Γοήτευσε εσύ 20χρονη νεαρά ντουζενατη χωρίς την οικονομική επίδειξη και εγώ θα πω είμαι γιαγιά σου κι έχω και καρούλια.Sid Vicious έγραψε: 08 Δεκ 2020, 11:52 Με θλίψη διαπιστώνω πως η αγαπητή Naida ξεδιπλώνει επιφανειακοτητα ( δίνοντας βάση στο φαινεσθαι και όχι στο είναι), επιπολαιοτητα ( μη αναγνώριση της σημαντικοτητας και σπουδαιότητας των πόρων επιβίωσης και διαβίωσης), υποκρισία (επιθυμεί παρ όλα αυτά ένα σύστημα που δημιουργεί καταστάσεις τις οποίες κατηγορεί) και έναν σκληρό ρατσισμό εναντίον της μέσης και τρίτης ηλικίας (δεν θα εκπλαγω αν θα αποδειχθεί πως είναι από αυτούς τους ψεκ που λενε δεν πειράζει αν πεθάνουν οι μεγαλύτεροι απο κορονοιο).
Και όμως εγώ, καλόκαρδος και με κατανόηση γαρ, την συγχωρώ. Άλλωστε σε κάποιες δεκαετίες μπορεί να είναι και η γιαγιά μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!
Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!
Δηλαδή τώρα αυτοπροσδιοριζεσαι ως skateboard ;Naida έγραψε: 08 Δεκ 2020, 12:40Γοήτευσε εσύ 20χρονη νεαρά ντουζενατη χωρίς την οικονομική επίδειξη και εγώ θα πω είμαι γιαγιά σου κι έχω και καρούλια.Sid Vicious έγραψε: 08 Δεκ 2020, 11:52 Με θλίψη διαπιστώνω πως η αγαπητή Naida ξεδιπλώνει επιφανειακοτητα ( δίνοντας βάση στο φαινεσθαι και όχι στο είναι), επιπολαιοτητα ( μη αναγνώριση της σημαντικοτητας και σπουδαιότητας των πόρων επιβίωσης και διαβίωσης), υποκρισία (επιθυμεί παρ όλα αυτά ένα σύστημα που δημιουργεί καταστάσεις τις οποίες κατηγορεί) και έναν σκληρό ρατσισμό εναντίον της μέσης και τρίτης ηλικίας (δεν θα εκπλαγω αν θα αποδειχθεί πως είναι από αυτούς τους ψεκ που λενε δεν πειράζει αν πεθάνουν οι μεγαλύτεροι απο κορονοιο).
Και όμως εγώ, καλόκαρδος και με κατανόηση γαρ, την συγχωρώ. Άλλωστε σε κάποιες δεκαετίες μπορεί να είναι και η γιαγιά μου.
Σιγά το ακατόρθωτο, καλά που ζεις;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Εγώ ζω στην γη. Εσύ;Sid Vicious έγραψε: 08 Δεκ 2020, 12:51Δηλαδή τώρα αυτοπροσδιοριζεσαι ως skateboard ;Naida έγραψε: 08 Δεκ 2020, 12:40Γοήτευσε εσύ 20χρονη νεαρά ντουζενατη χωρίς την οικονομική επίδειξη και εγώ θα πω είμαι γιαγιά σου κι έχω και καρούλια.Sid Vicious έγραψε: 08 Δεκ 2020, 11:52 Με θλίψη διαπιστώνω πως η αγαπητή Naida ξεδιπλώνει επιφανειακοτητα ( δίνοντας βάση στο φαινεσθαι και όχι στο είναι), επιπολαιοτητα ( μη αναγνώριση της σημαντικοτητας και σπουδαιότητας των πόρων επιβίωσης και διαβίωσης), υποκρισία (επιθυμεί παρ όλα αυτά ένα σύστημα που δημιουργεί καταστάσεις τις οποίες κατηγορεί) και έναν σκληρό ρατσισμό εναντίον της μέσης και τρίτης ηλικίας (δεν θα εκπλαγω αν θα αποδειχθεί πως είναι από αυτούς τους ψεκ που λενε δεν πειράζει αν πεθάνουν οι μεγαλύτεροι απο κορονοιο).
