!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απομάκρυνση και προστασία ψυχικής υγείας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Απομάκρυνση και προστασία ψυχικής υγείας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

the comet the course the tail έγραψε: 09 Δεκ 2020, 22:34
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Δεκ 2020, 22:33
Στύγιος έγραψε: 09 Δεκ 2020, 22:31

Δεν οφείλω να απαντήσω πέραν του ωραρίου εργασίας και φυσικά την έχω block :8)
Αν το καλοσκεφτούμε οι πιο τοξικοί άνθρωποι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε βρίσκονται συνήθως σε επαγγελματικό περιβάλλον ..
άστα να πάνε. ειδικά αν είμαστε ΔΥ και δεν μας πάει καρδιά να παραιτηθούμε... θα τους υποστούμε... :e040:
Αυτό ισχύει και για κάθε εργαζόμενο ο οποίος δεν μπορεί να παραιτηθεί η να φύγει από την δουλειά του και υα πρέπει αναγκαστικά να υποστεί η να αντιμετωπίσει τοξικούς ανθρώπους στην δουλειά του
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Αν είναι εκτός οικογένειας , απομακρύνω όσους μου προκαλούν συναισθήματα ή αντιδράσεις που δεν μπορώ να διαχειριστώ. Μπορεί να μην τους απομακρύνω πρακτικά αλλά κατεβάζω ρολά σε οτιδήποτε βγαίνει από εκείνους και μπορεί να με επηρεάσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Για αιτίες λοιπόν μέχρι τώρα σημειώνω: τοξικότητα, άγχος, υπερβολική περιέργεια/αδιακρισία.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Στύγιος έγραψε: 09 Δεκ 2020, 22:31

Δεν οφείλω να απαντήσω πέραν του ωραρίου εργασίας και φυσικά την έχω block :8)
Αν το καλοσκεφτούμε οι πιο τοξικοί άνθρωποι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε βρίσκονται συνήθως σε επαγγελματικό περιβάλλον ..
άστα να πάνε. ειδικά αν είμαστε ΔΥ και δεν μας πάει καρδιά να παραιτηθούμε... θα τους υποστούμε... :e040:
Φίλε μπορεί να κοροϊδεύεις, έχει καλώς. Υπήρξα διευθυντής σχολείου πριν μερικά χρόνια. Δε σκέφτηκα ποτέ να πρήξω τους υπόλοιπους καθηγητές με μαλακίες.
- Casper -

Χαοτικός έγραψε: 09 Δεκ 2020, 22:38 Κάσπερ όσο κι αν νομίζεις ότι καθαρίζεις με την απομάκρυνση κάποιων εύκολων, θα υπάρχουν και οι δύσκολοι.
Οι συγγενείς πχ. Εκεί να δεις τοξικότητα που παίζει. Μη κοιτάς που βάζουμε τον εαυτό μας στη διαδικασία να θάβουμε το γεγονός αυτό.
Λες να μην το ξέρω; :(
- Casper -

Naida έγραψε: 09 Δεκ 2020, 22:39 Αν είναι εκτός οικογένειας , απομακρύνω όσους μου προκαλούν συναισθήματα ή αντιδράσεις που δεν μπορώ να διαχειριστώ. Μπορεί να μην τους απομακρύνω πρακτικά αλλά κατεβάζω ρολά σε οτιδήποτε βγαίνει από εκείνους και μπορεί να με επηρεάσει.
:g030: αυτό κολλάει και στο "προστασία ψυχικής υγείας".
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Στύγιος έγραψε: 09 Δεκ 2020, 22:39

Φίλε μπορεί να κοροϊδεύεις, έχει καλώς. Υπήρξα διευθυντής σχολείου πριν μερικά χρόνια. Δε σκέφτηκα ποτέ να πρήξω τους υπόλοιπους καθηγητές με μαλακίες.
δεν τους έλεγες συνέχεια ότι είσαι 1.93 με 4 παιδιά; :p2:
Στύγιος

the comet the course the tail έγραψε: 09 Δεκ 2020, 22:42
Στύγιος έγραψε: 09 Δεκ 2020, 22:39

δεν τους έλεγες συνέχεια ότι είσαι 1.93 με 4 παιδιά; :p2:
Όχι ,γω δεν έχω πρόβλημα ,εσύ μάλλον έχεις μαζί μου. :lol:
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

- Casper - έγραψε: 09 Δεκ 2020, 22:39 Για αιτίες λοιπόν μέχρι τώρα σημειώνω: τοξικότητα, άγχος, υπερβολική περιέργεια/αδιακρισία.
Θα κάνεις παρεα με οποίους αναπαυεσε. Ίσως σε βοηθησα
Δεν είναι αμαρτία το αντίθετο.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Στους συναδέλφους σου πέσ' το.
Στύγιος

- Casper - έγραψε: 09 Δεκ 2020, 22:39 Για αιτίες λοιπόν μέχρι τώρα σημειώνω: τοξικότητα, άγχος, υπερβολική περιέργεια/αδιακρισία.

Όποιος -α με αγχώνει , έχω που έχω πίεση, μπορεί να φάει μπινελίκια ( στην καλύτερη) ή κλωτσοπατινάδες ( στη χειρότερη).
- Casper -

bluerose έγραψε: 09 Δεκ 2020, 22:45
Θα κάνεις παρεα με οποίους αναπαυεσε. Ίσως σε βοηθησα
Δεν είναι αμαρτία το αντίθετο.
Ψάχνω αιτίες (γι' αυτό ήταν συγκεκριμένο το ερώτημα) που δεν ενοχλούν μόνο εμένα αλλά και άλλους, για να δω πώς αντιδρούν οι άλλοι, πώς διαχειρίζονται τα πράγματα για να μην νιώθω τόσες τύψεις γιατί γενικά (δυστυχώς ή ευτυχώς) δεν απομακρύνω καθόλου εύκολα ανθρώπους και όταν το κάνω πρέπει να φτάσω στο αμήν (με τίμημα την υγεία μου φυσικά), χωρίς πάλι να είμαι σίγουρη αν έπραξα σωστά.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

- Casper - έγραψε: 09 Δεκ 2020, 22:22 Δεν θα πολυλογήσω, θα μπω κατευθείαν στο ψητό.

Απομακρύνετε εύκολα ανθρώπους από κοντά σας; Αν όχι, ποιες είναι οι αιτίες που μπορούν να σας οδηγήσουν στην απομάκρυνση για την προστασία της ψυχικής σας υγείας αλλά και γενικά; Το ερώτημα είναι γενικό και οι απαντήσεις για απλούς γνωστούς μας μπορεί να μην είναι ίδιες αν πρόκειται για συγγενείς, επαγγελματικό χώρο κτλ. Αλλά θέλω να ακούσω την γνώμη σας.
με δεκα χιλιαρικα σου απομακρυνω οποιον θελεις.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Στύγιος έγραψε: 09 Δεκ 2020, 22:49

Όποιος -α με αγχώνει , έχω που έχω πίεση, μπορεί να φάει μπινελίκια ( στην καλύτερη) ή κλωτσοπατινάδες ( στη χειρότερη).
Μαλάκα κρατήσου! Μην το κάνεις! :o
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

- Casper - έγραψε: 09 Δεκ 2020, 22:22 Δεν θα πολυλογήσω, θα μπω κατευθείαν στο ψητό.

Απομακρύνετε εύκολα ανθρώπους από κοντά σας;
Αν αρχίσει ο άλλος να μου την σπάει κατευθείαν. Έχω σταματήσει φιλία με άτομο που ήμασταν κάθε μέρα μαζί για τρία χρόνια. Και με άλλον τον οποίο γνωρίζω από παιδί. Με τον νονό μου ακόμα δεν μιλάω, απο το 2011. Δεν με νοιάζει τίποτα, άμα δω ότι ο άλλος μου δημιουργεί πρόβλημα διαγράφεται. Ας τον ήξερα από πέντε χρονών. Μόνο με την πρώην κοπέλα μου είχα τεράστιο θέμα όταν πήγε σκατά η σχέση μας και δεν μπορούσα να την κάνω πέρα χωρίς ψυχολογικό κόστος.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”