα στο ματς με την Νιγηρία ;
τωρα αυτο το λες για καλο?Χουργιατς έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 12:35 Πλάκα στην πλάκα, πέρασα από περιστέρι πρόσφατα και έπαθα την πλάκα μου με το πόσο οργανωμένος είναι ο δήμος,
το ξέρατε ότι υπάρχει υπάλληλος που φέρνει με το παπάκι βόλτα όλους τους δρόμους κάθε νύχτα και σημειώνει τις καμμένες λάμπες;
τα προωθεί το πρωί στις υπηρεσίες και το συνεργείο έχει τρείς μέρες το πολύ να αλλάξει τη λάμπα
ο_Ο
Επίσης, οι διαζευγμένες γυναίκες με παιδιά προσλαμβάνονται στο δήμο κατά προτεραιότητα
Έχει τα καλά του δεν μπορώ να πω. Ειδικά αν μένεις κέντρο Περιστέρι απολαμβάνεις όλα τα προνόμια. Αν από την άλλη μένεις στα προάστιά του, είσαι πιο ξεχασμένος και από ναυαγό στον Ειρηνικό.Χουργιατς έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 12:35 Πλάκα στην πλάκα, πέρασα από περιστέρι πρόσφατα και έπαθα την πλάκα μου με το πόσο οργανωμένος είναι ο δήμος,
το ξέρατε ότι υπάρχει υπάλληλος που φέρνει με το παπάκι βόλτα όλους τους δρόμους κάθε νύχτα και σημειώνει τις καμμένες λάμπες;
τα προωθεί το πρωί στις υπηρεσίες και το συνεργείο έχει τρείς μέρες το πολύ να αλλάξει τη λάμπα
ο_Ο
Επίσης, οι διαζευγμένες γυναίκες με παιδιά προσλαμβάνονται στο δήμο κατά προτεραιότητα