Και όμως εγώ, καλόκαρδος και με κατανόηση γαρ, την συγχωρώ. Άλλωστε σε κάποιες δεκαετίες μπορεί να είναι και η γιαγιά μου.![]()
Σιγά το ακατόρθωτο, καλά που ζεις;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Τυφλοποντικας;Naida έγραψε: 08 Δεκ 2020, 12:53Εγώ ζω στην γη. Εσύ;Sid Vicious έγραψε: 08 Δεκ 2020, 12:51Δηλαδή τώρα αυτοπροσδιοριζεσαι ως skateboard ;Naida έγραψε: 08 Δεκ 2020, 12:40
Γοήτευσε εσύ 20χρονη νεαρά ντουζενατη χωρίς την οικονομική επίδειξη και εγώ θα πω είμαι γιαγιά σου κι έχω και καρούλια.![]()
Εγώ στα μπαρ, στα κλαμπ, στις συναυλίες, στα techno party, στα γήπεδα, με έχει καταστρέψει λίγο το τρόπο ζωής το lockdown , αλλά οκ κάνω υπομονή να τελειώσει τι να κάνω
Και έχεις επιτυχίες σε 20χρονες κοπέλες χωρίς να χρησιμοποιείς οικονομική επίδειξη;Sid Vicious έγραψε: 08 Δεκ 2020, 13:01Τυφλοποντικας;Naida έγραψε: 08 Δεκ 2020, 12:53Εγώ ζω στην γη. Εσύ;Sid Vicious έγραψε: 08 Δεκ 2020, 12:51
Δηλαδή τώρα αυτοπροσδιοριζεσαι ως skateboard ;![]()
Εγώ στα μπαρ, στα κλαμπ, στις συναυλίες, στα techno party, στα γήπεδα, με έχει καταστρέψει λίγο το τρόπο ζωής το lockdown , αλλά οκ κάνω υπομονή να τελειώσει τι να κάνω![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Είναι ολοφάνερο ότι δεν πηγαίνεις σε πάρτι και σε γήπεδαNaida έγραψε: 08 Δεκ 2020, 13:06Και έχεις επιτυχίες σε 20χρονες κοπέλες χωρίς να χρησιμοποιείς οικονομική επίδειξη;Sid Vicious έγραψε: 08 Δεκ 2020, 13:01Τυφλοποντικας;
Εγώ στα μπαρ, στα κλαμπ, στις συναυλίες, στα techno party, στα γήπεδα, με έχει καταστρέψει λίγο το τρόπο ζωής το lockdown , αλλά οκ κάνω υπομονή να τελειώσει τι να κάνω![]()
Εσύ πηγαίνεις για να προσέχεις τα μικρά;Sid Vicious έγραψε: 08 Δεκ 2020, 13:09Είναι ολοφάνερο ότι δεν πηγαίνεις σε πάρτι και σε γήπεδαNaida έγραψε: 08 Δεκ 2020, 13:06Και έχεις επιτυχίες σε 20χρονες κοπέλες χωρίς να χρησιμοποιείς οικονομική επίδειξη;Sid Vicious έγραψε: 08 Δεκ 2020, 13:01
Τυφλοποντικας;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πετσόκοψε τους σάτυρους ναιδα οπως μονο εσυ ξερεις . 
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Κάθε άνθρωπος προσπαθεί να βρει ότι ταίρι επιθυμεί είτε για σεξ είτε για σχέση είτε για γάμο με ότι μέσα διαθέτει . Εμφάνιση , λεφτά , μυαλό , είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό . Εφόσον δεν θεωρείται ποινικό αδίκημα , ποιος ο λόγος της συζήτησης ;
Υπάρχουν και εξαιρέσεις που σπαν τα στερεότυπα . Ας πούμε να είναι ένας 25αρης άσχημος σαπιοκοιλιάς με λεφτά και να έχει ωραία κοπέλα . Ή πενηντάρης γοητευτικότατος και γυμνασμένος και να έχει άσχημη κοπέλα . Ή αντιστρέψατε όποιο από αυτά θέλετε . Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι μεγάλο κεφάλαιο . Βλέπεις πολλά πράγματα .
Υπάρχουν και εξαιρέσεις που σπαν τα στερεότυπα . Ας πούμε να είναι ένας 25αρης άσχημος σαπιοκοιλιάς με λεφτά και να έχει ωραία κοπέλα . Ή πενηντάρης γοητευτικότατος και γυμνασμένος και να έχει άσχημη κοπέλα . Ή αντιστρέψατε όποιο από αυτά θέλετε . Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι μεγάλο κεφάλαιο . Βλέπεις πολλά πράγματα .
