Σας κατακρεουργει!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ
- Obi Wan Iakobi
Re: ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
εγω ειμαι το φασιστομπλοκ.εχεις να πεις τιποτε αλλο η το μονο επιχειρημα σου ειναι αυτο;η μαλακια μετα τα 30 καταστρεφει τον εγκεφαλο.
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Τι έγινε μάγκες; Ντρεπόμαστε για τα παππουδια μας;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Obi Wan Iakobi
Εμεις οχι.Δεν ειμαστε κομμουνιστες.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
εγω δεν ντρεπομαι για τον παππου μου.Ειμαι υπερηφανος που ημουν κουκουλοφορος της κατοχης μαζι με τον μιχαλολιακο και τον κασιδιαρη.
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
-
Gewponos90
ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 07 Δεκ 2020, 23:51εγω δεν ντρεπομαι για τον παππου μου.Ειμαι υπερηφανος που ημουν κουκουλοφορος της κατοχης μαζι με τον μιχαλολιακο και τον κασιδιαρη.
Ακριβώς στα λόγια μου έρχεσαι.
- Obi Wan Iakobi
Νομιζω ο κασιδιαρης εδρασε στον συμμοριτοπολεμο.ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 07 Δεκ 2020, 23:51
εγω δεν ντρεπομαι για τον παππου μου.Ειμαι υπερηφανος που ημουν κουκουλοφορος της κατοχης μαζι με τον μιχαλολιακο και τον κασιδιαρη.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Πες μας τωρα απο που κραταει η αλογοσκουφια σου? καπταιν Γιωτη,Κιτσο απο που?
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Πηραμε μαζι μερος ως κουκουλοφοροι στην κοκκινια μαζι με τον μπαντρωνη και λυκουρετζο (στελεχοι του ΚΚΕ της κοκκινιας ).Ηταν και ο μιχαλολιακος εκει μαζι με τον μπαρμπαρουση αν θυμαμαι καλα(περασαν και τοσα χρονια)Νομιζω ο κασιδιαρης εδρασε στον συμμοριτοπολεμο.
ΔΕΝ υπηρχαν κομμουνιστες προδοτες οταν καποιος φορουσε κουκουλα αμεσως υπηρχε διπλα ενας αλλος κομμουνιστης και τον διεγραφε ετσι ωστε να μην κατηγορηθει το κομμα (ενα ειναι το κομμα) για προδοσια,τα ειδα με τα ματια μου ολα αυτα στην κοκκινια.
-
Gewponos90
Obi Wan Iakobi έγραψε: 07 Δεκ 2020, 23:57Πες μας τωρα απο που κραταει η αλογοσκουφια σου? καπταιν Γιωτη,Κιτσο απο που?
Από όσο ξέρω, από πουθενά. Αντίθετα οι χρυσαυγιτες που θα πολεμούσαν τους ναζί όλοι κατάγονταν από τους ταγματασφαλίτες. Τα λέει και ο ΤΑΥΓΕΤΗΣ ωραια
- Obi Wan Iakobi
Να στα πω εγω που τα θυμαμαι.Ο Μπαρμπαρουσης ηταν αυτος ο Αγρινιωτης χωροφυλακας που πολεμησε στο Σταλινγκραντ.ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 07 Δεκ 2020, 23:59
Πηραμε μαζι μερος ως κουκουλοφοροι στην κοκκινια μαζι με τον μπαντρωνη και λυκουρετζο (στελεχοι του ΚΚΕ της κοκκινιας ).Ηταν και ο μιχαλολιακος εκει μαζι με τον μπαρμπαρουση αν θυμαμαι καλα(περασαν και τοσα χρονια)
ΔΕΝ υπηρχαν κομμουνιστες προδοτες οταν καποιος φορουσε κουκουλα αμεσως υπηρχε διπλα ενας αλλος κομμουνιστης και τον διεγραφε ετσι ωστε να μην κατηγορηθει το κομμα (ενα ειναι το κομμα) για προδοσια,τα ειδα με τα ματια μου ολα αυτα στην κοκκινια.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
μαλλον εχεις δικιοΝα στα πω εγω που τα θυμαμαι.Ο Μπαρμπαρουσης ηταν αυτος ο Αγρινιωτης χωροφυλακας που πολεμησε στο Σταλινγκραντ.
προς κουμουνια που τα παω πιπα κωλο ερωτηματα απλα και λογικα.
1.Αφου φορουσαν οι χαφιεδες κουκουλες πως ξερετε οτι ηταν δεξιοι;
2.Οι γερμανοι σκοτωσαν τους κουκουλοφορους.Αυτοι που τους εθαψαν δεν τραβηξαν τις κουκουλες να δουν ποιοι κρυβοντουσαν απο κατω;Γιατι δεν δημοσιευσαν τα ονοματα;Αν ηταν δεξιοι πχ θα τηρουσαν σιγη;
3.Στα μπλοκα εμφανιζοταν ενας κουκουλοφορος και εδειχνε ποιος ηταν ο καπεταν κατουρλας,χεσας ,κουραδας του ΕΛΑΣ κτλ
ΠΟΙΟΣ μεσα σε συνθηκες παρανομιας ηξερε ποιο προσωπο κρυβοταν κατω απο το ψευδωνυμο του καθε φθειροπωγωνα καπετανιου;
Οποιος ειναι μαγκας ας μου απαντησει και ας αφισει τα περι φασισμου ,χρυσης αυγης κτλ
- Obi Wan Iakobi
Ναι αλλα συνταξη αντιστασιακου επαιρνε ο παππους.Ηταν σαν τα μωρα τοτε που βαφτιζονταν ανταρτες γιατι μετεφεραν στο βρακακι τους εγγραφα του ΕΑΜ?Gewponos90 έγραψε: 08 Δεκ 2020, 00:01
Από όσο ξέρω, από πουθενά. Αντίθετα οι χρυσαυγιτες που θα πολεμούσαν τους ναζί όλοι κατάγονταν από τους ταγματασφαλίτες. Τα λέει και ο ΤΑΥΓΕΤΗΣ ωραια
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 08 Δεκ 2020, 00:06
3.Στα μπλοκα εμφανιζοταν ενας κουκουλοφορος και εδειχνε ποιος ηταν ο καπεταν κατουρλας,χεσας ,κουραδας του ΕΛΑΣ κτλ
ΠΟΙΟΣ μεσα σε συνθηκες παρανομιας ηξερε ποιο προσωπο κρυβοταν κατω απο το ψευδωνυμο του καθε φθειροπωγωνα καπετανιου;
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
Gewponos90
Obi Wan Iakobi έγραψε: 08 Δεκ 2020, 00:06Ναι αλλα συνταξη αντιστασιακου επαιρνε ο παππους.Ηταν σαν τα μωρα τοτε που βαφτιζονταν ανταρτες γιατι μετεφεραν στο βρακακι τους εγγραφα του ΕΑΜ?Gewponos90 έγραψε: 08 Δεκ 2020, 00:01
Ο δικός μου; ΟΓΑ έπαιρνε ρε καραγκιόζη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 238 Απαντήσεις
- 5014 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda