Ναι απο εκει προερχεται.Οπως και το τοτενκοπφ απο τον Ιερο Λοχο.
viewtopic.php?f=29&t=10807
Ειμαστε σιγουροι οτι το καπηλευτηκαν?αν τους αρεσε στυλιστικα?δειχνει ευρυτητα πνευματος να παρουν το συμβολο ξενου λαου.Πάνας έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:06 Η σβάστικα είναι αρχαιοελληνικό διακοσμητικό σύμβολο που κοσμεί αγγεία σε μουσεία... το γεγονός ότι το καπηλεύτηκαν οι ναζί πρέπει να ξεκαθαρίσει και μάλιστα να γίνει προπαγάνδα για αυτό παγκοσμίως.
Δεν γίνεται να ντρεπόμαστε για τα αρχαία διακοσμητικά!
Σωστό. Τα έχει γράψει και ο Πλεύρης, ο Χίμλερ ήταν θαυμαστής του ΥψηλάντηObi Wan Iakobi έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:05Ναι απο εκει προερχεται.Οπως και το τοτενκοπφ απο τον Ιερο Λοχο.
viewtopic.php?f=29&t=10807
Ο Χιμλερ ειχε και συγγενεις στο Π.Ηρακλειο λογικο.Null έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:08
Σωστό. Τα έχει γράψει και ο Πλεύρης, ο Χίμλερ ήταν θαυμαστής του Υψηλάντη
Μόνο στο ένα έκανες αναφορά
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δείχνει ευρύτητα πνεύματος;Obi Wan Iakobi έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:08Ειμαστε σιγουροι οτι το καπηλευτηκαν?αν τους αρεσε στυλιστικα?δειχνει ευρυτητα πνευματος να παρουν το συμβολο ξενου λαου.Πάνας έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:06 Η σβάστικα είναι αρχαιοελληνικό διακοσμητικό σύμβολο που κοσμεί αγγεία σε μουσεία... το γεγονός ότι το καπηλεύτηκαν οι ναζί πρέπει να ξεκαθαρίσει και μάλιστα να γίνει προπαγάνδα για αυτό παγκοσμίως.
Δεν γίνεται να ντρεπόμαστε για τα αρχαία διακοσμητικά!

Τελικά επιτρέπεται η σβάστικα; Γιατί δεν απαντάτε;
Φυσικα Πανα απο τα lidl οταν υιοθετεις ξενο συμβολο και μαλιστα ως εθνικιστικο κομμα αυτο δειχνει.Πάνας έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:13
Δείχνει ευρύτητα πνεύματος;
Σε εμάς ήταν διακοσμητικό και το συναντάμε παντού, για τον Βούδα τι λες... ναζιστάκι;
![]()
Βαλτην στον κωλο σου, πιο καλά θα σου κάτσει. Θα σε χαλαρώσει και στα νεύρα.Χαοτικός έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:17 Εγώ θέλω να βάλω μια πούτσα για άβαταρ αλλά ξέρω ότι απαγορεύεται.
Κωλοπουριτανοί!
Το ''δε'' που εχεις βάλει με μπερδεύει.Αν το ερμηνεύω σωστά,το ίδιο λέμε.Ναι, αυτόματα χάνει την ανθρώπινη ιδιότητα του όχι σαν βιολογία αλλά σαν Άνθρωπος με την έννοια του ανθρωπισμού.Όντως γίνεται υπάνθρωπος όπως εννοεί η λέξη υπάνθρωπος.Η λέξη αυτή δεν δείχνει ότι ένας άνθρωπος παύει βιολογικά να είναι άνθρωπος αλλά γίνεται υπάνθρωπος.Με την αντίθετη έννοια του ανθρωπισμού.Αυτό λέω. Οι εγκληματίες υπάνθρωποι είναι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:00Γιατί το να είναι εγκληματίας κάποιος δε σημαίνει οτι χάνει αυτοματως την ανθρώπινη ιδιότητα του;Karolina έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:53 Γενικεύσεις σε επαγγέλματα και κοινωνικές ομάδες ακόμα και οπαδούς νόμιμων κομμάτων τις θεωρώ κακές και στερεότυπες.
Και γενικά είναι κακό πράμα οι γενικεύσεις.
Αυτό δεν ισχύει για εγκληματίες και εγκληματικές οργανώσεις.Οι ναζί ήταν εγκληματίες οπότε πιστεύω αφού ήταν εγκληματίες (και βέβαια είναι διεθνώς αναγωρισμένοι σαν εγκληματίες και έχουν καταδικαστεί σε δίκες για αυτό) το υπάνθρωποι γιατί να ενοχλεί; Για εγκληματίες μιλάμε.![]()
![]()
Ορίστε, βάλε αυτό το φίδι.Χαοτικός έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:17 Εγώ θέλω να βάλω μια πούτσα για άβαταρ αλλά ξέρω ότι απαγορεύεται.
Κωλοπουριτανοί!