- Sid Vicious
Χαιρετίζω την ωριμότητα και σοφία της προοδευτικής σκέψης του Λόρδου απέναντι στον επιπολαιο και μουχλιασμενο φανατισμό της Naida
Sic semper tyrranis
Sic semper tyrranis
- Winston Smith
Η εκμετάλλευση δεν προκύπτει από την ηλικία, όπως ο βιασμός δεν προκύπτει από το φύλο παρόλο που η πλειοψηφία των βιασμών γίνεται από άντρες ούτε η υψηλή παραβατικότητα στην αμερική προκύπτει από το χρώμα παρόλο που υπάρχει ανάμεσα στους μαύρους. Δεν είπαμε ότι δεν υπάρχει ευθύνη ή ότι πρέπει να εκμεταλλεύεσαι κάποιον, απλά ότι κάνεις αβάσιμες (και αρκετά συντηρητικές) γενικεύσεις.Naida έγραψε: 07 Δεκ 2020, 14:13Μα η εκμετάλλευση προκύπτει από την ηλικία. Έχω γράψει καμιά 20αρια φορές ότι δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις που ο άλλος εμφανισιακά, δυνάμεις κτλ είναι 35αρης ή η άλλη έχει φετιχ με τους μπαρμπάδες. Πως αλλιώς θα ελκύσει ένας μεγάλος άντρας μια κοπέλα νέα, πάνω στα ντουζενια της;Winston Smith έγραψε: 07 Δεκ 2020, 14:04Ωραία οπότε θα πρέπει να επαναδιατυπώσεις όλα τα παραπάνω ποστ σου αν το πρόβλημα σου δεν είναι η ηλικία ή η εμφάνιση, αλλά η εκμετάλλευση, που μπορεί να συμβεί από διάφορες ηλικίες διαφόρων εμφανισιακών χαρ/κων. Ο Σιντ δεν σου έγραψε ότι θέλει να εκμεταλλευτεί κάποια οικονομικά, σου έγραψε ηλικία. Οπότε αποφάσισε ποιο είναι το πρόβλημά σου πρώτα.Naida έγραψε: 07 Δεκ 2020, 14:01
Εάν αυτή με τα πολλα κιλά θέλει τον γυμνασμένο και εκμεταλλευτει τα χρήματα της ή την θέση της εργασιακά για να τον κυνηγήσει δεν είναι θλιβερό και αηδιαστικο να συμβαίνει σαν ανθρώπινη σχέση; γιατί όπως προείπα έχω ήδη εξαιρέσει την περίπτωση να υπάρχει όντως έλξη της μικράς προς τον γκρανπα.
ειδικά όταν υπάρχει το νεαρό της ηλικίας εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε και μια έξτρα ευθύνη στο κομμάτι το κοινωνικό.
Μιλάω στην συγκεκριμένη περίπτωση βρε συ. Εάν δεν προκύπτουν άλλοι λόγοι που έχουμε αναφέρει και είναι νορμαλ και είναι η εξαίρεση, με ποιον άλλον τρόπο θα ελκύσει κάποιος κλασικός 65αρης μια 20χρονη; για πες εσύ.Winston Smith έγραψε: 08 Δεκ 2020, 14:52Η εκμετάλλευση δεν προκύπτει από την ηλικία, όπως ο βιασμός δεν προκύπτει από το φύλο παρόλο που η πλειοψηφία των βιασμών γίνεται από άντρες ούτε η υψηλή παραβατικότητα στην αμερική προκύπτει από το χρώμα παρόλο που υπάρχει ανάμεσα στους μαύρους. Δεν είπαμε ότι δεν υπάρχει ευθύνη ή ότι πρέπει να εκμεταλλεύεσαι κάποιον, απλά ότι κάνεις αβάσιμες (και αρκετά συντηρητικές) γενικεύσεις.Naida έγραψε: 07 Δεκ 2020, 14:13Μα η εκμετάλλευση προκύπτει από την ηλικία. Έχω γράψει καμιά 20αρια φορές ότι δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις που ο άλλος εμφανισιακά, δυνάμεις κτλ είναι 35αρης ή η άλλη έχει φετιχ με τους μπαρμπάδες. Πως αλλιώς θα ελκύσει ένας μεγάλος άντρας μια κοπέλα νέα, πάνω στα ντουζενια της;Winston Smith έγραψε: 07 Δεκ 2020, 14:04
Ωραία οπότε θα πρέπει να επαναδιατυπώσεις όλα τα παραπάνω ποστ σου αν το πρόβλημα σου δεν είναι η ηλικία ή η εμφάνιση, αλλά η εκμετάλλευση, που μπορεί να συμβεί από διάφορες ηλικίες διαφόρων εμφανισιακών χαρ/κων. Ο Σιντ δεν σου έγραψε ότι θέλει να εκμεταλλευτεί κάποια οικονομικά, σου έγραψε ηλικία. Οπότε αποφάσισε ποιο είναι το πρόβλημά σου πρώτα.
