Εάν απατήσεις τον πλούσιο σύζυγο και αυτός σε χωρίσει και εσύ πέσεις ξανά στην φτώχεια και στην μιζέρια , είσαι αξία της μοίρας σου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!
Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!
Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!
Καλώ σαν μάρτυρες Νάιδα , Καραμελίτσα . Στελλα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Δεκ 2020, 18:59Καλά ..τέτοια γυναίκα που να μην δέχεται ούτε ένα μπουκάλι ουίσκι στα μπουζούκια για κέρασμα ..δεν έχω γνωρίσει ακόμη![]()
Πόσο μάλλον το να μην δεχθεί και βόλτα με το κότερο στο Αιγαίο ..![]()
- Iron Dushh
Μία σελίδα μπήκα να διαβάσω αυτήν την τελευταία και μου φύγε το τσερβελο.
down into the vortex
Με μερικά μπουκάλια ουίσκι και με μια κρουαζιέρα με κότερο στο Αιγαίο ,τις καταφέρνω και τις τρειςParis έγραψε: 08 Δεκ 2020, 19:01Καλώ σαν μάρτυρες Νάιδα , Καραμελίτσα . Στελλα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Δεκ 2020, 18:59Καλά ..τέτοια γυναίκα που να μην δέχεται ούτε ένα μπουκάλι ουίσκι στα μπουζούκια για κέρασμα ..δεν έχω γνωρίσει ακόμη![]()
Πόσο μάλλον εάν τις βολεψω και επαγγελματικά με κάποιες γνωριμίες που έχω σε κύκλους πλουσίων φίλων μου
Να προσέχεις αλλη φορά όταν μπαίνεις στο φόρουμIron Dushh έγραψε: 08 Δεκ 2020, 19:01![]()
![]()
Ναι επιλογή τους είναι. Ωστόσο ο ΑΙΝΕΙΑΝ έβαλε την παράμετρο φτωχή γυναίκα-πλούσιος άντρας και λόγω του κοινωνικοοικονομικού συστήματος που δημιούργησε αυτή την ανισότητα και τις απαιτήσεις του ισχυρού έναντι του ασθενεστερου για αυτή την συντροφική σχέση, δεν του αξίζει σεβασμός και τιμή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το πιθανότερο θα ήταν τα μπουκάλια ουσικι να καταλήξουν στον πάτο σ.... στη θάλασσα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Δεκ 2020, 19:04Με μερικά μπουκάλια ουίσκι και με μια κρουαζιέρα με κότερο στο Αιγαίο ,τις καταφέρνω και τις τρειςParis έγραψε: 08 Δεκ 2020, 19:01Καλώ σαν μάρτυρες Νάιδα , Καραμελίτσα . Στελλα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Δεκ 2020, 18:59
Καλά ..τέτοια γυναίκα που να μην δέχεται ούτε ένα μπουκάλι ουίσκι στα μπουζούκια για κέρασμα ..δεν έχω γνωρίσει ακόμη![]()
Πόσο μάλλον εάν τις βολεψω και επαγγελματικά με κάποιες γνωριμίες που έχω σε κύκλους πλουσίων φίλων μου![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τρίχες !!Naida έγραψε: 08 Δεκ 2020, 19:05Ναι επιλογή τους είναι. Ωστόσο ο ΑΙΝΕΙΑΝ έβαλε την παράμετρο φτωχή γυναίκα-πλούσιος άντρας και λόγω του κοινωνικοοικονομικού συστήματος που δημιούργησε αυτή την ανισότητα και τις απαιτήσεις του ισχυρού έναντι του ασθενεστερου για αυτή την συντροφική σχέση, δεν του αξίζει σεβασμός και τιμή.
Και οι φτωχές γυναίκες και οι πλούσιοι άνδρες κοιτάνε την πάρτη τους και το συμφέρον τους
Τα περί σεβασμού τιμής και τα συναφή είναι ποιητικό. ρομαντικές ανοησίες
Καλά , εκτός από μπουκάλια ουίσκι θα σου έδινα και ανθοδέσμες με λουλούδια και υα σου απήγγειλα ρομαντικά ποιήματα υπό το φως του δειλινού πάνω στο κότερο στην θάλασσα και θα ...συμφωνούσα και με τις φεμινιστικές θεωρίες σου ..Naida έγραψε: 08 Δεκ 2020, 19:06Το πιθανότερο θα ήταν τα μπουκάλια ουσικι να καταλήξουν στον πάτο σ.... στη θάλασσα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Δεκ 2020, 19:04Με μερικά μπουκάλια ουίσκι και με μια κρουαζιέρα με κότερο στο Αιγαίο ,τις καταφέρνω και τις τρεις
Πόσο μάλλον εάν τις βολεψω και επαγγελματικά με κάποιες γνωριμίες που έχω σε κύκλους πλουσίων φίλων μου![]()
- Iron Dushh
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Δεκ 2020, 19:05Να προσέχεις αλλη φορά όταν μπαίνεις στο φόρουμIron Dushh έγραψε: 08 Δεκ 2020, 19:01![]()
![]()
![]()
Έχεις δίκιο, μου βγαίνει σε επιληπτικη κρίση
down into the vortex
Δηλαδη είναι κάτι σαν επιχείρηση απαλλοτρίωσης ευρύτερα γνωστής και ως κατσαπλιαδισμός .Naida έγραψε: 08 Δεκ 2020, 19:05Ναι επιλογή τους είναι. Ωστόσο ο ΑΙΝΕΙΑΝ έβαλε την παράμετρο φτωχή γυναίκα-πλούσιος άντρας και λόγω του κοινωνικοοικονομικού συστήματος που δημιούργησε αυτή την ανισότητα και τις απαιτήσεις του ισχυρού έναντι του ασθενεστερου για αυτή την συντροφική σχέση, δεν του αξίζει σεβασμός και τιμή.
Τώρα βγαίνει νόημα
Με πιάνει ναυτία στα κότερα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Δεκ 2020, 19:08Καλά , εκτός από μπουκάλια ουίσκι θα σου έδινα και ανθοδέσμες με λουλούδια και υα σου απήγγειλα ρομαντικά ποιήματα υπό το φως του δειλινού πάνω στο κότερο στην θάλασσα και θα ...συμφωνούσα και με τις φεμινιστικές θεωρίες σου ..Naida έγραψε: 08 Δεκ 2020, 19:06Το πιθανότερο θα ήταν τα μπουκάλια ουσικι να καταλήξουν στον πάτο σ.... στη θάλασσα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Δεκ 2020, 19:04
Με μερικά μπουκάλια ουίσκι και με μια κρουαζιέρα με κότερο στο Αιγαίο ,τις καταφέρνω και τις τρεις
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οι κατσαπλιαδες ανέκαθεν έγραφαν ιστορίαParis έγραψε: 08 Δεκ 2020, 19:10Δηλαδη είναι κάτι σαν επιχείρηση απαλλοτρίωσης ευρύτερα γνωστής και ως κατσαπλιαδισμός .Naida έγραψε: 08 Δεκ 2020, 19:05Ναι επιλογή τους είναι. Ωστόσο ο ΑΙΝΕΙΑΝ έβαλε την παράμετρο φτωχή γυναίκα-πλούσιος άντρας και λόγω του κοινωνικοοικονομικού συστήματος που δημιούργησε αυτή την ανισότητα και τις απαιτήσεις του ισχυρού έναντι του ασθενεστερου για αυτή την συντροφική σχέση, δεν του αξίζει σεβασμός και τιμή.
Τώρα βγαίνει νόημα![]()
Και σαν πλούτο και σαν αριστοκρατία και σαν κατακτήσεις στις γυναίκες
Οι οποίες προτιμούν τα κακα παιδιά παρά τα καλά παιδιά
ΚαλάNaida έγραψε: 08 Δεκ 2020, 19:12Με πιάνει ναυτία στα κότερα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Δεκ 2020, 19:08Καλά , εκτός από μπουκάλια ουίσκι θα σου έδινα και ανθοδέσμες με λουλούδια και υα σου απήγγειλα ρομαντικά ποιήματα υπό το φως του δειλινού πάνω στο κότερο στην θάλασσα και θα ...συμφωνούσα και με τις φεμινιστικές θεωρίες σου ..Naida έγραψε: 08 Δεκ 2020, 19:06
Το πιθανότερο θα ήταν τα μπουκάλια ουσικι να καταλήξουν στον πάτο σ.... στη θάλασσα.![]()
Θα σε πάω βόλτα με το προσωπικό μου ελικόπτερο