ειδικά όταν υπάρχει το νεαρό της ηλικίας εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε και μια έξτρα ευθύνη στο κομμάτι το κοινωνικό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κυρία , να πω ;Naida έγραψε: 08 Δεκ 2020, 15:00Μιλάω στην συγκεκριμένη περίπτωση βρε συ. Εάν δεν προκύπτουν άλλοι λόγοι που έχουμε αναφέρει και είναι νορμαλ και είναι η εξαίρεση, με ποιον άλλον τρόπο θα ελκύσει κάποιος κλασικός 65αρης μια 20χρονη; για πες εσύ.Winston Smith έγραψε: 08 Δεκ 2020, 14:52Η εκμετάλλευση δεν προκύπτει από την ηλικία, όπως ο βιασμός δεν προκύπτει από το φύλο παρόλο που η πλειοψηφία των βιασμών γίνεται από άντρες ούτε η υψηλή παραβατικότητα στην αμερική προκύπτει από το χρώμα παρόλο που υπάρχει ανάμεσα στους μαύρους. Δεν είπαμε ότι δεν υπάρχει ευθύνη ή ότι πρέπει να εκμεταλλεύεσαι κάποιον, απλά ότι κάνεις αβάσιμες (και αρκετά συντηρητικές) γενικεύσεις.Naida έγραψε: 07 Δεκ 2020, 14:13
Μα η εκμετάλλευση προκύπτει από την ηλικία. Έχω γράψει καμιά 20αρια φορές ότι δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις που ο άλλος εμφανισιακά, δυνάμεις κτλ είναι 35αρης ή η άλλη έχει φετιχ με τους μπαρμπάδες. Πως αλλιώς θα ελκύσει ένας μεγάλος άντρας μια κοπέλα νέα, πάνω στα ντουζενια της;
Όχι Paris. Είσαι τιμωρημένος.Paris έγραψε: 08 Δεκ 2020, 15:14Κυρία , να πω ;Naida έγραψε: 08 Δεκ 2020, 15:00Μιλάω στην συγκεκριμένη περίπτωση βρε συ. Εάν δεν προκύπτουν άλλοι λόγοι που έχουμε αναφέρει και είναι νορμαλ και είναι η εξαίρεση, με ποιον άλλον τρόπο θα ελκύσει κάποιος κλασικός 65αρης μια 20χρονη; για πες εσύ.Winston Smith έγραψε: 08 Δεκ 2020, 14:52
Η εκμετάλλευση δεν προκύπτει από την ηλικία, όπως ο βιασμός δεν προκύπτει από το φύλο παρόλο που η πλειοψηφία των βιασμών γίνεται από άντρες ούτε η υψηλή παραβατικότητα στην αμερική προκύπτει από το χρώμα παρόλο που υπάρχει ανάμεσα στους μαύρους. Δεν είπαμε ότι δεν υπάρχει ευθύνη ή ότι πρέπει να εκμεταλλεύεσαι κάποιον, απλά ότι κάνεις αβάσιμες (και αρκετά συντηρητικές) γενικεύσεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Winston Smith
Μα δεν διαφωνώ στο ότι αν αφαιρέσουμε όλους τους νορμάλ λόγους και αφήσουμε μόνο την εκμετάλλευση, τότε αυτό που μένει θα είναι η εκμετάλλευσηNaida έγραψε: 08 Δεκ 2020, 15:00 Μιλάω στην συγκεκριμένη περίπτωση βρε συ. Εάν δεν προκύπτουν άλλοι λόγοι που έχουμε αναφέρει και είναι νορμαλ και είναι η εξαίρεση, με ποιον άλλον τρόπο θα ελκύσει κάποιος κλασικός 65αρης μια 20χρονη; για πες εσύ.
Διαφώνησα πρώτα στην αρχική σου ισοπεδωτική λογική ότι αν αρέσει σε κάποιον 60αρη μία 20αρα τότε είναι ανώμαλος/άρρωστος/δεν είναι φυσιολογικό/θα πρέπε να ντρέπεται/κοίτα λίγο πως είσαι εμφανισιακά/αντοχές κλπ. Εκεί δεν μίλησες καν για πράξεις (άρα και για εκμεταλλεύση). Απλά και μόνο το να θεωρήσεις ότι η 20+ είναι σεξουαλικά προτιμότερη σε σχέση με την 60+ είναι κατακριτέο.
Αλλά πάμε στο τι σημαίνει εκμετάλλευση και στο κατά πόσον θα πρέπει να θεωρούμε άτομα 20 χρονών ανίκανα να παίρνουν αποφάσεις. Στην ανταλλαγή σεξ με λεφτά θεωρείς ότι ο εκμεταλλευτής είναι αυτός που παίρνει το σεξ και όχι τα λεφτά, αν και μπορούμε να βρούμε επιχειρήματα για το αντίθετο. Ποιο είναι το ελάχιστο όριο ηλικίας της γυναίκας που θεωρείς ότι γίνεται ίση με τον 65αρη σε θέματα αντίληψης και η ανταλλαγή σεξ-λεφτά δεν βαραίνει τον 65αρη, άλλα εξίσου και τους δύο;